Merhaba ;
Kiminiz bilirsiniz sozluyum ve 19 mayista dugunum var ama ben çok yoruldum..
Sürekli kıskançlık krizleri bitmek tükenmek bilmeyen bi enerjiyle karşı karsiyayim. .
Bugunki olay : facesime girip hareket dökümümu incelemesi ... ondan önce 3 aylık bir ilişkim olmuştu ve biteli bir sene oldu sonra onunla başladım. Bu 3 aylık ilişkim aldatma sonucu benim tarafımdan bitirildi ve beni en yakın arkadaşımla aldattı. .
Suanki sözlüm onunla başladığımız
Tarihten itibaren ki hareket dökümüme bakmış ve bi kaç kere onu aradığımi farketmus. .
Ben sırf üzülmesin diye bana yazdığını ve şarkılar gönderdiğini söylemedim ve o karaktersizi engelledim..
Ve o adam musvettesine bakma sebebim merak sadece ni merak..sırf çocukluk arkadaşımla çıkıyorlar mi diye ikisine de baktım sadece bu ...
Ama anlatamiyorum sözlüme sürekli bunu düşünüp bana hayatı zindan ediyor..
Benden şüphe duyuyormus ve onu terk edersem hem kendini hem de beni vuracakmis ...
Oy ben napimmm gayri başımı alıp nere lere gidem bana bi hal care soyleyin kurban olduklarım. .😔
Bu herif normal degil bence, ne demek seni de kendimi de vururum
Kıskanç biri ile olmaktan gerçekten zor devamli ona doğrusunu anlatmakta yorucu
kiskancligi hosuna gidiyor sanirim
evlenince öyle düsünecek misin bakalim
Arkaniza bakmadan kacin. Cunku bu adam hasta. Kiskancligindan bahsetmiyorum, seni ve kendimi vururum diyormus ya. Terkedin bakalim serce parmagina bile sikacak cesareti yok bence. Evlenin de görün gününüzü. Yarin obur gun "bosanirsan cocugumu da kendimi de keserim" diye gelmezse bende bir sey bilmiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba ;
Kiminiz bilirsiniz sozluyum ve 19 mayista dugunum var ama ben çok yoruldum..
Sürekli kıskançlık krizleri bitmek tükenmek bilmeyen bi enerjiyle karşı karsiyayim. .
Bugunki olay : facesime girip hareket dökümümu incelemesi ... ondan önce 3 aylık bir ilişkim olmuştu ve biteli bir sene oldu sonra onunla başladım. Bu 3 aylık ilişkim aldatma sonucu benim tarafımdan bitirildi ve beni en yakın arkadaşımla aldattı. .
Suanki sözlüm onunla başladığımız
Tarihten itibaren ki hareket dökümüme bakmış ve bi kaç kere onu aradığımi farketmus. .
Ben sırf üzülmesin diye bana yazdığını ve şarkılar gönderdiğini söylemedim ve o karaktersizi engelledim..
Ve o adam musvettesine bakma sebebim merak sadece ni merak..sırf çocukluk arkadaşımla çıkıyorlar mi diye ikisine de baktım sadece bu ...
Ama anlatamiyorum sözlüme sürekli bunu düşünüp bana hayatı zindan ediyor..
Benden şüphe duyuyormus ve onu terk edersem hem kendini hem de beni vuracakmis ...
Oy ben napimmm gayri başımı alıp nere lere gidem bana bi hal care soyleyin kurban olduklarım. .😔
Bak evlenmeden seni bu duruma getirmiş. Evlenince de dayanırım diyorsan o ayrı ancak iyi düşün derim ben, erkek arkadaşın kendine güven duymuyor bence.Ben bunu çıkardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?