yoruldum artık

bugün çok doluyum nedense..
artık yorulduğumu hissediyorum.belki yazmak rahatlatacak bilmiyorum.
ağlamak geliyor içimden bağıra bağıra sesimin son avazında yırtınarak..
yada evdeki tüm eşyaları parçalamak elime ne geçtiyse fırlatmak kırmak son parçasına kadar ..
delirdiğimi düşünmeyin iyiyim ben çok iyiyim.(taktığım maske öyle olmamı gerektiriyor)
yalnız bir kadınımya kimse mutsuz görmememli kimse acımamalı bana ..
basarılıyım yalnızda olsam bakın yapıyorum ayaklarımın üstünde tek basına dimdik duruyorum..
vay be bunaa ben bile inandım ama ya içim..

KOSKOCA YALAN..

aslında o kadar zavallı hissediyorumki kendimi..koskoca dünyada kızımla yapayalnız.
bir tek o var konuşabildiğim beni anlayabildiğini düşündüğüm..ama o daha çocuk herşeyi bilemezki .
benim sıkıntılarımı çekmek zorunda değil onada gülmeliyim mutlu görmeli beni.

neden böyle oldu neden?? ben mutlu bir yuvayı haketmiyormuydum?mutlu insanlardan neyim eksikti..
ofiste erkek arkadaslardan biri evi arayıp ne eksik diye sorduğunda içim kanıyor bana hiç sorulmadı.
evliykende ben düşündüm herşeyi..
işe git stres..evi düşün stress ..fatura düşün borç düşün ..
ya sonra yas geldi neredeyse 40 a..

yaşlandığımda ne olacak kimin yanına sığınacağım kızım gittiğinde kendi hayatına ben ne yapacağım?
duvarlarlamı konuşacağım..ya hasta olursam kim olacak yanımda?kim bir bardak su verecek??

saçmalamış olabilirim ne olur kusuruma bakmayın sadece rahatlamak içindi yazdıklarım.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, ben hiç evlenmedim, çocuğumda yok. İnsanın içine bir korku düşüyor bazen. Bazen hayatı paylaşmak istiyor, dayanacak bir omuz arıyor. Bir ses bir nefes...

Evlat çok büyük bir dayanak, büyük bir sevgi ama insan bir yol arkadaşının boşluğunu hissediyor. Yaşama çabası, sürekli çalışmak, her şeyi düşünmek yoruyor insanı. İşime, sağlığıma,aklıma hep şükrettim ama anlattığın boşluğu biliyorum, dipsiz bir kuyu gibi.

İmtihan diyorum, sabır diyorum. Bir gün geçecek, her gecenin sabahı var diyorum, Allah yardımcımız olsun ....

canım ya, boğazına bir yumruk takılmış gibi hissediyorsun dimi??
bütün mutlulukların yarım, ya sonra diyorsun...
ama unutmaki seni mutlu edecek insan bir yerlerde seni bekliyor,
vakti geldiğinde karşılaşacaksınız, birbirinizin hayat yoldaşı, sırdaşı olacaksınız.

bugün bende iş yerinde sürekli bunu düşünüyorum ve ağlamak istiyorum.gizli gizli gözlerim doluyor ama ağlayamıyorum.yoruldum hemde çok yoruldum.herkese herşeye yetişmekten yoruldum.mutlu gözükmekten,dik durmaktan yoruldum ama mutluda değilim dikte değilim.çünkü gözümün bebeği biriciğim hasta...ben ise işe gitmek zorundayım.para kazanmak zorundayım eşimden ayrı bir şehirde yaşamak zorundayım ve başkalarına muhtacım. şu anda hayattan tek isteğim oğlumun iyi olması ve eşimle ,oğlumla aynı evde yaşamak...6 ay önce bu durumda olacağını görseysim inanmazdım ama şimdi bu haldeyim.rabbime şükürler olsun.ama herkes yaşadığıı biliyor yeri geliyor annen bile anlamıyor seni.en kötüsüde bu senin kalbinin sesini diğer yarısı geri duyuyor senden başka herkes ah,vah ediyor ama acı seni yakıp kavuruyor.offfff işte kusura bakma sana moral vereceğime bende dağıldım.bugünümüze şükür.rabbim başka dert vermesin..seni çok iyi anlıyorum ama bende kalabalığın içinde kendimi yanlız hissediyorum ve eğer karşına birisi çıkarsa hayırlısıyla düşün derim.çünkü herkesin birilerine ihtiyacı var.benimde eşime ihtiyacım var ve onu çok özledim..:14::14::14::14:

kıyamam..
oğluşuna geçmiş olsun dilerim tez zamanda iyileşir..
tam benim yaşadıklarımı yaşıyorsun.tamda anlatmak istediklerim.
herkes nasılda yabancı oluyor dimiiçindekileri anlatamıyorsun.
senin ümidin var hiçdeğilse..
en kısa zamanda kavusursunuz insallah

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, ben hiç evlenmedim, çocuğumda yok. İnsanın içine bir korku düşüyor bazen. Bazen hayatı paylaşmak istiyor, dayanacak bir omuz arıyor. Bir ses bir nefes...

Evlat çok büyük bir dayanak, büyük bir sevgi ama insan bir yol arkadaşının boşluğunu hissediyor. Yaşama çabası, sürekli çalışmak, her şeyi düşünmek yoruyor insanı. İşime, sağlığıma,aklıma hep şükrettim ama anlattığın boşluğu biliyorum, dipsiz bir kuyu gibi.

İmtihan diyorum, sabır diyorum. Bir gün geçecek, her gecenin sabahı var diyorum, Allah yardımcımız olsun ....

canım..aslında konuyu açarken korktum farklı algılanacak diye..
bu kadar anlasılabileceğimi tahmin etmemiştim bir kaç kişi dışında ..

aslında bende evlenmedim yani evli gibi olmadık biz hep kendi kendime yaşadım sevmedim sevemedim..
inanırmısın arkadaslarıma özeniyorum eşine marketten şunu al diyorlar ya o bile beni özendiriyor.
hafta sonralı dışarı çıkış el ele gezen çiftleri görünce içim kanıyor..

aksm kızım erken yatıyor kös kös oturup pcye bakmak deli ediyor ..hepşükrettim ediyorum ama nereye kadar..
ben en basit şeyleri bile yaşamadan ölüp gideceğim..

ssanırım yaş geçtikçe daha bir korkuyor insan ..

canım ya, boğazına bir yumruk takılmış gibi hissediyorsun dimi??
bütün mutlulukların yarım, ya sonra diyorsun...
ama unutmaki seni mutlu edecek insan bir yerlerde seni bekliyor,
vakti geldiğinde karşılaşacaksınız, birbirinizin hayat yoldaşı, sırdaşı olacaksınız.

ya sonra..

evet sonrası korkutuyor zaten..

çok ümitli değilim ama insallah ..

rabbim hepimize gönlümüzdekileri versin insallah..

kıyamam..
Oğluşuna geçmiş olsun dilerim tez zamanda iyileşir..
Tam benim yaşadıklarımı yaşıyorsun.tamda anlatmak istediklerim.
Herkes nasılda yabancı oluyor dimiiçindekileri anlatamıyorsun.
Senin ümidin var hiçdeğilse..
En kısa zamanda kavusursunuz insallah

teşekür ederim allah razı olsun.bende seni çok iyi anlıyorum ama bunu kendi çevremizdekiler anlamıyor.bizde anlatamıyoruz.rabbim yardımcımız olsun.dün annem diyor ki akşam bir yere gezmeye gidelim,gitmek istemiyorum diyorum kızıyor bana şükretceksin hayat devam ediyor diyor.evet hayat devam ediyor.şükür de ediyorum rabbim biliyor ama.hayat devam ediyor diye ben gülüp oynayamam ki hiç birşey yokmuş gibi süslenip püslenip gezmeye gidememki.insanlara aynı şeyleri tekrar anlatamam ki.bilmiyorum belkide o da benim iyiliğim için yapıyor,kafası dağılsın istiyor ama yok olmuyor.ben acının paylaştıkça,insanlar deştikçe çoğaldığına inanıyorum.akşama kadar işyerinde zaten içim kan ağlasada gülümsüyorum eve gittiğimde ise kendim gibi olup acımı yaşamak istiyorum ama yok o da olmuyor.herkesin evi yeri ayrıymış bunu çok daha iyi anladım.rabbim sana hayırlı bir hayat arkadaşı versin inş. Herkesi bir hayat arkadaşıyla mutlu etsin...yüce rabbim sevdiklerimizle ,evlatlarımızla sınamasın bizi.(amin)

canım..aslında konuyu açarken korktum farklı algılanacak diye..
bu kadar anlasılabileceğimi tahmin etmemiştim bir kaç kişi dışında ..

aslında bende evlenmedim yani evli gibi olmadık biz hep kendi kendime yaşadım sevmedim sevemedim..
inanırmısın arkadaslarıma özeniyorum eşine marketten şunu al diyorlar ya o bile beni özendiriyor.
hafta sonralı dışarı çıkış el ele gezen çiftleri görünce içim kanıyor..

aksm kızım erken yatıyor kös kös oturup pcye bakmak deli ediyor ..hepşükrettim ediyorum ama nereye kadar..
ben en basit şeyleri bile yaşamadan ölüp gideceğim..

ssanırım yaş geçtikçe daha bir korkuyor insan ..

İşin kötüsü hep güçlü durmak. Ben ailemin demir leydisiyim; kimseye dökemiyorum içimdeki korkuları, ablamla birlikte yaşıyorum o kadar güvenir ki bana yedi yaş büyüğümdür ama omzumda ağlar. Dilimden dökülmez sözcükler, kaç gece sabahlamışımdır yatakta kimse bilmez.

Rahmetli annem derdi ki, hiç bir şeye özenmedim hayatım boyunca, tek başıma dört evlat büyüttüm ama akşamları işten gelirken elinde alış veriş poşeti olan adamları görünce bir tuhaf oluyorum. Anlayamazdım o zaman yaşım 20 idi. Ne var anne derdim biz de sana böyle geliyoruz akşam işten dönerken, bakar gülümserdi erkek kızım derdi =)) Annemi şimdi anlıyorum. Ne kadar yalnız olduğunu, sevgiye ne kadar ihtiyacı olduğunu. Şimdi biliyorum onun içindeki yalnızlığı, o yüzden anlıyorum seni. Bir yerden güleceğiz elbet...

canım yazacaklarım seni ne kadar rahatlatır bilmiyorum ama yinede yazacam.bence kötü bir evliliğin olacağına yalnız ol daha iyi.şükür işin var sağlığın yerinde kimseye muhtaç değilsin evladında yanında bunlar bile büyük zenginlik sende farkındasın zaten tabiki insan yanında güvenebileceği yaşlandığında başını omzuna yaslayacağı birini ister haklısın zaten daha gençsin belki karşına çakacak hemen karamsar olma umutla bak hayata canım:31:

Back
X