• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum artk :((

aman be canım üzülme dert etme kendine hasta edecen kendini
böyle insanları başının üstünde taşısan da yaranamazsın bulmuşlar senle ben gibi insanları parmaklarında oynatıyorlar
o eltilerde gelmeyen eltiler var ya senin ve benim eltiler onalrda yaşlanacaklar birgün
kendini üzüp stres yapıp boyun fıtıgı olmayasın sakın benim sinirden stresten oldugum gibi
lafmı söylüyorlar sakinçe yapıştır sende lafını
altta kalma vallah onlar insanda biz değilmiyiz ya
bende koştum koştum ne oldu hiç madalyamı taktılar
taksalarda atarım sokağa kadar
aman boşver canısı üzme bir dahamı gelcen dünyaya
eşinide doldurmasın k.validen bizim eşlerde dolmalık biber gibi hemen doluverip patlıyorlar

canım senin neler çektiğini çok iyi biliyorum..
sakın sakın öyle konuşma ne demek ölecem...:olmaz:
rabbim onları ıslah etsin akıl fikir versin..
bu tarafın diğer tarafını unutuyorlar galiba...
araya mesafe koy diyecem ama eşinden dolayı koyamıyorsun...
üzülme bak tedavinde var...
rabbim yar ve yardımcın olsun...:Saruboceq:

bugüne kadar mesafeden ,tavırdan faydalı bişey görmedim kendi adıma ,insanı hem koruyor,hemde kafasının rahat etmesini sağlıyor.
yatarsanız yere ezip geçiyorlar,hele adında iyiye çıkmışsa yandın,zaten sen iyisin kaldırırsın hesabı gelen vurur geçen vurur.koruyun kendinizi kızlar.

yaban gülüm ben sana niye yaramadiginin sebebini söyliyim mi gülüm :delphin:

cünkü yaptigin isleri o kaynanan olacak kadin

sen mecburmussun gibi gördügü icin

e haliyle iside aksayinca ,kocan oraya tek basina gidince kalkip kim hizmet edecek ah gülüm ahhhh benneyaptımki

oy kurban olurum arkadasima kiyamam ben sana ya

bence hic dert etme canim dicem ama tabii kolay diil

sen elinden geleni ardina koymuyosan saginda kusur etmiyosan onlarin ayibidir o

rabbim kaldiramican dert tasa yük vermezmis insana

sabrin sonu selamettir canim benim

malesef ve ne yazikki hepimiz bir sekilde birseyler yasiyo ve cekiyoruz

benim kayinvalidem ben lohusayken basladi saolsun ki ben bide dogumda ölümden dönmüsdüm zaten piskolojim bozuktu

okadar söyledigi laflara karsi agzimi acip tek bir kelime etmedim sade ve sadece cok üstüme geldigi icin esimden bosanmak istedim(hayatimin hatasi)dedim bosa beni annende rahat etsin bende

sükürki esim sözlerimden etkilenip öyle biseye yanasmadi ama annesinede tavrini koydu sonrada esime dedigim tek sey sen olmadigin sürece asla ama asla görüsmek istemiyorum annenle dedim

oda saygi gösterdi 2yildirda görüsmüyorum bana yasattiklarini bir ben birde allah bilir sözlü olarak allaha havale ettim

insallah düzelir canim insallahhhhhhhh senin icin dua edicem

Belkide Kayınvalideniz Sizi Daha Çok Sevdiğinden Bekliyor Herşeyi..
Elinizden Geleni Yapmışsınız Zaten Siz Bunu Bilip İçiniz Rahatsa Gerisini Sorun Etmeyin..
Eşinizin Annesi Hasta Diye Sinirleri Yıpranmış Olabilir..
Gerçi Bekar Biri Olarak Akıl Vermek Haddim Değil Ama Neyse.. :kedi:

ne yaparsan daha fazlasını bekliyoarlar.bizimde insan olduğumuzu yorulabileceğimizi hiç düşünmüyorlar.belki en baştan onların her istediğini yapmaya alıştırmasaydık şimdi üzerimize gelemezlerdi.allah kolaylık versim.eşin küssede sen ara ara gitme.zamanla oda gitmemene alışr.ben öyle yaptım.

Sen elini vermişsin kolunu alamamışsın:delphin: ne kadar yardım edersen işlerine koşarsan hep daha fazlasını istiyolar yetinmiyolar.bundan sonra yapma ver cevabını eşinede onlarada saygıda biryere kadar saygı hakedene duyulur:1closedeyes:

Yabanım takma kafana ya sen zaten elinden gelen herşeyi yapıyorsun arkadaşım.
Bırak birazda başkaları ilgilensin hep sen yapamazsın ki bazı şeyleri.
Sonunda takdiri başkarı görüyor nasılsa ben bunu bilir bunu söylerim arkadaşım :delphin:

takma canım kafana bak hasta olunca kimse olmaz yanında kalırsın hastalığınla başbaşa.madem kocan düşkün anasına (erkek oki ne anayı karıya ezdircek neden karıyı anaya)onun hatırı için idare et. çünkü küslük felan insanı daha çok yıpratır. git ve ona bunu sadece Allah rızası için yapıyorum dee.

suna bak yaaa 40 gün sirtinda tasi 41.gün tasima senden kötüsü yoktur derler bizim oralarda! yazik valla... sende deseydin hergün geliyordum neden böyle diyosun diye... bide annene´dert yaniyo! nankörler!

elıne bır kalem bırde defter al başla gunluk tutmaya...
emın ol bırgun eşin merak edıp arayıp tarayıp bulmaya calışacaktır gunlugunu..
zaten sende bulunmayacak bır yere koymazsın.)

sanırım daha once konu acmıştın şuan sana yazmış oldugum cevap gıbı bır benzer cevap yazmıştım..
hıcbır işe yaramadı anlaşılan...
bu kadar kendı yıpratmat bırak artık onlar yıpransın yıpranacaklarsa şayet..
annene gıt ve hıc arama..
gıtmeden once not bırakmayıda unutma...
ben artık bıtırıyorum ozgursun davayı ac...gıbı
kendını oldurmek yerıne kendıne bır şans ver bence...
annenın evınde şuan oldugun yerdekı kadar acı cekermısın...

Tatlım bu anlattığına çok benzer bi sorunu ben de kayınvalidemle yaşadım ve düzenli olarak psikiyatriste gidiyorum. Olanları anlattığımda bana kayınvalidemin benim üzerimde otorite kurma çabasında olduğunu söyledi.

Ben de senin gibi çok fedakarım. Onlara yaranmak için saçımı süpürge ediyorum. ama ben taviz verdikçe o hep daha fazlasını istiyor.
Sana doktorumun söylediklerini aynen yazıyorum:
"Bi kere ona yaranmak için her dediğini yapmayı bırakacaksın. Senden bişey istediğinde eğer yapmak istemiyorsan işim var gibi bahanelerle geçiştireceksin. Zorunlu olmadıkça görüşmeyeceksin. Araya mesafe koyacaksın. Sana karşı eşinin ya da kayınvalidenin yaptığı eleştirileri de duymamazlıktan geleceksin.Belki bunların sonucunda sana kötü gelin etiketi yapıştırılacak ama hergün onlara yaranmaya çalışıp da yaranamamaktan iyidir. Nasıl olsa iki durumda da yaptığını eleştirecekler..."

Eltinden hiç bişey istememesinin sebebi de bu bence. O araya bi mesafe koymuş ve fazla yüz göz olmamıştır. Bu yüzden de kayınvaliden ondan bişey isteyemiyodur...

Tatlım bu anlattığına çok benzer bi sorunu ben de kayınvalidemle yaşadım ve düzenli olarak psikiyatriste gidiyorum. Olanları anlattığımda bana kayınvalidemin benim üzerimde otorite kurma çabasında olduğunu söyledi.

Ben de senin gibi çok fedakarım. Onlara yaranmak için saçımı süpürge ediyorum. ama ben taviz verdikçe o hep daha fazlasını istiyor.
"Bi kere ona yaranmak için her dediğini yapmayı bırakacaksın. Senden bişey istediğinde eğer yapmak istemiyorsan işim var gibi bahanelerle geçiştireceksin. Zorunlu olmadıkça görüşmeyeceksin. Araya mesafe koyacaksın. Sana karşı eşinin ya da kayınvalidenin yaptığı eleştirileri de duymamazlıktan geleceksin.Belki bunların sonucunda sana kötü gelin etiketi yapıştırılacak ama hergün onlara yaranmaya çalışıp da yaranamamaktan iyidir. Nasıl olsa iki durumda da yaptığını eleştirecekler..."

Eltinden hiç bişey istememesinin sebebi de bu bence. O araya bi mesafe koymuş ve fazla yüz göz olmamıştır. Bu yüzden de kayınvaliden ondan bişey isteyemiyodur...

çok güzel açıklamışsın canımalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.

kızlar mesafe koyma imkanım olsa koyardım.evimiz çok yakın eşim günde 4 defa gider annesine.bu günde kaynımgil kaynanamgilde.bizde boya yaptık temizlik yaparken belki annem bizi çağırır dedi.bende temizlik yaptığımızı biliyor çağırmaz dedim.işimiz var dedim.oda annem çağırırsa iş bile olsa bırakıp gideceksin.bide kaynanamgilin merdivenini getirmiştik boya için.boya döküldü üstüne eşim yıkadı bende tertemiz olmuş dedim oda annem boya kalmış derse kalmıştır dedi.bu günlerde annem dediyse doğrudur diyip duruyor..bide severek evlendiğim için aileme bişey diyemiyorum.bizim orada kızı verdik tamam.şimdi eşim annesine gitti bakalım bu akşam ne duyacam.desteğiniz için teşekür ederim.iyiki varsınız..

evet şöyle bi sözü var ben niye ondan bundan beklemiyorum diyor..eltilerimi kastediyor..herşeyde benden beklenmezki..mafoldumben

ya çok üzüldüm gerçektensenağlamakeşke elimizden bişey gelsede eşini gerçekleri doğruları gösterebilsek ya bu kadar düşkündü anasına ne diye evlendikiÇok üzgünüm çoook bizleri neden üzüyorlar ellerine ne geçiyo bizler destek olunsun mutlu olalım diye evleniyoruz ama malesef olmuyo yerine getirmiyolar evlilik bu değil

ya çok üzüldüm gerçektensenağlamakeşke elimizden bişey gelsede eşini gerçekleri doğruları gösterebilsek ya bu kadar düşkündü anasına ne diye evlendikiÇok üzgünüm çoook bizleri neden üzüyorlar ellerine ne geçiyo bizler destek olunsun mutlu olalım diye evleniyoruz ama malesef olmuyo yerine getirmiyolar evlilik bu değil

keşke ama o şimdi bilmiyor.ama beni birgün bulamdığında anlar ama iş işten geçmiş olur..

Back
X