canım diğer konularını da okudum sen cok masum ve saf bırıne benzıyorsun,biraz cocuksuluktan ziyade kadın gıbı olmalısın,bolca kıtap oku kendını gelıstır,her aklından geçeni eşine anlatma,sen onu az önemse dışarı cık gez dolas kendıne yenı arkadaslıklar edın eşini gün içerisinde hiç arama o desın benım karıya ne oluyor aklına süpheler düşsün şu sıralar tuhaf ol,o senı çözmeye calıssın anlasılmaz ol,bırde hep kendıne bakım yap,evde seksı gecelıklerle dolas hatta topuklu terlikler giy,dışardada topuklu gıy,topuk hem daha kadınsı ve seksı gösterıyor,benım boy 168 esım 190 ve k.valıdem oğlum gıttınde kolun kadar bırını bulup getırmıssın gıbısınden nukteler yapıp durdu,resmen adamı üzerımden soğuttu bu yuzden,aslında cok kısa degılım ama işte etkılenıyor bu erkekler analarının laflarından ,bende cok cocuksuydum,sonra etrafıma baktım kendıme cekı duzen verdım,gıyınıs tarzzımı değiştirdim liseli kızlar gıbı gıyınmeyı bıraktım 21 yasındaydım evlendıgımde,sonra topuklu ayakkabılar gıydım daha kadınsı gıyınıyorum esım bu sekılde üstüme düştü benı cok kıskanıyor,evde bıle topuklu terlıkle dolasıyorum,hamıleyken bıle adam benı arzuladı neden kıyafet ve gorunus cok önemlı,suan mesela cok paspalım ,bırazdan esım gelecek ve ben o gelmeden üzerımı dgeıstırıp makyaj yapıcam mınılerı gıyıcem,mesela yemek temızlık camasır olmasa esımın gözune guzel görunsem şıkır şıkır olsam önune peynır ekmek koysam adam sesını cıkarmaz neden boyle demez yeterkı gönlu hoş olsun,yanı canım kısacası bu,kadınsı olmak dişi davranmak,erkeğin üstüne cok gıtmıceksın senı hıcbır zmana çözemıcek değşken olacaksın ,umursamıyor gıbı olacaksın ama takıbıde elden bırakmıcaksın,daha cok yenı evlısın zamanla bunları aşarsınız,hadı kolay gelsın