yoruldum artık

skntl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
3
0
31
Arkadaşlar babam öleli 5 yıl oldu. Babam varken de sevgi görmedim .sürekli şiddet hor görme ve ona karşı hep korku vardı kız çocuğunu sevmezdi . Sürekli sevgisiz kaldım hasret kaldım. İçine kapanık biriyim ailemden de sevgi hiç görmedim sürekli sevgiye aç bir durumdayım. Ailemde huzur yok hep bir tartışma kavga kafam almıyor artık. Bir yandan çalışıyorum diğer yandan evin huzursuzluğu benı mahfediyor. Hasta olup hastanede yattım 2 hafta boyunca. Ancak kendime gelebildim. Ama şuan aynıyım daha berbat bir hayatım var. İçim de ki boşluğu nişanlımda buldum sandım ama olmadı kendimi kandırmışım. Çünkü çok sorumsuz. Ama ayrılamıyorum evlenmek zorundayım. 2 buçuk yıl ilişkim oldu. 3. Yıl oldu nişanlandım. Baştan bu yana bana göre çok büyük bir hataydı bu evlilik hazırlığı. Çünki nişanlım eltimle eşi kaynanam ve kayımbabamla oturmamı istiyor. 3 aile bir arada aynı evin içinde nasıl olacak bilmiyorum. kıskanç biri değil kaynımla aynı evde nasıl yaşayacağız bilmiyorum nişanlıma anlattım bu durumu anlamadı anladıysada anlamamazlıktan geldi. Ayrıca günahlarını almak istemiyorum Allah beni Affetsin de eltimle sürekli yanlız kalabiliyorlar son bir yıldır şüphe duyuyorum ama tabi içimde saklıyorum size anlatıyorum sadece

İyi misin sen ?
Eltinle nişanlından şüpheleniyorsun ve evlenme yolunda devam ediyorsun ?
Nedir seni böyle mecbur bırakan sebep ?

Ya sen kendini bile bile atese atiyorsun.
Yol yakinken ayril.
Ne o oyle herkes ayni evin icinde?
Allahim ya hala kaldi mi bunlar?

Yol yakınken ayrıl bile bile Ateş'e atma kendini,3 aile aynı evde nasıl Yaşar.

Oldu artık nişan bir hata geri dönüşü yok
Geri dönüşü olmayan tek şey ölüm canım.

Hem nişan ne içindir düşündün mü? Evlilik öncesi çiftler birbirini daha yakından tanısın diye.

Evlilikler bitiyor, nişan niye bitmesin?

Neden dönüş yok anlamadım zararın neresinden dönersen kardır.Evlenip ahlanıp vahlanmak daha kötü değil mi?Şimdi henüz vakit varken at nişanı ev üstüne ev olmaz...

Senin ruh halin cidden tedavilik.Yazdıklarını tekrar okurmusun burada ki kimse senin kötülüğünü düsünmez seni hiç tanımıyorlar art niyetleride olmaz.Şüpheleriniz var hayattan beklentiniz yok o kadar umutsuzsunuz ki evlenmeyi zorla gördüğünüz için istiyorsunuz.Sevgi yoksa,saygı yoksa ve istekleriniz olmayacaksa bu yoldan dönmeniz en doğrusu!!!

Allah aşkın hayatta bir tek olmuşla ölmüşe çare yok.Evlenip boşanmak nişan atmaktan daha zor bence.Evlenince düzelir her şey dersen yanılırsın aynı evin içinde ailesinin arasında sıkışıp kalacaksın.kendi aileni kaldıramıyorsun millete nasıl katlanacaksın.Bence iyi düşün hiçbir şey için geç değil.At yüzüğü gitsin arkana bile bakma.Hayatta azmin olsun.Ben 16 yaşında zorla amcasının oğluyla evlendirilen 18inde boşanan ve bu yüzden babası tarafından komaya sokulan,annesiyle birlikte sırf evden çıkabilmek adına temizliğe giden ve açık öğretimi bitirip bir bankaya potföy yöneticisi olarak atanan şu anda da büyük bir otelin finans müdürüyle evlenmek üzere olan bir dosta sahibim.Senin bu anlattığın benim şaşkınlıkla dinlediğim bu hayat hikayesinin yanında devede kulak bile değil..

X