mrb kızlar nbr ben doktordan yeni geldim birazda gitmişken gezdim işte yumoşlar 2 tane hem sağ hem solda ama bi tane daha büyüyecek gibi duruyor dedi dr çarşam ba gidince kesinlesecek baklaım işallah 3 tane olur hepsi tutar üçüz olur o kadar istiyorum ki allah versinde işallah bide hastanede biriyle tanışmıştım 2 kere düşük yapmış ben gibi gecen gittiğimde hamileydi kalp attışlarını duydum demişti bu gittigimde gene karşılaştık sordum megerse karnında ölmüş 3.de ölmüş bende korktum ya olurda benimde öyle olursa zaten 1 yıldır kalamıyorum allahım hepimizin yardımcısı olsun işallah yumurtalar işallah normal büyürler ve hamile kalırım ys88 merakla bekliyorum gecikme ve hamilelik haberini umutx senin kaç gün var
Merhaba zehra1715,
Sevindim yumoslar buyudugu icin. Umarim ikiside tutar. Ikiz olsun daha iyi. Ucuz olunca daha zor olur gebeligin. Insallah biri kiz, digeri erkek olur.:ecrin_bebek: Ovulasyon gunlerimiz yaklasik ayni zamanda sanirim. Benim 14. gunum bugun. Birazdan test yapacagim. Bugun yarin yumurtam catlar sanirim. Sonrasini biliyorsun... Beklemek ve dua etmek. Hadi bakim insallah bu ay hepimiz hamile kaliriz. :Saruboceq: