Yoruldum artık..

Insallah teselli etmeme gerek kalmayacak ve sevincine ortak olacagim.. Gecenin en karanlik ani, sabahin en yakin oldugu andir.. Bu cumlemleyi bende cok severim... Hepte oyle oldugunu gordum.. Ama iste gelde soz anlat yuregine.. Bu aralar moralim baska bir seye daha bozuk... Is yerimde evlilik yuzugumu kaybettim.. Cok canim sikiliyor.. Hicbiryerde bulamadim.. Maddi degerinin yaninda manevi degeri olculemez.. Neyse canim kocisim yanimda onemli olan bu..

Yarin cuma gunu.. Insallah hersey gonlunce olur.. Cok kasmamayi dene kendini.. Aklimda olacaksin.,. Haberlerini bekliyorum.. Sevgilerrr..

uzuldum canim yuzugunu kaybetmene. insallah bulursun.

bu arada artik asiliyim. doktorumun eli cok cabuk iki dakika surmedi bile. aciyacak diye cok korkmustum hic acimadi.gerisi Allhin taktirine kaldi. umarim hayirli,ugurlu evlatlar nasip eder. sonuc 13 agustosta bakalim. sormak istedigin bisii varsa sor canim asilamaya dair. cok optum.

uzuldum canim yuzugunu kaybetmene. insallah bulursun.

bu arada artik asiliyim. doktorumun eli cok cabuk iki dakika surmedi bile. aciyacak diye cok korkmustum hic acimadi.gerisi Allhin taktirine kaldi. umarim hayirli,ugurlu evlatlar nasip eder. sonuc 13 agustosta bakalim. sormak istedigin bisii varsa sor canim asilamaya dair. cok optum.

Bende ozelden yazacaktim, ama sen yazmissin zaten.. Gercekten acimiyormu.. Dr bir kere bende test icin bir aletle acmisti ve cok acimisti.. Sonrasindada bir kac gun kanamam olmustu.. Neyse.. Bende kendimi korkutuyorum..

Sevindim iyi gectigine. :nazar: Insallah sonucta bekledigimiz gibi guzel olur. Kendini nasil hissediyorsun peki? Tuhaf mi ? Hmm 13 agustos gec degil mi? 10 gun sonra kan testi yapmayacak misin? iLac kullandin mi, yoksa ilacsiz mi yapti?

Bu arada yuzugumu hala bulamadim :çok üzgünüm:

.
Bende ozelden yazacaktim, ama sen yazmissin zaten.. Gercekten acimiyormu.. Dr bir kere bende test icin bir aletle acmisti ve cok acimisti.. Sonrasindada bir kac gun kanamam olmustu.. Neyse.. Bende kendimi korkutuyorum..

Sevindim iyi gectigine. :nazar: Insallah sonucta bekledigimiz gibi guzel olur. Kendini nasil hissediyorsun peki? Tuhaf mi ? Hmm 13 agustos gec degil mi? 10 gun sonra kan testi yapmayacak misin? iLac kullandin mi, yoksa ilacsiz mi yapti?

Bu arada yuzugumu hala bulamadim :çok üzgünüm:

ben ilk asilamami baska bir hastanede yaptirmistim. o kadar acidi ki aglamaktan gebermistim. bu asilamamda oyle olacak zannediyordum. benim rahmim dar ve geriye donuk. ona ragmen hic acimadi. zaten katater adi verilen bir hortum gibi bisi var. onun icine sper m koyuyorlar. onu soktuklarindada rahmime hic hissetmedim bile. seninki de rahat gecer insallah canim.
dun biraz lekem vardi.bel agrisi ve kasik agrim var.umarim tutar. bissey hissettigime gelince. hissettigim hic bisey.malum bes yil olmayinca insan cok fazla umutlu olamiyor. tedbirliyim. O bize hayilisini versin.
aslamadan 14 gun sonraya kan testi veriyorlar. carsamba gunu catlatma ignesi vuruldum gece 12 de.cuma oglen 12 de de yapildi canim.
asilama esnesinda ilac falan kullanmasim anlayacagin.Gerisi Allaha kaldi. O Ol derse olacak insallah. .

canim yuzugunu belki isyerinde dusurmemissindir. Eve falanda baksaydin?

Son düzenleme:
.

ben ilk asilamami baska bir hastanede yaptirmistim. o kadar acidi ki aglamaktan gebermistim. bu asilamamda oyle olacak zannediyordum. benim rahmim dar ve geriye donuk. ona ragmen hic acimadi. zaten katater adi verilen bir hortum gibi bisi var. onun icine sper m koyuyorlar. onu soktuklarindada rahmime hic hissetmedim bile. seninki de rahat gecer insallah canim.
dun biraz lekem vardi.bel agrisi ve kasik agrim var.umarim tutar. bissey hissettigime gelince. hissettigim hic bisey.malum bes yil olmayinca insan cok fazla umutlu olamiyor. tedbirliyim. O bize hayilisini versin.
aslamadan 14 gun sonraya kan testi veriyorlar. carsamba gunu catlatma ignesi vuruldum gece 12 de.cuma oglen 12 de de yapildi canim.
asilama esnesinda ilac falan kullanmasim anlayacagin.Gerisi Allaha kaldi. O Ol derse olacak insallah. .

canim yuzugunu belki isyerinde dusurmemissindir. Eve falanda baksaydin?

Hmm.. Ben 10 gun sonra test yapabiliyorsun sanmistim.. Pozitif sonuc alda aradaki bir kac gun cok onemli degil.. Insallah bu ay ikimizde gebe kalabiliriz..:CüvCüv: Benim adet gunumde agustosun birinci ya da ikinci haftasi.. Bakalim belki.... Yuzugumu ev takdim ve arabayla arkadas birakti ise.. yani is yerinde dusmustur.. Ama ne yapim.. Oda bir seyin kefaretidir belki.. Iyi pazarlar.. olumunekankayizsmile

inşallah Allahın izniyle. kaydirigubbakcemile5

Merhaba canim.. Nasilsin bakalim? Bir degisiklik hissediyor musun?Yinede cok agir isler yapmamaya calis.. Ilac falan kullanma... Sanirim bunlari dememe gerek yoktur.. Sen kendinde dikkkat ediyorsun.. Benim karnimda agrilar oluyor.,,CADIARZU Adet olacagim icinde olabilir tabi.. Neyse fazla belirti aramamakta lazim.. a.s Sonra daha cok uzuluyorum.. Kendine iyi bak :nazar:

Pek bi değişiklik yok şimdilik. doktor bi progesteron verdi.günde 3 öğün vajinadan atıyorum.
diğer ilaçlara gelince normalde de mecbur kalmadıkça kullanmam.
hayırlısı Allahtan. çok mu karamsarım bilmiyorum ama ben kendimde hamile belirtileri aramaktan inan vazgeçtim. inşallah senin bu belirtilerin gebelik belirtileridir. bayram yaparız daha bayram gelmeden. çocuksuzluğu Allah kimselere alıştırmasın. göbüşümüze kelebeklerimiz konuversin.

bu arada senin yüzükten ne haber. umarım bulmuşundur. öpüldünüz.
opuyorumnanaktan

Pek bi değişiklik yok şimdilik. doktor bi progesteron verdi.günde 3 öğün vajinadan atıyorum.
diğer ilaçlara gelince normalde de mecbur kalmadıkça kullanmam.
hayırlısı Allahtan. çok mu karamsarım bilmiyorum ama ben kendimde hamile belirtileri aramaktan inan vazgeçtim. inşallah senin bu belirtilerin gebelik belirtileridir. bayram yaparız daha bayram gelmeden. çocuksuzluğu Allah kimselere alıştırmasın. göbüşümüze kelebeklerimiz konuversin.

bu arada senin yüzükten ne haber. umarım bulmuşundur. öpüldünüz.
opuyorumnanaktan

Zaten degisiklik olmak zorundada degil.. Insan her an vucudunu dinleyerek yoruyor kendini. en iyisi herseyi oluruna birakmak.. Ne guzel olur bayram kutlarken insanlara hamile oldugumuzuda soyleyebilmek. Is arkadasim dun geldi, sana buyuk bir haber verim mi dedi.. Hamileyim dedi.. Zaten iki bucuk seneden beri ugrasiyorlardi.. Ama bir sey anlatmaz sorulmasinida istemezdi.. Tabi benimde ayni durumda oldugumu bilmiyor.. 16 haftalikmis.. Tebrik ettim.. Bir gun bizide boyle tebrik ederler mi ki ??? Bayramda yine herkez soracak bebek nerde diye??? Puff.. Insallah bebegimize kavusuruz.. Bu arada yuzuk hala yok.. Kayboldu gitti oda. Selamlar.... Sende opuldun opuyorumnanaktan

Allahım bizede nasıp edecek., göreceğiz o güzel günleri inşallah.

Nasilsin canim? Insallah iyisindir..Benim karnim hala agriyor ama adet olmadim.. Zira pazartesi bekliyorum ama bakalim.. Insallah dedigin gibi o guzel gunleri gorecegiz.. Selamlar..

gamyoncuiremsu opuyorumnanaktan :ecrin_bebek: olumunekankayizsmile :emir_bebek: :lepi: alkisalkisalkis turkbayragi :3: :dance: :teytey: a.s :CüvCüv: yerimseniben :nazar: :1hug: :1rolleyes:

slm kızlar,
uzun süredir girememiştim siteye...özledim buraya yazmayı...
ben iyim...bebişim de 15+5 günlük oldu...sanırım "erkek" dedi doktor... hayırlısı inşallah...
zehradan haber varmı...o da yazmamış buraya ne zamandır....

mrb bende tatildeydim yani kayınvalidemlerde çok şükür bu sefer herkese rahat cvp verebildim darısı olmayanlara işallah benimde 12+4 günlük dr banada erkek gibi dedi ama önümüzdeki ay kesin belli olur dedi zaten kim gördüyse hep erkek olacak diye vallahi hiç farketmez rabbim bu kadar nasip ettiya çok şükür işallah kucağımızada alırız pazartesi 2 li test için gidicem işallah bi sorun çıkmaz sen yaptırdınmı ebru ben geçen gittiğimde içimde takla atıyordu tam dönerken gördük maşşalh kıpır kıpır mucize gibi ama bren hal diken üstündeyim bişey olacak diye rabbim hepimizi bebeğimize kavuşturur işallah

Nasilsin canim? Insallah iyisindir..Benim karnim hala agriyor ama adet olmadim.. Zira pazartesi bekliyorum ama bakalim.. Insallah dedigin gibi o guzel gunleri gorecegiz.. Selamlar..

gamyoncuiremsu opuyorumnanaktan :ecrin_bebek: olumunekankayizsmile :emir_bebek: :lepi: alkisalkisalkis turkbayragi :3: :dance: :teytey: a.s :CüvCüv: yerimseniben :nazar: :1hug: :1rolleyes:

iyiyim sukur. kayinvalidemdeydik giremedim kac gundur.
adet gormezsin insallah. guzel haberler verirsin. olumunekankayizsmile

benimde geri sayim basladi bakalim.
dunden beridir sag kasigim birazcik sanciyor.
daha oncede olmustu o yuzden takmiyorum. şakkıdı
ama heyecan var. olumlu sonuclanir hayirlisi ile insallah.

bak su yukarida ebruzen ve zehra arkadas varya, bizde onlar gibi konusuruz bir gun insallah.
bebegimizin kac haftalik oldugundan, cinsiyetinden.... Allahim su mubarek gunlerin hatrina gostersin.

Son düzenleme:
moonliht, tüm dualarına aminnnn diyorum canım benim, dularımız sizlerle...

zehram, ben elazığda yaptırdım ikili testi, bir sorun yok dedi doktor...
oradayken kanamam oldu, düşük tehlikesi yaşadım, yine 2-3 gün hastane-serum-iğneler vs. çok korktuk hepimizda, şimdi herkes üzerime titriyor. raporluydum, yeni döndüm evime...annem bana iyi bakmış verdiğim kiloların ikisini geri almışım...ama bulantılarım hala devam ediyor...hayırlısı artık...

RABBİMtüm isteyenlere bu duyguları en yakın zamanda tatttırır umarım ve bizlerin mutluluğunu da yarım bırakmaz inşallah....sevgiler.....

moonliht, tüm dualarına aminnnn diyorum canım benim, dularımız sizlerle...

zehram, ben elazığda yaptırdım ikili testi, bir sorun yok dedi doktor...
oradayken kanamam oldu, düşük tehlikesi yaşadım, yine 2-3 gün hastane-serum-iğneler vs. çok korktuk hepimizda, şimdi herkes üzerime titriyor. raporluydum, yeni döndüm evime...annem bana iyi bakmış verdiğim kiloların ikisini geri almışım...ama bulantılarım hala devam ediyor...hayırlısı artık...

RABBİMtüm isteyenlere bu duyguları en yakın zamanda tatttırır umarım ve bizlerin mutluluğunu da yarım bırakmaz inşallah....sevgiler.....

Çok sağol canım. Allahım sizine evladınızı sağlıcakla, vakitli zamanlı kucağınıza versin.

Kizlar H A M I L E Y I M..:CüvCüv: :nazar:

Bunu yazdigima inanamiyorum ama hamileyim.. :sm_cool: Moonlight hani kizmistim doktora LH testim hala pozitif cikiyor gec yumurtladim falan diye.. Lh testi hamile oluncada pozitif cikabiliyormus..Ben bu ay adet olurum diyordum.. Gebelik testi bile yapmadim. 2 sene icinde ilk defa gebelik testi yapmadim. Bu sabah doktorla randevum vardi. Doktor dedi gecikmen var mi. Evet dedim, ama gec yumurtladim ondandir. Bugun yarin adet olacagim dedim.. Tamam bir muayne edelim dedi. iLK hasta bendim ... Kadin aletleri falan acmaya calisiyor... Neyse minik bir sey gordum.. Kadin " cok iyi bir " diye basladi cumleye. Ben sandim yine yumurtan var diyecek... aMA demedi cok genc bir gebelik dedi.. Tebrik ederim dedi. :teytey: Tabi saat daha erken.. ben daha uyanmamisim...mirmirmirmir Ne falan dedim.. Diyorum ya dedi hamilesiniz... Gercekten mi?????:sm_cool: Bir daha gorebilirmiyim dedim... Fotografini cektim dedi. Elime verdi.. Hala bakip duruyorum. Inanamiyorum... AMa daha cok kucukmus yavrum.. 5+3 yani dusukte olabilir dedi.. Ama olumsuz dusunmeyelim dedi... 27agustos kalbini dinlemek ve diger islemler icin cagirdi.. Cok mutluyum.. :dance: Esime haber verdim, aksami bekleyemem... Oysa minik bebek ayakkiblari almistim testi yapip aksam yemeginde verecektim.. AMa bu guzel haberden mahrum birakmak istemedim.. Aileme haber verdim ve simdi ilk kez buraya yaziyorum... Daha bir kac saat oldu ogreneli... Ama korkuyorum.. Birsey olmasindan korkuyorum...

Moonlight insallah seninde bebisin gelir bu ay... Yolumuza beraber devam ederiz... Biliyorsun bu ay cok dua ettim.. Sanada ettim... :Saruboceq: Ve icimden bir ses seninde gebe oldugunu soyluyor... Bende goguslerimin agrimasi, karnimda adet olacakmisim gibi agri ve gece grip olmus gibi halsiz ve zor nefes alma oldu.. Ve son bir kac gunden beri asiri gaz.. Ama bunlar adet olmadan oncede asagi yukari olurdu zaten... Onun icin bir beklentim yoktu.... Cok mutluyum Rabbim bu mutlulugu sanada yasatir insallah.. Hersey gonlunce olur. Dun daha havuza gittik bebekler, hamile kadinlar vs... O kadar icim gidiyorduki .. Insallah gebeligim sorunsuz gecer. Yavrumu saglikli bir sekilde kucagima alirim... Allah isteyen herkese versin.. Kimsenin kucagini bos birakmasin.. :Saruboceq:

Sevgi ve selamlar.. opuyorumnanaktan

:nazar: :dance: :teytey: :sm_cool: turkbayragi sırnaşık şey :CüvCüv: :lepi: :ecrin_bebek:

alkisalkisalkishihoyyyt:içelim:
umutx ne kadar sevindiğimi anlatamam.Gözlerim dolu dolu okudum yazını.
ne kadar istediğini biliyordum. :hooray: Bak Rabbim nasip etti. Seni ve eşini tebrik ederim.

iyi bak bebeğine. Bol bol dinlen olur mu canım.Ağır kaldırmamaya çalış.:dance:
canım benim. :1hug:

En çok neye sevindim biliyormusun?
1- Hasretinin son bulduğuna
2- Rabbimin O'na güveneni boş çıkarmadığına.
Allahım sana bağışlasın inşallah.

alkisalkisalkishihoyyyt:içelim:
umutx ne kadar sevindiğimi anlatamam.Gözlerim dolu dolu okudum yazını.
ne kadar istediğini biliyordum. :hooray: Bak Rabbim nasip etti. Seni ve eşini tebrik ederim.

iyi bak bebeğine. Bol bol dinlen olur mu canım.Ağır kaldırmamaya çalış.:dance:
canım benim. :1hug:

En çok neye sevindim biliyormusun?
1- Hasretinin son bulduğuna
2- Rabbimin O'na güveneni boş çıkarmadığına.
Allahım sana bağışlasın inşallah.

Sagol canim.. Simdi sira SENDE.. bU guzel haberi sendende bekliyorum.. Belkeyecegim.. Cok korkuyorum.. Adet olacakmisim gibi agriyor karnim.. Neyse pozitif dusunmeliyim.. Cok optum seni.. :1rolleyes:

Sagol canim.. Simdi sira SENDE.. bU guzel haberi sendende bekliyorum.. Belkeyecegim.. Cok korkuyorum.. Adet olacakmisim gibi agriyor karnim.. Neyse pozitif dusunmeliyim.. Cok optum seni.. :1rolleyes:

Korkma canım ama çokk dikkat et olur mu. ben de öpüyorum anne adayımı. Şeniz

Back
X