- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
- Konu Sahibi fiyonkbakery
Az önce wc ye gittim karın ağrısı ile bir baktım yine geldi kırmızılar her ay hüsranla karşılaşmaktan inanın yoruldum bende burada hamileyim diyebilecek miyim acaba eşime aileme bu hayalini kurduğum durumu onlarla paylaşabilecek miyim? yaşım 24 eşim 30 2 buçuk senelik evliyim çok şükür, durumum farklı vajinismustum ağustos ayında bu durumu yendim şükürler olsun yendiğim aydan itibaren korunmasız birliktelik yaşıyoruz eşim ile birlikte özellikle yumurtlama dönemlerinde daha özenli oluyoruz ama olmuyor bu ay umutluydum gerçelten umutluydum çünkü bu ay yumurtlama dönemlerinde olan belirtileri yaşadım şeffaf uzayan akıntı vs vs fırsatı kaçırmadık çalıştık hatta dün regl günümdü gelmedi az önce wc ye gittiğimde gördüm
bebeğim ne zaman benimle olacak
stres yapma kafana takma demeyin benim gibi çocuk isteyip te olmuyorsa beni anlayabileceğini düşünüyorum elimde değil he nedir deli gibi bütün gün onu düşünmüyorum çalışan bir bayanım çoğu zaman iş ile ilgileniyorum ama gün içerisinde de bir anda aklıma düşüyor acaba bu ay acaba bu ay demekten inanın yoruldum
sadece içimi dökmek istedim her şeyde önce her duam da Allah ım hayırlısı ile sağlıkla kucağıma alabileceğim evlat nasip etsin hayırsızsa benim için hiç olmasın diye dualarımda geçiyorum, dilerim ki ben ve benim gibi çocuk isteyen herkes hayırlısıyla bebeklerine kavuşsun Rabbim daha fazla aratmasın inşallah.. Sevgiler