Yoruldum artık..

ne güzel canım bize umut oldun aslında hepimiz bunun farkındayız allah ne zaman isterse o zaan olacak biliyorum ama işte her tedavde ayrı bi umut napalım buda elden gelen boş oturmak daha kahrediyor insanı peki bu 10 ay beklerken gene dikkat ettinmi yumurtlama günlerine yoksa kafana göremi işki oldu merak ediyorum insan iste istemez o günlerde mecburen ilşki olmalı diye şartlıyor ya kendini buda kötü am napayım ki olan bu yapacak bişey yok herneyse ebruzen senin hamilelik nasıl gidiyor canım benim merak ediyorum kaç haftalık oldu darısı tez zamnda bize işallah biz teyze olduk sıra sende işallah bizide hamilelik haberlirimizi hemen alırız benim bu ay biraz zor ama bakalım işte iaşllah çıkmadık candan umut kesilmezmiş geriye kaldı 9 gün kzılar 6 haziran doğum günüm belki bi mucize olur ve eşime güzel bi süpriz yaparım ve unutulmaz bi doğum günü

Zehracım, bi ortak noktamız daha çıktı, eşimin doğum günüde 6 haziran..canım, adet belirtilerin başladı diye adet görücen sanma, bende de adet belirtileri olmuştu, ama olmadım...
bebişim 6+3 günlük teyzesi, herşey normal çok şükür...
ama Kardelenin yazdıklarına üzüldüm..
biliyormusun Kardelen, ben bebek isterken, tüm arkadaşlarım, ablam, eltim..doğurmayan kalmadı...hatta2.3. bebeğini kuçaklayanlar bile oldu...hatta benim çok çok sevdiğim ve bir erkek çocuğum olursa adını bu koyarım dediğim ismi bile ablam çocuğuna koydu, yeğenime koyacakları ismi öğrendiğimde içim cızz etmişti...herkesin hikayesi farklı tabi...ama nefret etmekle değil...sevmekle başlıyor iş...dua edicem sana...

ebruzen çok sevindim ne gzel inanılır degil demi içinde senden bişey var ve onun kalbi atıyor hep konuş onunla ben olursa öyle yapıcam tadını çıkar ne güzel senin kadar bende seviniyorum canım benim daha bundan son ra bişeye üzülme işin büyük kısmını halleettin allahım sağ salim doğurmayı nasip etsin acnım benim işallah bizde hemen hamile kalırız bizim için dua et hamilelerin duaları çabuk kabul olurmuş kalp atışlarını duydunmu canım kocaman öpüyorum ikinide allaha emanet olun negüzel eşine bundan güzel doğum günü hediyesi veremezdin işallah bende veririm kendime ama hiç umudum yok ne olacak bu halim bilmiyorum aşılama yaptarıyım diyorum 1.5 milyar tutuyırmuş o zaman diyorum biraz dahaq bekliyim tüp bebek yaptırayım diyorum en azından şansı daha fazla aşılama gibi degil bu karışıklık içinde daha ne kadar bu bünye dayanır bilmiyorum daha 26 yaşındayım ama bu gidişle menopoza girmem uzak degildir herhalde herşey stresten başka bişey değil

Merhaba kizlar adetime 11 gun var kahverengi akinti geliyor bugun. Gecen defa 15 gun gec oldu bu ay 11 gun erken adet olacagim sanirim. Deli olacagim yakinda.. Doktorla randevu yapacagim. Hersey normal diyor, bunun neresi normal?

umutx hiç ugramıyosın topige nasılsın nerelerdesin hani diyorlarya yerleşme kanamsı diye olabilirmi eger devam ediyorsa dr git çünkü benim 2 düşüğümde lekelenmeyle olmuştu hayırlısı olur işallah canım niye adet düzenleyici kulanmıyorsun ben 3 ay kulandım düzene girdi şimdi gününü 1 dk sektirmez maşşallah o bari yolunda gitsin canını sıkma herşey yoluna hgirer işallah

umutx hiç ugramıyosın topige nasılsın nerelerdesin hani diyorlarya yerleşme kanamsı diye olabilirmi eger devam ediyorsa dr git çünkü benim 2 düşüğümde lekelenmeyle olmuştu hayırlısı olur işallah canım niye adet düzenleyici kulanmıyorsun ben 3 ay kulandım düzene girdi şimdi gününü 1 dk sektirmez maşşallah o bari yolunda gitsin canını sıkma herşey yoluna hgirer işallah

Canim bu siralar cok yogundum.. Tezimi yazmam gerekiyordu.. Sukur bitti gibi.. Hicbirseye vakit ayiramadim. Adetime 11 kaldi, hamile oldugumu sanmiyorum.Gecenlerde de yazmistim ama sanirim gormedin. O yuzden dusukte olamaz. Adetim son aylarda boyle oldu. eskiden gun sazmadi dedigin gibi. Acaba loporaskapi den mi? Ama birseylerin yolunda gitmedigi kesin.. Doktora gidecegim. Yakin bir zamanda randevu alabilirim umarim.

Iyi hafta sonlari hepinize..

Bu arada dogum gunun simdiden kutlu olsun..alkisalkisalkis

Nice guzel, mutlu yillara insallah..

Kocaman bir aile olmaniz dilegiyle..:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ne güzel canım bize umut oldun aslında hepimiz bunun farkındayız allah ne zaman isterse o zaan olacak biliyorum ama işte her tedavde ayrı bi umut napalım buda elden gelen boş oturmak daha kahrediyor insanı peki bu 10 ay beklerken gene dikkat ettinmi yumurtlama günlerine yoksa kafana göremi işki oldu merak ediyorum insan iste istemez o günlerde mecburen ilşki olmalı diye şartlıyor ya kendini buda kötü am napayım ki olan bu yapacak bişey yok herneyse ebruzen senin hamilelik nasıl gidiyor canım benim merak ediyorum kaç haftalık oldu darısı tez zamnda bize işallah biz teyze olduk sıra sende işallah bizide hamilelik haberlirimizi hemen alırız benim bu ay biraz zor ama bakalım işte iaşllah çıkmadık candan umut kesilmezmiş geriye kaldı 9 gün kzılar 6 haziran doğum günüm belki bi mucize olur ve eşime güzel bi süpriz yaparım ve unutulmaz bi doğum günü

yok canım h,ç takip fln etmedim oluruna bıraktım çünkü her ay artık hadi hadi bugün çatlmaa günü diyip diiyp avutuorduk kendimizi neyse artık boşverin yumurtlama gününü habi gayret devam kızlarrkaydirigubbakcemile3kafanızı rahat bırakın valla bide ben mart ayında hamiş kaldım o ayda hamama gitmiştim havzaya kaldıysam orda kaldım:kedi: kızlar sıcak su iyi geldi sanırım böylee işteeeee

tşk ederim kızlar dogum günümü kutladığınız için sizi seviyorum iyi dilekleriniz için de çok tşk ederim sizde olmasınız napardım bilmem işallah hepimiz kocaman bi aile oluruz bakalım temmuz 12 sine bilet aldım antalyaya ailemin yanına gidece biraz gezmek iyi gelecek sonrada düğün var o kısım güzelde kayınvalidemler gidicez çanakkaleye işte o kısım biraz zor aman napıyım işallah ozamana kadar hamile kalırımda hiç gerek kalmaz hepinizi öptüm

umutx nasılsın cnm benim...sıkma canını kendinde belirti arama gelecekse de süpriz yazpsın bebişin...

zehracım doğum günün kutlu olsun iyiki varsın cnm benim...

ebrucum çok güzel duygudur de mi?teyzesinin kuzusu kıyamam inşallah annesini ve bizleri üzmeden sağlıklıca gelir...bize bol bol dua et

cibeldemiroğlu gerçekten çok güzel moral verdin bize...bebişin doğdumu yoksa hamile misin?

Selam kizlar adet olmadim.. 3 gun kahverengi akinti geldi ve bitti. Sanirim yumurtam geldigi icin oldu.. internetten baktim ovulosyon zamaninda boyle olabiliyormus. Ama o zaman bu demek oluyorki yumurtam yine bir hafta gec oldu. Adet dongumun suresi uzadi. Eskiden 31 gunde olurdu, son iki ayda 35 se cikti. Sizce bu bir sorun yaratir mi?

Selam kizlar adet olmadim.. 3 gun kahverengi akinti geldi ve bitti. Sanirim yumurtam geldigi icin oldu.. internetten baktim ovulosyon zamaninda boyle olabiliyormus. Ama o zaman bu demek oluyorki yumurtam yine bir hafta gec oldu. Adet dongumun suresi uzadi. Eskiden 31 gunde olurdu, son iki ayda 35 se cikti. Sizce bu bir sorun yaratir mi?

canım benim normal mi 3 gün kahcerengi aıntı olması adet gününde yumurtlaman olsa ne bileyem çok karışık sen gen de her ihtimal test yapsaydın bence adet düzenleyici kullan ben 3 ay kullandım şimde hep zamanında gelir 30 günde benimde son 4 gün gebe kalmayı engellemeyen adet düzenleyiciler var umuraım herşey yolunda gider canım benim

canım benim normal mi 3 gün kahcerengi aıntı olması adet gününde yumurtlaman olsa ne bileyem çok karışık sen gen de her ihtimal test yapsaydın bence adet düzenleyici kullan ben 3 ay kullandım şimde hep zamanında gelir 30 günde benimde son 4 gün gebe kalmayı engellemeyen adet düzenleyiciler var umuraım herşey yolunda gider canım benim

Tamam canim sagol cevabin icin. Doktora sorarim, tabi yazarsa. Burdakiler ilac yazmayi istemezler pek. vucudun tekrar kendisi duzeltmeliymis!!! Sende nasil gidiyor... Degisiklik hissediyor musun?

ya sorma heryer değişikik oldu:;)) yok bwe canımbenim aynı adet belirtileri işte ama genede ümidimi yitirmiyorum çıkmadık candan ümit kesilmezmiş bişey sorucam size kıalar benim yumrta çatadıktan 3 gün sonra gögüslerim şişti patlayacak gibiydi 3.4 gün öyle oldu sonra dostinex içitim şimdi az acıyor neden acaba prolaktinim mi yükseldi sizce

Back
X