Seni seviyorum ama karıma döndüm.

Oyle bi adamdan bosanacak kadar guclu bir kadin neden evlenmeden yasayamiyor?

işte şu an neden böyle olduğunu ben de anlamıyorum. böyle değildi gerçekten. son zamanlarda kafayı evliliğe takmış durumda evlenip düzen kurmak istiyorum deyip duruyor sürekli. aldığı darbeler onu daha da mı hırslı yapıyor anlamıyorum ki..

Gerçekten yuh :oha:
Arkadaşınız neden bu kadar uzun süre devam ettirdi peki bu evlilik sayılmayacak şeyi?

hep çabaladı düzelsin diye bekledi, bi de küçük yaşta evlenip gözünü o adamla açınca cesaretini toplaması da çok uzun zaman aldı.. çok uğraştı ama sonunda o kadar tahammül edememeye başladı ki ne bi mesleği ne bi güvencesi olmamasına rağmen boşandı.

x erkekleri bırakacak kendini geliştirecek önce

işte böyle akıllar istiyorum ben, çocuk velayeti hakkında soru sormuyorum ki. lise bile okuyamamış ilkokul mezunu bu x. şimdi bi şirkette servis elemanı ama aldığı maaş asgari ücret malesef. yani öyle ekonomik durumu bütçesi çok iyi sayılmaz. başka şeylerle uğraşması lazım ki, yediği darbeleri, bu kötü insanları unutsun. evlilik düşüncesinden uzaklaşıp mantıklı düşünebilsin. sizce neler yapabilir, kendini nasıl geliştirebilir?

o zamanlarda bir de kayınvalidesine bakıyordu iki çocukla birlikte. kayınvalidesi alzheimer hastasıydı, çocuktan farkı yoktu. x'in lise diploması bile yoktu, çocukları ve kv yi bırakıp işe de gidemedi, en son kocası para göndermeyi kesince evlere temizliğe gitmek zorunda kaldı. şimdi de çalışıyor ama asgari ücret işte. aslında çocukların babada kalması bu yönden iyi, çünkü asgari ücretle onların geçimini sağlaması zor, her gün o yavruları evde bırakıp işe gitmek zorunda kalacaktı. şimdi çocuklar maddi yönden ve ilgi yönünden daha rahat.. x'le de her zaman görüşüp buluşuyorlar zaten.
Mecbur kalmis yani anladim hep zor durumda kalmis kotu seyler yasamis..

işte böyle akıllar istiyorum ben, çocuk velayeti hakkında soru sormuyorum ki. lise bile okuyamamış ilkokul mezunu bu x. şimdi bi şirkette servis elemanı ama aldığı maaş asgari ücret malesef. yani öyle ekonomik durumu bütçesi çok iyi sayılmaz. başka şeylerle uğraşması lazım ki, yediği darbeleri, bu kötü insanları unutsun. evlilik düşüncesinden uzaklaşıp mantıklı düşünebilsin. sizce neler yapabilir, kendini nasıl geliştirebilir?

Liseyi bitirebilir dışarıdan ha gereksiz görür meslek edindirme kursları var onları araştırabilir. Günümüzde asgari ücret bile alması çok iyi. Hayatına belli bir dönem sex için dahi erkek almasın dinlensin iyice ve asla kurtuluşum bir erkek diye düşüncelere girmesin.

bence x ablaniz egitimini devam ettirmeye yönelsin.ortaokul,lise derken bu zaten uzun bir zamanini alir.cocuklarina ornek olur,aralarinda paylasacaklari konular artar.ayrica el becerisi varsa bir kursa gitsin.zamanla kendisini gelistirdikce yaptiklarini satip ucbes kurus kenara atabilir.yeni insanlar yeni hayatlar tanir.bu kendisine acimaktan vazgecmesini saglar,kendisini baskalariyla kiyaslamasi biter.cocuk yasta evlenmis,zorluklar yasamis.simdi hayatini tersten yasayacak.yani normalde okul,is,evlilik cocuk diye dusunuruz ya x'in sansi yaver gitmemis,evlenmis cocuk yapmis vs.simdi okula gitmesi gerek.kendini ne zaman sever,acilarin kadini imajindan cikarsa o zaman onu gercekten hak edecek birisini bulacagina da eminim.sevgiler.

Bence yalnızlıktan böyle oluyor..çocuklarıyla beraber daha çok vakit geçirmek,gelecekleri için planlar yapmak,onlarla gezmek arkadaşınızı mutlu eder bence.. ve artık doğru dürüst ,namuslu birini bulmakta zor gerçekten. .bunu kabul edip önüne bakması lazım. .zaman herseyin ilacıdır. .inşallah geçmişi unutup mutlu olabilir arkadaşınız. .

Neden bu kadar acımasız yorumlar yapılıyor anlamıyorum. Kadın belli ki çok yorulmuş . Sırtını dayayabilecegi güvenebileceği birilerini arıyor. Belki yaşı itibariyle sevmek sevilmek istiyor. Size yanlış gelebilir ama bir de onun gözünden bakın. Bence ailesi varsa onlarla akrabalariyla veya arkadaşlarıyla daha çok vakit geçirmeli imkanı varsa destek almalı. Çocuklarıyla daha çok ilgilenmeli

bence x ablaniz egitimini devam ettirmeye yönelsin.ortaokul,lise derken bu zaten uzun bir zamanini alir.cocuklarina ornek olur,aralarinda paylasacaklari konular artar.ayrica el becerisi varsa bir kursa gitsin.zamanla kendisini gelistirdikce yaptiklarini satip ucbes kurus kenara atabilir.yeni insanlar yeni hayatlar tanir.bu kendisine acimaktan vazgecmesini saglar,kendisini baskalariyla kiyaslamasi biter.cocuk yasta evlenmis,zorluklar yasamis.simdi hayatini tersten yasayacak.yani normalde okul,is,evlilik cocuk diye dusunuruz ya x'in sansi yaver gitmemis,evlenmis cocuk yapmis vs.simdi okula gitmesi gerek.kendini ne zaman sever,acilarin kadini imajindan cikarsa o zaman onu gercekten hak edecek birisini bulacagina da eminim.sevgiler.

Yapıcı ve saygılı yorumunuz için teşekkür ederim. En azından çoğu kişi gibi gereksiz yere saldırıya geçip işgüzarlık yapmıyorsunuz. Teşekkürler.

Cocuklarin fiili olarak ah etmesi gerekmiyor.
Gece anne diye aglayan 4 yasindaki bir cocugun gozyasi da ah yerine gecmistir.
7 yasinda kadinlara artik hep biraz daha az guvenebilecek olan cocugun ahi yeter.

Gece anne diye aglayacaklari bi ortamları olmadi hanımefendi. O 7 yaşındaki çocukta suan annesiyle çok iyiler sadece anne oğul değil arkadaş gibiler ve kadınlara güveninin azalacağı bi durum yok çünkü yaşı büyüdükçe annesini daha iyi anlayabiliyor. Niyetiniz saldirmaksa ve kavga etmekse rica ederim konumu terkedin hiç o taraklarda bezim yok.

Bence yalnızlıktan böyle oluyor..çocuklarıyla beraber daha çok vakit geçirmek,gelecekleri için planlar yapmak,onlarla gezmek arkadaşınızı mutlu eder bence.. ve artık doğru dürüst ,namuslu birini bulmakta zor gerçekten. .bunu kabul edip önüne bakması lazım. .zaman herseyin ilacıdır. .inşallah geçmişi unutup mutlu olabilir arkadaşınız. .

Teşekkür ederim yorumunuz için, çocuklarıyla her fırsatta gezer vakit geçirirler zaten onlara pek yansitmamaya çalışıyor üzgün olduğunu..

Neden bu kadar acımasız yorumlar yapılıyor anlamıyorum. Kadın belli ki çok yorulmuş . Sırtını dayayabilecegi güvenebileceği birilerini arıyor. Belki yaşı itibariyle sevmek sevilmek istiyor. Size yanlış gelebilir ama bir de onun gözünden bakın. Bence ailesi varsa onlarla akrabalariyla veya arkadaşlarıyla daha çok vakit geçirmeli imkanı varsa destek almalı. Çocuklarıyla daha çok ilgilenmeli

Aynen öyle doğru anlamissiniz, çocuklarıyla her zaman ilgilenir zaten, biz de hiç yalnız bırakmayız ama gelin görün ki karşısına çıkan her insan bir darbe vurup gidince ister istemez yaralanıyor.

Mune Mune rica etsem konumu kapatır misin? Yeterince fikir aldım arkadaşlardan. Ama bazıları sürekli saldırma yıkma ve tartışma amacındaki kötü niyetli kişilikler. Onlar yüzünden ban yemek isteyecegim en son şey. Konum artık kapansa iyi olur böylelikle onlara bu fırsatı vermemiş olurum.teşekkür ederim.

Back
X