• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruldum artık yoruldum....

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gerçekten yaşasın kötülük bende çaktırmadan şakaya vurarak alttan alttan lafları yapıştırıyım bari :) , konu sadeceboy eminim bazen benim karim daha güzel diye gururlanır falan o zaman iyide benden güzelleri görünce ayy benm karım kötüymüş deyip benden tiksinecekmi yanı bu nasıl bi adam çözemiyorum yarabbi!

sende ona de sende kisasisin de bi kivanc tatlituga bak bi kendine,bi cagatay ulusoya bak bi kendine de :35::35:

Meselaaaa şimdi bir çok kadın kendi kocasını seninkiyle kıyasladı ve yatıp kalkıp Allaha dua ediyolar böyle kendini beğenmiş henüz haddi öğretilmemiş bir kocaya sahip olmadıkları için bunu ona söyleyebilirsin:47:

çagatay ulusy u merak edip baktımda yakışıklı adammış allah sahibine bağışlasın :) bundan sonra yaşasın kötülük kırmadan alttan alttan söylüycem şakayla karışık

çagatay ulusy u merak edip baktımda yakışıklı adammış allah sahibine bağışlasın :) bundan sonra yaşasın kötülük kırmadan alttan alttan söylüycem şakayla karışık

yakisikli cocuk tabi...
hala kirmadan diyor ya ay canim o seni dusunuyormu ki kirmadan soyliyim diye...

Bazen eşime derim ne kadar şanslısın benim gibi genç ve güzel karın var diye, eşimle aramızda 7 yaş var.Oda hemen başlar kendini övmeye hemen sustururum, seni kim ne yapsın 3 çocuklu bide göbeklisin diye:27:
Fazla yüz vermeyeceksin canım, kendilerini bişey sanıyorlar sonra, tepene bir çıkarsa indiremessin kolay kolay....

kırıp kırmadığı düşünmeyi adama kırıldım diyorum tınnnnnnn !!!! yerime oturuyorum . ben çok hata yapmışsım ya benim kocam ne yakışıklı ne tatlı diye hep tavana değdirmişim sizin sayenizde gözüm açılıyo allah razı olsun hepinizden

kırıp kırmadığı düşünmeyi adama kırıldım diyorum tınnnnnnn !!!! yerime oturuyorum . ben çok hata yapmışsım ya benim kocam ne yakışıklı ne tatlı diye hep tavana değdirmişim sizin sayenizde gözüm açılıyo allah razı olsun hepinizden

simdiye kadar hep sen kirilmissin birazda o kirilsin,
elindekilerle yetinmeyi bilsin,
herkesin esi 1.80 degil,
seni boyle kabul etmis,simdide boy uzaticilar bilmem neler ayip yahu...

kırıldım mı diyosun:9::9: öküz diceksin beni alırkene gözün nereye bakıyodu hem ben halimden memnunum benden utanıyosan o senin sorunun elimi sallasam ellisi sana mı kalıcam sanıyorsun diye başlarsın....sen zaten hep böyle yap iki çift güzel laf edeyim de şu karım mutlu olsun deme hiç ölüverirsin falan mazallah diye noktayı koyabilirsin...

okuyunca çok üzüldüm eşinin sana davranışınaa....evlenirken boyunu görmedi mi? ne kadar ayıp...giydiğine saç rengine falan laf etse dicem değişiklik yap yakıştıramamış olabilir.ama boy,pos,ağız,göz,burun bunlar Allah vergisi çok ayıpp boy uzatmanın çaresimi var?

okuyunca çok üzüldüm eşinin sana davranışınaa....evlenirken boyunu görmedi mi? ne kadar ayıp...giydiğine saç rengine falan laf etse dicem değişiklik yap yakıştıramamış olabilir.ama boy,pos,ağız,göz,burun bunlar Allah vergisi çok ayıpp boy uzatmanın çaresimi var?

hadi burun agiz desen yine yani estetik filan caresi var kendiside mutsuzsa tabi ama boy yani napsin kiz eklememi yapsin :1:
sacma bir takinti yani...

allahım akıl fikir ihsan etsin:50:...devede de var boy desedin nice boyu uzun olupta astardan sııçan tutamayn kişiler var( istisnalar hariç) :52: yaa sabır eşinin yaşıı kaç acep cnm benim senden yaşça büyükse sende gençsen bu gibi aptal saptal şeyleri öne çıkarıyor olabilir.:55:..fikirsiz adam ya gül gibi hanımı var işte hazal kaya gibiymiş..

Boy kavakda da var :1:.Takmayın okadar sevmiş beğenmişki evlenmiş

Son düzenleme:
bi de bodur tavuk her daim piliçtir diye bi laf vardır bu atasözümüzü de paylaşabilirsin beyfendiyle...:15:

yorumların hepsını okumadım yazıldı mı bılmıyorum ama bana esın cok genc we cahıl gıbı geldı.ne iş yapıyor ?
anladıgım kadarıyla gorucu usulu evlendınız madem begenmemişti sevmemişti senı nıye evlenmış.
ayrıca dıger arkadasların dedıgı gıbı kendısı sankı 190cm -195cm.
160cm bır bayan ıcın kısa deıl topuklu gıydın mı oldun mu sana 170cm!
cok gencsın ve asık olmussun senın saflıgından ve alttan almandan yararlanıyor lutfen ezdırme kendını...
kırılmanı ıstemem ama esın duygudan yoksun bırı bence.iyi davranıp onu övüp iyice tepene bındırme
boyunu da kompleks yapma resmen psıkolojını bozmus yaaa kendıne guven kendını sev
sen kendını sevmezsen kımse senı sevmez deger vermez ok:34:

hadi burun agiz desen yine yani estetik filan caresi var kendiside mutsuzsa tabi ama boy yani napsin kiz eklememi yapsin :1:
sacma bir takinti yani...

sorma tweetim yaa estetikte var çaresi ama bu boyy ne yapsakki ...boy uzatıcı haplar var nette :1: :9::9: ne komik ya acep alanlar var mı?

evlenmeden önce gözleri nereye bakıyormus acaba boyunuzu farkedememiş:47::47:

Boy lafı eden erkeklere,bişey söylenir deee........................neyse..
Çünkü o vakit kendilerine gelemezler bi daha..
:47:Çok sinirlendim yahu

Gencim güzelim havasında uçuşun siz de,aldırmıyormuş gibi görünün,hatta aldırmayın da zaten :12:

Son düzenleme:
Back
X