Yoruldum artık..

umutx teşekkür ederim canım...inşallah hepimiz yaz tatilinde hamiş oluruz...:CüvCüv: yazın izmire tatile giderken hamile olarak gitmek istiyorum herkesin yap artık çocuk ne bekliyosun 4 yıl oldu evleneli demesinden bıktım...içimdeki fırtınaları kimse bilmiyoki...mafoldumben

umutx teşekkür ederim canım...inşallah hepimiz yaz tatilinde hamiş oluruz...:CüvCüv: yazın izmire tatile giderken hamile olarak gitmek istiyorum herkesin yap artık çocuk ne bekliyosun 4 yıl oldu evleneli demesinden bıktım...içimdeki fırtınaları kimse bilmiyoki...mafoldumben

Seni cok iyi anliyorum.. Cevremizdeki herkesin cocugu oldu ve her defasinda sizde yapin daha ne bekliyorsunuz, cok guzel bir duygu diyorlar.. Herkes bir birinin yatak odasina ne karisiyorsa! Ya bir de en zoru bebek gormeye gittiginde, hediye begenirken!! Diyorsun acaba bende bu sirin seylerden kendi cocuguma alabilecek miyim? Yine soyleyecekler daha ne bekliyorsunuz diye, zor bela kapilarinin onunde dikildiginde itibaren tamamen tiyatro oynamak! Her defasinda bir seyi bahane ediyorum, yeni eve tasinalimda, is yeri kontrat versinde, su olsun, bu bitsinde... Bunlarda gelip gececek, yakinda soyleyecek bahanem kalmayacak.. O zaman ne yapacagim bilmiyorum.. Cocuk dusunmuyoruz!! demek ne kadar normal, guzel bir beraberlik icin.... Amannn bazen diyorum esime bu sehirden gideriz baska yere yerlesiriz.. Orda bir bebek evlat ediniriz.. falan.. Neyse bu kadar uzagi dusunupte yine yormak istemiyorum kendimi.. Umudum hala biraz var..

Bu arada sabah erken test yaptim.. Sonuc negatif tabiki.. Yumurtam pazar gunu yine geldigine gore bu ay 14 gun gec adet olacagim demektir.. Ilk defa boyle birsey oluyor.. Umarim bu yumurta tutmustur..

inşallah güzelim hamilesindir...ya evlatlık düşüncesi bile o kelime bile insana acı veriyo...onu sonuçta 9 ay karnında taşımıyosun hareketlerini hissedemiyosun emziremiyosun...allahım ne olursun bir tanecik olsun hepimizi anneliği nasip eyle...

Bu arada sabah erken test yaptim.. Sonuc negatif tabiki.. Yumurtam pazar gunu yine geldigine gore bu ay 14 gun gec adet olacagim demektir.. Ilk defa boyle birsey oluyor.. Umarim bu yumurta tutmustur..

mrb canım adet tarihin ne zaman ki işallah allah dualarını kabul eder işallah hamilesinfdir bende hamileyimdir işallah gerçi daha 8 gün var ama aman valla yoruldum ilaçlar bi tarafta psikolojik yıpran ma bi taraftan bundada vardır bi hayır allahım en kısa zamanda nasipet iaşallah

Kızlarrr kİmse yokmu Çok sİnİrlrİm bozuk yaaaaaaaaa :(

ne kadar iyi anlıyorum seni anlatamam bende adetim gelince harap oluyorum ne kadar yok bu ay olmaz desem de gene üzülüyorum aslında bu aya başlarken çok umutsuzdum ama adetime 8.gün var içim kıpır kıpır olacak mı oldu mu midem mi bulanıyor yorgunmuyum kendimi dinliyorum aslında sınavlarım var ama çalışmak istemiyorum aklım hep bebekte olacak mı olmayacak mı diye amannnnnnnn biran önce olurda kurtuluruz şu sıkıntılardan işallah

sıkmayın canınızı vakti vardır allahım bilir zamanını üzülmeyin en kısa sürede olcak inşallah.

buluttt nerelesdesin unutma bizleri...ya kızlar daha sık görüşelim ama olmuyo böyle özlüyorum valla...:oklava:

Huhu kızlar nerdesınız ya hıÇ ılerlemıo topıĞımız ıhmal etmeyın lÜtfen dalıldım valla

mrb kızlar berbatım moralim sıfırın altında seyrediyor:) adetimem 6 gün kaldı ve büyük bi umutsuluk var ama genede acaba mı diyorum yoruldum artık insan 1.5 yıldır bu aymı diye her ay beklermi ya bu ay bari ümitlenmiyim diyorum ayın başında öyle oluyo ama zaman yaklaştıkça geldimi gelecekmi diye huzurlu uyuyamıyorum bile aman gelecek galiba belirtiler meydana çıkmaya başladı ama çatladığı günü dahi bilip nasıl hamile kalamıyorum aklım almıyo tabi allah bilir zamanınıda işte üzülüyorum çok gene başladı benim bunalım günler gerçekten artık bunaldım ya allah bu yolda hepimize yardım etsin işallah benim için dua edin ne olur bu ay bari kalmış olayım aminnnnnnnnn

zehracım cnm sıkma canını ya neden hemen umutsuzluğa kapıldın benimde 1.5 yıl oldu 4 yıllık evliyim...allahım acısında bebişlerimizi göndersin bize....bol bol dua edelim bu gece hızır herkesin duasını kbl edermiş...

Kizlar nedense benimde hic umudum yok, o kadar stres altindayim ve yogumum ki olacagi varsa olmaz yavrucak.. Tezimi yaziyorum ve sinavlarim var. Neyse bir kac hafta sonra daha cok vaktim olur insallah. Benim bu ay bir garip oldu zaten, iki kere yumurtam oldu. Onun icin bugun yarin adet olmak yerine haftaya pazar olacagim sanirim... Tabiki bir belirti yok ama hala goguslerim acimiyor.. Anlamiyorum.. yumurta catladiktan sonra progesteron yukselip goguslerin agrimasi lazim ama hala agrimadi. Yoksa yumurta yine catlamadi mi. Baska testimde yok. Neyse diger hafta sonuna kadar bekliyecegim, olmazsa dr gidecegim. Birde kizlar kendimizi kosullamayalim illada bir sey hissedecegiz diye. Belki de hicbir belirti gostermeden hamile kalacagiz.. Bugun cuma kizlar soz verdigim gibi iki YASIN okuyacagim ve hepimize dua edecegim.. SEVGILER..

umutx sağolasın bitanem....bende aşılamaya başlıcam 1 mayıstan sonra iğnelere ne yapcam bilmiyorum korkuda var menogon iğne kullanıyom kalçada 1 enjektör doluyo tozlu ve çok yakıyo gece sırt üsütü yatamıyorum ağrılarımdan...aşılamamda zor geçiyo içim darmış bu yüzden doktor makasla rahmimi gerdiriyo...canım çok yanıyo yandığına deyse de olsa içim yanmaz yine yok yine yk....mafoldumben allahım ne olursun bugün dileklerimiz kbl eyle...

Iste anneler gunu!!! Icimde bir burukluk var.. Bu gunu kutlamak bize kismet olacak mi? Sene ye kaldi umutlarim.. Yine de hepinizin ANNELER GUNU kutlu olsun kizlar..a.s.

unutx seninde kutlu olsun anneler günün umutsuzluk yokkk sakın ha...umudun tükendiği yerde hayatta biter...ömür umuttan önce bitmeli....ne zaman adet günün güzelim teyzoş haberimiz ne zaman belli olcakkk

merhaba kızlar benim adet belirtileri başaldı son 3 gün bu ay da boş umutlar gelecek aya kaldı napalım buna da şükür ama çok mralim bozuldu eşim de daha önce olur üzülme diyordu şimdi o da söyledi artık ben deüzülüyorum adetin gelince ratık gelmesin dedi tabi ama elden ne gelir sadece zaman lazım demek ki kzılar artık yoruldum miletin çocugun u sevmek herşeyden sıkıldım allahım ne olurönümüzdeki aneler gününü elimizde bebeklerimizle geçirelim allahım ne olur içinizden benim için bi dua edinde hamile olayım ya

Back
X