Yoruldum artık her gece ağlamaktan yoruldumm.İnsanlar nasıl bukadr kıymet bilmez olabiliyorlar.Bir insan neden mutlu olamazki sevdikleriyle mutlu olma hakkı yokmu ben mucadele etmekten cok yoruldummm.İnsan sevdikleri icin yasar bi gayesi vardir umutlari vardir umut ettireni vardir.Bunlar yoksa nie yasarki insan bosuna saman gibi gelip gitmek.Boyle yasamak olmaz yasamiyalim daha iyi gucum kalmadirtikkk
insanlar zaman zaman güçsüz düşebilir
yine toparlar Allahın izniyle
ama sen toparlayamayacağını düşünürsen kalbine vesvese girer ve senin de zayıflığın nispetinde seni esir alır
sen de kaybettiğinle kalırsın
Anlatacak tek bisey yokki hangi biri anlatilsin yasantim.bastan sona kadr karman cormal karisik igrenc birsey plmuyor bir turlu toparlanmiyor
neden boyle dusunuyosun mesela ??umut yokki umut edilecek bir durum yok herşeyin sonu hüsran
neden boyle dusunuyosun mesela ??
Yine ayni yine ayni bigun daha gecti bi onceki gunden daha beterr..
Neden olmuyor biliyormusun
Kula hizmet eden kulun kolesi olur dunya icin aglayani dunya dahada aglatir yuzunu okdr dunyaya donmussunki su ramazan ayinda halen isyan ediyorsun af dileme ayi buay sevap bereket ayi hangimiz deli gibi cok mutlyyuzki hepimizin sorunlari var derdini demiyorsun bile neden ?????
Azcik sabirli sebatli namazkilarak dua ederek yalvar ozaman cikisi bulucaksin.ne zor durumda olanlar var sikintin ne ise cozumu vardir elbet allah yardimcin olsun kul icin gozyasi dokme cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?