• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruldum artık yoruldum....

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım diğer konularını da okudum sen cok masum ve saf bırıne benzıyorsun,biraz cocuksuluktan ziyade kadın gıbı olmalısın,bolca kıtap oku kendını gelıstır,her aklından geçeni eşine anlatma,sen onu az önemse dışarı cık gez dolas kendıne yenı arkadaslıklar edın eşini gün içerisinde hiç arama o desın benım karıya ne oluyor aklına süpheler düşsün şu sıralar tuhaf ol,o senı çözmeye calıssın anlasılmaz ol,bırde hep kendıne bakım yap,evde seksı gecelıklerle dolas hatta topuklu terlikler giy,dışardada topuklu gıy,topuk hem daha kadınsı ve seksı gösterıyor,benım boy 168 esım 190 ve k.valıdem oğlum gıttınde kolun kadar bırını bulup getırmıssın gıbısınden nukteler yapıp durdu,resmen adamı üzerımden soğuttu bu yuzden,aslında cok kısa degılım ama işte etkılenıyor bu erkekler analarının laflarından ,bende cok cocuksuydum,sonra etrafıma baktım kendıme cekı duzen verdım,gıyınıs tarzzımı değiştirdim liseli kızlar gıbı gıyınmeyı bıraktım 21 yasındaydım evlendıgımde,sonra topuklu ayakkabılar gıydım daha kadınsı gıyınıyorum esım bu sekılde üstüme düştü benı cok kıskanıyor,evde bıle topuklu terlıkle dolasıyorum,hamıleyken bıle adam benı arzuladı neden kıyafet ve gorunus cok önemlı,suan mesela cok paspalım ,bırazdan esım gelecek ve ben o gelmeden üzerımı dgeıstırıp makyaj yapıcam mınılerı gıyıcem,mesela yemek temızlık camasır olmasa esımın gözune guzel görunsem şıkır şıkır olsam önune peynır ekmek koysam adam sesını cıkarmaz neden boyle demez yeterkı gönlu hoş olsun,yanı canım kısacası bu,kadınsı olmak dişi davranmak,erkeğin üstüne cok gıtmıceksın senı hıcbır zmana çözemıcek değşken olacaksın ,umursamıyor gıbı olacaksın ama takıbıde elden bırakmıcaksın,daha cok yenı evlısın zamanla bunları aşarsınız,hadı kolay gelsın:21::32:

arkadaşlar ben düşük bel giyiniyorum eimde buna gıcık kapıyo evde zıbın giymiyorum oturup kalkarken belim ve malum yerlerim açılıo eşimde gıcık kaptığını söyledi halbuki ben o baksın canı beni istesin die hinlik yapayım dedim:23::23: adamda dediki kapalı olsa daha cazip gelir dedi peki ben şimdi neyi nasıl giyimeliyimki kıskanıo galiba beni unutursun biri gelirse onun yanındada açılırsa vururum sni dio seviorum kızlar ben bu odun kocamı ama biraz da kadınlık öğrenmeliyim onu avucumda tutmak için

Bence senin esin kendi kompleksli ...ancak kompleksli bir adam esinin boyu ile posu ile fiziksel ozellikleriyle asaglama yoluna gider...ayrica ozguveni yuksek kadinlara dayanamiyorlar...sallama ...uzerinede boyle dusme...savas halinede getirme bence...o soylesin sen tiiinnn yap ...simarmis beyfendi...kendine bak ugraslar bul...cevreni genislet...madem begenmemis ne diye evlenmis kafasina silah mi dayanmis...yok oyle bir sey...kendine bak kendinle ilgilen...ayrica cok gencsin ...bebek falan demissin dusunme bence...bu yasta ne geregi var...hem erken evlendim hayatimi yasaydim diyorsun...bu kadar erken cocuk hata bence ...ilk once evliligin otursun...

arkadaşlar ben düşük bel giyiniyorum eimde buna gıcık kapıyo evde zıbın giymiyorum oturup kalkarken belim ve malum yerlerim açılıo eşimde gıcık kaptığını söyledi halbuki ben o baksın canı beni istesin die hinlik yapayım dedim:23::23: adamda dediki kapalı olsa daha cazip gelir dedi peki ben şimdi neyi nasıl giyimeliyimki kıskanıo galiba beni unutursun biri gelirse onun yanındada açılırsa vururum sni dio seviorum kızlar ben bu odun kocamı ama biraz da kadınlık öğrenmeliyim onu avucumda tutmak için

SEN KENDINLE ILGILEN KENDINI SEV O SENI AVUCUNDA TUTMAYA CALISSIN...Birak artik simartmayi ...

bence pantolondan gözüken bölüm ancak abaza sapıkların hoşuna gider...evde tuniklerin varsa pantolonsuz taytsız onları giyebilirsin...tabii her zaman değil...ben de açığım aslında ama sürekl et gördü mü insan bıkıyo gerçekten arada örtmek iyi oluyo...gizli seksilik daha güzel bence...he senin kocan için uğraşmaya değer mi bilmiyorum çünkü senden sıkıldım demeler falan iyice haddini aşmış...

1- Sakın arama onu nerdesin napıyosun yok artık
2- Evde fazla konuşma
3- o gelmeden 1 saat önce duş al hazırlan ama onun için yaptığını söyleme
4- Neşeli tavır takın , sürekli gülümse şarkılar söyle ( mesela mutfakta - banyoda ) ona değil yani
5- Ve yapabilirsen gün boyu onu düşünme
6- Her sabah uyanınca o işe gitmeden yada dışarı çıkmadan aynanın karşısına geç birazcık belli belirsiz makyaj yap ve sakın pijama eşofman gibi şeylerle gezme yanında bir kot bir t -shirt giyiver
7- o gidince yine giyersin ev kıyafetini
8- Eve döndüğünde de bakımlı görsün seni
Ama hiç arama sorma bu çok önemli
baktın yapamıyorsun küçük kısa bir mesaj atıverirsin
ama tut kendini derim

öğreniyorum işte ablacım sizlerin sayesinde yavaş yavaş napıyım ama bn onu seviorum belki gün gelir dediklerinden çok pişman olur kim bilir :26::26:

çikolata fikri güzeldi :) boyu1.79 görenler sen daha güzelsin derler hep .benim hiç takıntım olmadı kısa olduğumun farkında bile değildim onun hep uzun boy takıntısı varmış uzun boylu alacam dermiş hep ordan kalma annesi söyledi bana hep aşık oldum tutuldum o yüzden benden bunaldı ama hep söylüyo ben çok öpüyorum onu doyamıyorum ki o da eni hiç öpmez yanağımı zorla götürürüm öpsün diye :( ne kadar acizim değil mi sevgisine muhtacım

Eşinin yaşını bilmem ama sen daha çocuksun o yüzden aşırı sevgiye,ilgiye ihtiyacın var.Bence eşinden ilgili biraz çek.Aşırı ilgi maalesef böyle insanı şımartır.Sen ilgini çek bak ,o nasıl sana yanaşacak.Bence onu şımartmışsın.Boy konusuna gelince; insan istemediği kişiyle evlenmez.Oda seni sevmiş , beğenmiş evlenmiş.Şimdi trip yapmasın..

Sevgili mub
önce sakin ol kendine güven.Benim eşim balayımızda başka bir kadına tutulup gidiyordu. Akıllı ve sabırlı olmak lazım. Ben evliliğimin 18. yılındayım.Felek ona vurur tokadı sen sadece sakince bekle

öğreniyorum işte ablacım sizlerin sayesinde yavaş yavaş napıyım ama bn onu seviorum belki gün gelir dediklerinden çok pişman olur kim bilir :26::26:

Sen boyle devam edersen bu sizin yasam tarziniz olcak...sen onun egosunu sisireceksin...oda senin her gecen gun daha guvensiz bir kadin haline getirecek ...ve ne yaptigininda farkina bile varmayacak...acikcasi senden SIKILDIM gibi bir laftan sonra hala dibimden ayrilmayan bir esim olsa benimde kicim kalkar ve esinin yaptiklarini yapabilirdim...bir erkek buna daha musaittir..

mub canım diğer konuna baktımda şimdi eşim isteksiz filan demişin hala devam ediyor mu isteksizliği?acaba kendinde eksiklik hissediyorda bu yüzden sana mı takmış durumda?:26::44:

Sen boyle devam edersen bu sizin yasam tarziniz olcak...sen onun egosunu sisireceksin...oda senin her gecen gun daha guvensiz bir kadin haline getirecek ...ve ne yaptigininda farkina bile varmayacak...acikcasi senden SIKILDIM gibi bir laftan sonra hala dibimden ayrilmayan bir esim olsa benimde kicim kalkar ve esinin yaptiklarini yapabilirdim...bir erkek buna daha musaittir..

Sen boyle devam edersen bu sizin yasam tarziniz olcak...sen onun egosunu sisireceksin...oda senin her gecen gun daha guvensiz bir kadin haline getirecek ...ve ne yaptigininda farkina bile varmayacak...acikcasi senden SIKILDIM gibi bir laftan sonra hala dibimden ayrilmayan bir esim olsa benimde kicim kalkar ve esinin yaptiklarini yapabilirdim...bir erkek buna daha musaittir..yavas yavas bir canavar yaeatacaksin ve askin bitecekk...sonrada ben bunca sene bana boyle davranilmasina nasil izin verdim deyip uzuleceksin canim...kendine gel...degerli olan sensin...

Sen boyle devam edersen bu sizin yasam tarziniz olcak...sen onun egosunu sisireceksin...oda senin her gecen gun daha guvensiz bir kadin haline getirecek ...ve ne yaptigininda farkina bile varmayacak...acikcasi senden SIKILDIM gibi bir laftan sonra hala dibimden ayrilmayan bir esim olsa benimde kicim kalkar ve esinin yaptiklarini yapabilirdim...bir erkek buna daha musaittir..yavas yavas bir canavar yaeatacaksin ve askin bitecekk...sonrada ben bunca sene bana boyle davranilmasina nasil izin verdim deyip uzuleceksin canim...kendine gel...degerli olan sensin...

doğru bu yazdıklarınızı iyice öğrenmeye çalışıyorum erkekleriidare etmek ne kadar zormuş ay valla yoruldum gerçektennn

Yasin bayagi kücükmüs evlenmek icin.
Bence acilen calisman lazim, calisirsan sana daha özgüven gelir ve kocani hayatinin merkezi olarak görmezsin.
Hayatinin baharindasin ve bir meslek yapmani tavsiye ederim...
Cünkü calismak bir insani güclendiren, ufkunu acan ve mutlu eden bir unsurdur. Kocana bagimli yasamaz, kendi görüslerinle bu hayata bakarsin.

Back
X