Yoruldum artık...yorumlarınıza ihtiyacım var...

Selvi37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2018
6
1
86
43
Merhabalar bayanlar yorumlariniza ihtiyacim var.ben 37 yasindayim 20 yaşımdan buyana babamı kaybettikten sonra resmen evin erkeği oldum bütün sorumluluk üstüme bindi. 2 abim bir ablam var herkes yuvasını kurdu.hem kendi evimin dertlerine hem onların dertlerine koştum.kucuk abim 4 yıl önce evlendi ama zorlu bir süreç geçirdik kayınpederi zor verdi kızını ama kimse elini taşın altına koymadi ben mücadele ettim yani babalık ettim birnevi başardım düğünü yaptık sonra çocuk sorunları oldu hep dedaviye ben görürdüm hep onları motive ettim.simdi çocukları var mutlular.buyuk abimin evliliğinde problemler oldu onları ikna ettim düzeldiler.oturdugumuz evi aldık dört dörtlük yaptırdım kimse maddi destegi bırak manevi destek bile olmadılar.10 gün önce bir talibim oldu ve ben bu kişiyle evlenmek istedim çünkü tanıdığın tam benim istediğim gibi biriydi.ama eşinden ayrılmış 20li yaşlarında bir kız ve19 yasinda oğlu var ve benden 7 yaş büyük diye vermediler.ben bu kişiyi çok istiyorum ama hepsi bir oldu olmaz diyo.sadece yengelerim yanımda duruyo. Çaresizim bi akıl verin.uzuntuden kendimden geçtim.nasil ikna ederim bilmiyorum.

Dogurmadan 2 tane genc kizi sahibi olacaksin.

Hazir misin bu duruma?
Sonra .kizlari sorun oluyor bilmem ne.deme.
Burda cok gorduk.cocuklari bastan kabul edip sonra istemeyen kadinlari.
Hepsine de ..evlenmeseydin
.dedik.

Yasim geciyor diye mecburi bir evlilik yapma sakin.

Eminsen aileni ikna et

Hiç evlenmediniz mi?
Eğer içinize siniyorsa evlenin derim ama o yaşlarda çocukların size adapte olması çok zor.

Eş adayınızın çocukları kabul ettiyse kimseyi dinlemeyin artık mutlu olmayı hak etmişsiniz. Kuzenimin biri tıpkı sizin gibiydi... 6 tane kardeşine baktı , babasına baktı , onunda büyük çocukları olan bir talibi oldu bu arada yaşı 47 idi ama kuzenimin :)Siz daha gençsiniz... Yaklaşık 8 ay evlendi gitti ve babasını da alıp götürdü yanında... Çok şükür çok mutlu... Ama adamın çocukları annelerinde yaşıyorlar...Darısı başınıza.

Sizi ailenizin vermesini beklerseniz cok zor cunku anladigim kadariyla kendi hayatlarina bakmislar bencil davranip sizin durumunuzu dusunmemisler.

Iki cocuklu birini iyi dusunun hakkinizda hayirlisi olsun.

Annem çok olumsuz bütün çocuklarını etkiledi.elalem ne der kardesinden bikmislar2 çocuklu birine verdiler derlermis.bu elalem ne kıymetliymis

çocuklar ne diyor babaların evlenmesi için ,

artık zin alacak yaşı geçmişsin ne milletten onay beklıyorsun ,

37 yaşında bir kadının, bir de bütün ömrü boyunca ailesindeki herkesin hayatını yoluna koymaya çalışmış bir kadının kimsenin iznine ihtiyacı yok bence. Bu ailenizi ezin geçin demek değil de, ağırlığınızı koyun demek. Burada asıl düşünmeniz gereken aileniz değil, sizin 2 genç insan ve babasıyla bir evde yaşayıp yaşayamayacağınız, evleneceğiniz adamın nasıl bir insan olduğu ve gerçekten sevip sevmediğiniz kısmı...

Çocuklar annelerinde kaliyo.annemde babamda evlenebilirler sorun yok diyorlar

Tam benim aradığım biri huyu suyu beklentilerimin hepsi var 5 yıldırda tanıyorum aynı ortamda da çalıştık.

Bence artık kendiniz için yaşama zamanınız gelmişte geçiyor bile

Aileniz icin yeterince fedakarlik yapmissiniz artik kendi hayatiniza bakin. Her ne kadar kardes de olsaniz artik onlarin yuvasi ayri, aksam olunca herkes kapisini kapatip esiyle oturuyoken yalniz kalan sizsiniz. Ayrica kimsenin onayina ihtiyaciniz yok gelmissiniz 37 yasina. Siz kararinizdan eminseniz net bir sekilde kararinizi ve onay beklemediginizi ifade edin.

Abim karşı tarafa haber göndermiş sonu kötü olacak bi işin peşini bıraksın diye.şaşırdım artik

37 mi 17 misiniz kim vermedi neyi vermedi. Delireceğim...

Neden izin alıyorsunuz,kaç yaşında kadınsınız onlardan izin mi alacaksınız bir de ?
Ayrıca hemen acele etmeyin derim daha 10 gün olmuş iyice tanıyın.

Abim karşı tarafa haber göndermiş sonu kötü olacak bi işin peşini bıraksın diye.şaşırdım artik
45 yaşında adam bu saçmalıklarla uğraşmaz. Sizin ailenizle uğraşmaz. Seçim sizin bu saatten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…