- Konu Sahibi Nickimnick
-
kızma ama ben bu çocuk mesajlarına hiç yazmak,ilgimi çekti,neye göre insan haketmediğini yaşar dıyosun,yanı nedır ölçü,Allah sana çocuk vermediği içinmi haketmedım yaşıyorum dıyosun,nedır haketmek,tatlım Allah senı sınamıyor,senı uyarıyor,vazgeç dıye sen ısrar edıyorsun,ve takrar tekrar kanatıyorsun,senın tercıhın bu,mesela bende para isyiyorum ama yok,neden hak etmediğim için,Allah adletlılerın en adaletlisi
öylemi,tam anlayamadım saçmalık neresınde?ben bu yorumu yanliz biraz sacma buldum ....
Endulis,ben burda hayatimi yasadiklarimi hatta nasil bir insan oldugumu anlatmayacam ama o kadar canim aciyorki eger bir cocuga baktigimda nazar degdirmwkten korkuyorum...artik.kızma ama ben bu çocuk mesajlarına hiç yazmak,ilgimi çekti,neye göre insan haketmediğini yaşar dıyosun,yanı nedır ölçü,Allah sana çocuk vermediği içinmi haketmedım yaşıyorum dıyosun,nedır haketmek,tatlım Allah senı sınamıyor,senı uyarıyor,vazgeç dıye sen ısrar edıyorsun,ve takrar tekrar kanatıyorsun,senın tercıhın bu,mesela bende para isyiyorum ama yok,neden hak etmediğim için,Allah adletlılerın en adaletlisi
Insallah...cok zor... ama o kücük melegi elinize aldiginizda belki herseyi unutucaksiniz :)
cünkü yasadiklari bir uyari degildir kesinlikle bir sinav!öylemi,tam anlayamadım saçmalık neresınde?
Kakao insallah tek temennim o ...Güzel günler gelip seni bulmaz ... o güzel günleri bulmak için sen çabalicaksın .. taki zaferle çıkana kadar yılmicaksın şekerim o bebek kokusunu duyana kadar o tekmeleri karnında hissedene kadar durmicaksınn.. evet tamam neden diye sorduğumuz anlar olacak elbett ama kısa olacak o hislerr.
herkes bir şeylerle mücadele ediyor hayatım yeterki sağlık olsun..bak sana ne mutlu sağlıklısın ve evlat için mücadele ediyorsun ve lütfen isyan değil rabbine şımarıkça dua edeceksin seni yaratan o bunu mecazi anlamda yazıyorum(( rabbim çocuk deyip ,,deyip öyle zorluyacaksınki sınırı ve nazlanma makamını mevlamda eee beee kulum al istedin deyip atacak kucağına bir velett...rabbine şımar ve nazlanKakao insallah tek temennim o ...
Sabir sabir sabir gerikiyor bana ama benim sabrim ne kadarla sinirli inan bilmiyorum..
Neyden vazgeç diyor çocuktan mı? Tövbe Allahım yakızma ama ben bu çocuk mesajlarına hiç yazmak,ilgimi çekti,neye göre insan haketmediğini yaşar dıyosun,yanı nedır ölçü,Allah sana çocuk vermediği içinmi haketmedım yaşıyorum dıyosun,nedır haketmek,tatlım Allah senı sınamıyor,senı uyarıyor,vazgeç dıye sen ısrar edıyorsun,ve takrar tekrar kanatıyorsun,senın tercıhın bu,mesela bende para isyiyorum ama yok,neden hak etmediğim için,Allah adletlılerın en adaletlisi
kızma ama ben bu çocuk mesajlarına hiç yazmak,ilgimi çekti,neye göre insan haketmediğini yaşar dıyosun,yanı nedır ölçü,Allah sana çocuk vermediği içinmi haketmedım yaşıyorum dıyosun,nedır haketmek,tatlım Allah senı sınamıyor,senı uyarıyor,vazgeç dıye sen ısrar edıyorsun,ve takrar tekrar kanatıyorsun,senın tercıhın bu,mesela bende para isyiyorum ama yok,neden hak etmediğim için,Allah adletlılerın en adaletlisi
neye göre kesın konuştun?bir zat ne dıyordu,Allahın verdiğine bir şükür ederim,vermediğine bin şükür ederimcünkü yasadiklari bir uyari degildir kesinlikle bir sinav!
Ayrica sizin yerinizde olsam Allah'tan para degil bereket dilerdim....
birincisi iyi oku lütfen,ben kesınlıkle hak etmedın demedım,onun kendı yorumu hak etmediğim halde bunları yaşıyorum dıyor,bende bu hak nasıl neye göre oluyor dedim,tabiki herşeyi Allaha bağlamıyorum,Allah evet adaletl,lerın en adaletlisi,ve herkes payına düşnei yaşar,elma eker armut bekler,olmayınca Allahı suçlar,biz dünyaya gelirken Allah bıze hiçbir söz vermedi,hayat ne ekersen onu biçersin,sadece kendın edersın...Her şeyi Allah a bağlamayın ne olur ya; adaletlilerin en adaletlisi ise açlıktan ölen bebekler ne olacak?
Hak edip etmediğini siz nerden biliyorsunuz ki konu sahibinin daha da canını sıkıyorsunuz, hak etmediğin halde istemeye devam ediyorsun diye.
Normal yollar ile çocuğum olmadı; tedavi oldum oldu; sizin deyiminiz ile hak etmediğim halde gittim tedavi oldum...
birincisi iyi oku lütfen,ben kesınlıkle hak etmedın demedım,onun kendı yorumu hak etmediğim halde bunları yaşıyorum dıyor,bende bu hak nasıl neye göre oluyor dedim,tabiki herşeyi Allaha bağlamıyorum,Allah evet adaletl,lerın en adaletlisi,ve herkes payına düşnei yaşar,elma eker armut bekler,olmayınca Allahı suçlar,biz dünyaya gelirken Allah bıze hiçbir söz vermedi,hayat ne ekersen onu biçersin,sadece kendın edersın...
Tamamda sen kim oluyorsunda hak etmedigini diyorsun arkadasim?neye göre kesın konuştun?bir zat ne dıyordu,Allahın verdiğine bir şükür ederim,vermediğine bin şükür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?