Merhabalar
2 aydır işsizim hergün her saat neredeyse ilanlara başvuruyorum görüşmelere gidiyorum fakat sanki basiretim bağlanmış gibi hiçbiri olmuyor!! Bu durum bende takıntı olmaya başladı çünkü ev aldık kredi ödüyoruz eşimin maaşı az seviyede
Bu sıkıntıyı yaşarken bide eşimle olan sıkıntılarımız başladı.
6 aylık evliyim eşimi seviyorum biliyorum oda beni seviyor ama şuaralar herşey üst üste geliyor ve ben artık kaldıramıyorum
En ufak tartışmamızda sesini yükseltiyor kırıcı kelimeler kullanmaya başladı ve ben onu çok kez uyardım karşıma da alıp konuştum fakat yine aynı.. 4 gün önceki tartışmamızda yine bana bağırdı söylendi zaten doluydum tutamadım kendimi ağladım artık ve odaya gittim ve merak edip yanıma gelmedi bile tv izledi sonra uyudu, 4 gündür konuşmuyoruz bekliyorum gelsin konuşsun diye fakat umrunda değil, ben başka oda da oturuyorum o başka oda da oturuyor. Bide bunun üzerine sedef hastalığım çıktı kafamda yaralar çıkıyor.
İşsizlik bir yandan eşim bir yandan ne yapacağım ben artık bilemiyorum
2 aydır işsizim hergün her saat neredeyse ilanlara başvuruyorum görüşmelere gidiyorum fakat sanki basiretim bağlanmış gibi hiçbiri olmuyor!! Bu durum bende takıntı olmaya başladı çünkü ev aldık kredi ödüyoruz eşimin maaşı az seviyede

6 aylık evliyim eşimi seviyorum biliyorum oda beni seviyor ama şuaralar herşey üst üste geliyor ve ben artık kaldıramıyorum

İşsizlik bir yandan eşim bir yandan ne yapacağım ben artık bilemiyorum