• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum artık

Zaten evlilikte genelde saçma sebeplerden sorun çıkıyor nedense :)

Anlatayım bu gece duş aldım eşim de tv izliyordu neyse üstümü başımı giyindim oda yatak odasına geldi yatağa girdi bende mutfağa gidip bi su içeyim dedim bir de baktım eşim elinde bornozum ve saçımı kuruttugum havlu yüzüme fırlattı vay efendim ben bornozumu onun pantolonunun olduğu askıya aşmışım!! Bende dedim ki saat bir buçuk insanlar uyuyor sen gelip kavga çıkartıyorsun ayıp bu saate yapma dedim ve olanlar oldu o cümleyi söylemem bile suç oldu ben yeter artık sus dedikçe bağırmaya başladı bırak beni odaya gidecem dedim gidemezsin dedi beni salona sürükledi kapıyı kapattı çıkmayayim diye bej kadınlık görevimi yapmiyormusun dan girdi hakaretler küfürler ben yeter dedikçe üstüme gelmeye devam bende sinir krizi geçirdim ama öyle böyle değil ilk defa böyle oldum kendimi kaybettim resmen:(

Anlatayım bu gece duş aldım eşim de tv izliyordu neyse üstümü başımı giyindim oda yatak odasına geldi yatağa girdi bende mutfağa gidip bi su içeyim dedim bir de baktım eşim elinde bornozum ve saçımı kuruttugum havlu yüzüme fırlattı vay efendim ben bornozumu onun pantolonunun olduğu askıya aşmışım!! Bende dedim ki saat bir buçuk insanlar uyuyor sen gelip kavga çıkartıyorsun ayıp bu saate yapma dedim ve olanlar oldu o cümleyi söylemem bile suç oldu ben yeter artık sus dedikçe bağırmaya başladı bırak beni odaya gidecem dedim gidemezsin dedi beni salona sürükledi kapıyı kapattı çıkmayayim diye bej kadınlık görevimi yapmiyormusun dan girdi hakaretler küfürler ben yeter dedikçe üstüme gelmeye devam bende sinir krizi geçirdim ama öyle böyle değil ilk defa böyle oldum kendimi kaybettim resmen:KK43:

Bumu yani ilginçmiş:KK57:

ama bu olayla birlikte sana karşı biriktirdiği kini de kusmuş.

Abin gelmiş ya o ne dedi bu duruma ne tepki verdi?

seni nasıl o evde bırakıp gitti?

Yok artık! Haklıymışsın gerçekten saçma sapan bir sebep. Hayır anlamıyorum güzelce 'hayatım bornozunu nereye asmışsın biraz dikkat et lütfen' demek neden bu kdar zor geliyo bu erkeklere? Hep bi bağırma falan.. Gerçekten anlamak güç. Aranız bozuk gibi miydi durduk yere nedrn bu kadar patladı?

Abin gelmiş ya o ne dedi bu duruma ne tepki verdi?

seni nasıl o evde bırakıp gitti?
Ben gitmedim böyle saçma sapan bi sebepten dolayı gitmeye utandım ayrıca annemlerin yatılı misafirleri var akrabalarımız şehir dışından geldiler o yüzden de gitmek istemedim açıkçası

Yok artık! Haklıymışsın gerçekten saçma sapan bir sebep. Hayır anlamıyorum güzelce 'hayatım bornozunu nereye asmışsın biraz dikkat et lütfen' demek neden bu kdar zor geliyo bu erkeklere? Hep bi bağırma falan.. Gerçekten anlamak güç. Aranız bozuk gibi miydi durduk yere nedrn bu kadar patladı?
Bir kaç gündür aramiz söyle bozuk kalbimi kırdı ve gelip özür falan dilemedi gönlümü almadı bişey olmamış gibi davrandı bende mesafeliyim ona karşı zoruna gitti zaar

Bir kaç gündür aramiz söyle bozuk kalbimi kırdı ve gelip özür falan dilemedi gönlümü almadı bişey olmamış gibi davrandı bende mesafeliyim ona karşı zoruna gitti zaar

Kesin öyle olmuş. Kötü olmuş yani bu sebepten o kadar büyütmüş kavgayı.. Ne yapmayı düşünüyorsun?

hayret doğrusu insanlar yuva kurma peşindeyken yuvası olan erkeklerde karılarına bornoz yüzünden bağırır olmuşlar

bence konu bornoz değil, altında yatan sebebler var elbet. daqha önceki kavgalar vs.
gecenin bi yarısında ailenizi arayıp alın kızınızı diyor ve aileniz buna tepki vermiyorsa onlarda da suç var. aileler diye ayrılmaktan korkuyorsunuz gereksiz yere. ayrılın gitsin, böyle üften püften şeylerle böyle kavga edebiliyorsanız o evlilik biteli çok olmuş demektir.

Ya oncesini yadanilani filan bilemem ama evliligimiizn hayat arkadasligimizin kiymetini bilemiyoruz genel soyluyorum konu sahibi arkadasim. Senin icin degil ozellikle erkeklerde var bu durum. Biz de oyle incir cekirdegini doldurmayacak kavgalar ederdik. Basit bisey icin tartisirdik sonra bir bakardik o konu kenarda kalmis biz cok xiddi seylerden tartisir olmusuz filan neler neler. Severek evlendik hala birbirimiiz cok seviyoruz ama yapardik he hala oluyor ama ben dun bisey farkettim. Biz birbirimizin kiymetini bilmiyormusuz. Esimle ev isi ve duzen konusunda cok tartisirdik. Simdi hamileyim zor bir hamilelik her isimi esim yapiyor. Hani annrm ablam nerde yok. Onun ailesi yok. Herkes kendi hayatinda. Eslerin birbirinden baska kimsesi yok aslinda. Olaya boylr bakip birbirine sahip cikabilmeli insanlar. Olaya bir de bu taraftan bakin. Tartismaniz basit bisey ama bisrylerin birikimi. Cikin sakin biyerde etraflica konusun o nelerden rahatsiz siz nelerden. Ne istiyor ne istemiyor neler duzrlir neler duzelmez. Bence sakin kafayla bir konusun evde konusulursa yine kavga cikabilir. Bir parka biyere oturup sakin sakin deneyin derim

Back
X