Eş adayınızın çocukları kabul ettiyse kimseyi dinlemeyin artık mutlu olmayı hak etmişsiniz. Kuzenimin biri tıpkı sizin gibiydi... 6 tane kardeşine baktı , babasına baktı , onunda büyük çocukları olan bir talibi oldu bu arada yaşı 47 idi ama kuzenimin :)Siz daha gençsiniz... Yaklaşık 8 ay evlendi gitti ve babasını da alıp götürdü yanında... Çok şükür çok mutlu... Ama adamın çocukları annelerinde yaşıyorlar...Darısı başınıza.Merhabalar bayanlar yorumlariniza ihtiyacim var.ben 37 yasindayim 20 yaşımdan buyana babamı kaybettikten sonra resmen evin erkeği oldum bütün sorumluluk üstüme bindi. 2 abim bir ablam var herkes yuvasını kurdu.hem kendi evimin dertlerine hem onların dertlerine koştum.kucuk abim 4 yıl önce evlendi ama zorlu bir süreç geçirdik kayınpederi zor verdi kızını ama kimse elini taşın altına koymadi ben mücadele ettim yani babalık ettim birnevi başardım düğünü yaptık sonra çocuk sorunları oldu hep dedaviye ben görürdüm hep onları motive ettim.simdi çocukları var mutlular.buyuk abimin evliliğinde problemler oldu onları ikna ettim düzeldiler.oturdugumuz evi aldık dört dörtlük yaptırdım kimse maddi destegi bırak manevi destek bile olmadılar.10 gün önce bir talibim oldu ve ben bu kişiyle evlenmek istedim çünkü tanıdığın tam benim istediğim gibi biriydi.ama eşinden ayrılmış 20li yaşlarında bir kız ve19 yasinda oğlu var ve benden 7 yaş büyük diye vermediler.ben bu kişiyi çok istiyorum ama hepsi bir oldu olmaz diyo.sadece yengelerim yanımda duruyo. Çaresizim bi akıl verin.uzuntuden kendimden geçtim.nasil ikna ederim bilmiyorum.
37 mi 17 misiniz kim vermedi neyi vermedi. Delireceğim...Merhabalar bayanlar yorumlariniza ihtiyacim var.ben 37 yasindayim 20 yaşımdan buyana babamı kaybettikten sonra resmen evin erkeği oldum bütün sorumluluk üstüme bindi. 2 abim bir ablam var herkes yuvasını kurdu.hem kendi evimin dertlerine hem onların dertlerine koştum.kucuk abim 4 yıl önce evlendi ama zorlu bir süreç geçirdik kayınpederi zor verdi kızını ama kimse elini taşın altına koymadi ben mücadele ettim yani babalık ettim birnevi başardım düğünü yaptık sonra çocuk sorunları oldu hep dedaviye ben görürdüm hep onları motive ettim.simdi çocukları var mutlular.buyuk abimin evliliğinde problemler oldu onları ikna ettim düzeldiler.oturdugumuz evi aldık dört dörtlük yaptırdım kimse maddi destegi bırak manevi destek bile olmadılar.10 gün önce bir talibim oldu ve ben bu kişiyle evlenmek istedim çünkü tanıdığın tam benim istediğim gibi biriydi.ama eşinden ayrılmış 20li yaşlarında bir kız ve19 yasinda oğlu var ve benden 7 yaş büyük diye vermediler.ben bu kişiyi çok istiyorum ama hepsi bir oldu olmaz diyo.sadece yengelerim yanımda duruyo. Çaresizim bi akıl verin.uzuntuden kendimden geçtim.nasil ikna ederim bilmiyorum.
5 yıldır taniyorumNeden izin alıyorsunuz,kaç yaşında kadınsınız onlardan izin mi alacaksınız bir de ?
Ayrıca hemen acele etmeyin derim daha 10 gün olmuş iyice tanıyın.
45 yaşında adam bu saçmalıklarla uğraşmaz. Sizin ailenizle uğraşmaz. Seçim sizin bu saatten sonra.Abim karşı tarafa haber göndermiş sonu kötü olacak bi işin peşini bıraksın diye.şaşırdım artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?