• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum artık :((

YEKTA61

Kırdığın Yerden Kırılırsın...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
9.543
10.806
498
Yoruldum artık her gece ağlamaktan yoruldumm.İnsanlar nasıl bukadr kıymet bilmez olabiliyorlar.Bir insan neden mutlu olamazki sevdikleriyle mutlu olma hakkı yokmu ben mucadele etmekten cok yoruldummm.İnsan sevdikleri icin yasar bi gayesi vardir umutlari vardir umut ettireni vardir.Bunlar yoksa nie yasarki insan bosuna saman gibi gelip gitmek.Boyle yasamak olmaz yasamiyalim daha iyi gucum kalmadirtikkk

Yoruldum artık her gece ağlamaktan yoruldumm.İnsanlar nasıl bukadr kıymet bilmez olabiliyorlar.Bir insan neden mutlu olamazki sevdikleriyle mutlu olma hakkı yokmu ben mucadele etmekten cok yoruldummm.İnsan sevdikleri icin yasar bi gayesi vardir umutlari vardir umut ettireni vardir.Bunlar yoksa nie yasarki insan bosuna saman gibi gelip gitmek.Boyle yasamak olmaz yasamiyalim daha iyi gucum kalmadirtikkk

sorun nedir ki? şimdi belki sizde , ve site ahaliside kızacaksınız ama İnsan sevdikleri icin yasar bi gayesi vardir umutlari vardir umut ettireni vardir.Bunlar yoksa nie yasarki insan bosuna saman gibi gelip gitmek.Boyle yasamak olmaz yasamiyalim daha iyiki demişsiniz ya bence insan kendisi için yaşar ahiret hayatı için yaşar ahiret hayatı için yaşamaya başlayınca mutlu oluncak sebebler illaki çıkıyor insan olmak zorunda değil bu .. ben Allah'ın bizi imtihan için dünyaya yolladığına inanıyorum, emin olun bende zaman zaman aynı şeyleri söylüyorum en son konumda bile var ,ama sonra diyorum ki saman gibi gelip gitmek için yaratmadı allah beni,, milyonlarca sipermin içinden ben birinci oldum..demek ki rabbimin bir bildiği var , umutsuzluğa kapılmayın hangi gece var ki sabah olmamış:34:

Yoktanda vardan da öte bir var vardır..kaderin üstünde bir kader vardır.
Sizin şer diye gördüklerimizde hayır..hatırlarınızda şer vardır..
Canım neyse sıkıldığın daha kötüsünü düşün şükret..şimdi akıl ve nasihat veriyoruz diye sanıyormusun ki bizim hiç derdimiz yok..herkeste ne dertler var..Allah dertlerle biz kullarını sınıyor.gün geliyor güneş açıyor bazen zikiri karanlıklar basıyor,en sıkıldığın anda bir aksakallı dede çıksın istiyorsun artık.şöyle bastonuyla vura vura gelsin .alsın dizinin dibine anlatsın istiyorsun...gelmiyor ama o dede..gelse neolur sanki.. :) Allah'tan başka yar yok.geceleri abdest al dua et gör bak nasıl açılacak kapılar...

insan akilli dusunebilecek.durumda olacakki.inancinida yasayabilsin .Psikolojim yerinde degilki .Problem ustune problem cocuklugumdan beri mucadele etmekten yoruldum sorumluluklardan yoruldumm.Birseylerde iyi olsun .Gelecek iyi olacak daha guzel olacak.Diyorum az bi hevesleniyorum yine husran yine huarann gucum kalmadi artik.Kendimide aklimida idare edemiyorum

insanlar zaman zaman güçsüz düşebilir
yine toparlar Allahın izniyle
ama sen toparlayamayacağını düşünürsen kalbine vesvese girer ve senin de zayıflığın nispetinde seni esir alır
sen de kaybettiğinle kalırsın

insanlar zaman zaman güçsüz düşebilir
yine toparlar Allahın izniyle
ama sen toparlayamayacağını düşünürsen kalbine vesvese girer ve senin de zayıflığın nispetinde seni esir alır
sen de kaybettiğinle kalırsın

Zaten kaybediyorum hep.Ne kazandimki simsiye kadr.Ne dogru duzgun bi.ailem var nede
gelecekte kendim kurabilecegim iyi bir aile olmayacak.

belki de sandığın gibi değil de iyi olur her şey
anlatsan belki bir şey söyleriz

Anlatacak tek bisey yokki hangi biri anlatilsin yasantim.bastan sona kadr karman cormal karisik igrenc birsey plmuyor bir turlu toparlanmiyor

Anlatacak tek bisey yokki hangi biri anlatilsin yasantim.bastan sona kadr karman cormal karisik igrenc birsey plmuyor bir turlu toparlanmiyor

İnsan mücadele etmekten sıkılıyor evet bir süre sonra ama insanı yaşatan şey de umutları , onlar yoksa yaşamak da yok , ümidini kaybetme hayata dair. Ben de zor günler yaşıyorum kendi içimde ama biz ne yaparsak yapalım herşey olacağı yere varıyor.

Anlatmak istersen buralardayız :)

umut yokki umut edilecek bir durum yok herşeyin sonu hüsran

Yine ayni yine ayni bigun daha gecti bi onceki gunden daha beterr..

Neden olmuyor biliyormusun
Kula hizmet eden kulun kolesi olur dunya icin aglayani dunya dahada aglatir yuzunu okdr dunyaya donmussunki su ramazan ayinda halen isyan ediyorsun af dileme ayi buay sevap bereket ayi hangimiz deli gibi cok mutlyyuzki hepimizin sorunlari var derdini demiyorsun bile neden ?????
Azcik sabirli sebatli namazkilarak dua ederek yalvar ozaman cikisi bulucaksin.ne zor durumda olanlar var sikintin ne ise cozumu vardir elbet allah yardimcin olsun kul icin gozyasi dokme cnm

Sorun basit sorun degilki karman corman.Ailede surekli.sorunlar oldu cocuklugumdan beri.simdide gelecwgimi.etkiliyor.psikolojim allak.bullakk :((

Neden olmuyor biliyormusun
Kula hizmet eden kulun kolesi olur dunya icin aglayani dunya dahada aglatir yuzunu okdr dunyaya donmussunki su ramazan ayinda halen isyan ediyorsun af dileme ayi buay sevap bereket ayi hangimiz deli gibi cok mutlyyuzki hepimizin sorunlari var derdini demiyorsun bile neden ?????
Azcik sabirli sebatli namazkilarak dua ederek yalvar ozaman cikisi bulucaksin.ne zor durumda olanlar var sikintin ne ise cozumu vardir elbet allah yardimcin olsun kul icin gozyasi dokme cnm

Dedigini zaten.yapiyorum yeterli.olmuyor.iste kaderin onune gecilmiyor.Ben anladim bu dunyada mutlu olamayacagimi insanlarin yanliz oldugunu tek basina mucadele edilecek.Bende yasamaya gayret ediyorum ama olmuyor bukadr yapabiliyorum

Back
X