yoruldum,biktim,bir kucuk cocugu gormekten acizim..

kızma ama ben bu çocuk mesajlarına hiç yazmak,ilgimi çekti,neye göre insan haketmediğini yaşar dıyosun,yanı nedır ölçü,Allah sana çocuk vermediği içinmi haketmedım yaşıyorum dıyosun,nedır haketmek,tatlım Allah senı sınamıyor,senı uyarıyor,vazgeç dıye sen ısrar edıyorsun,ve takrar tekrar kanatıyorsun,senın tercıhın bu,mesela bende para isyiyorum ama yok,neden hak etmediğim için,Allah adletlılerın en adaletlisi

ben bu yorumu yanliz biraz sacma buldum ....

Endulis,ben burda hayatimi yasadiklarimi hatta nasil bir insan oldugumu anlatmayacam ama o kadar canim aciyorki eger bir cocuga baktigimda nazar degdirmwkten korkuyorum...artik.
Komsumuz vat onu cok severim ama gecen birilerini uyarmis yannda cocuk sevmeyin uzulur..
diye bunu o soylerken masumca soylemis olabilir..
ama ben cok alindim..
bir sinege dahi kiymayan,kimseyi uzmeyen,uzers3mde hemen gonul alan ben ...artik..cok kotu bir kiz olarak ciktigimi dsnyrm kimseyi konusturmuyorum...
evet hakketmedim diyorum..
para hersekilde calisilarak bulunur..
ama saglik,huzur,ve evlat bulunmaz bence...ne kadar paran olursa olsun bunlar alinmaz..

Güzel günler gelip seni bulmaz ... o güzel günleri bulmak için sen çabalicaksın .. taki zaferle çıkana kadar yılmicaksın şekerim o bebek kokusunu duyana kadar o tekmeleri karnında hissedene kadar durmicaksınn.. evet tamam neden diye sorduğumuz anlar olacak elbett ama kısa olacak o hislerr.

Kakao insallah tek temennim o ...
Sabir sabir sabir gerikiyor bana ama benim sabrim ne kadarla sinirli inan bilmiyorum..

Kakao insallah tek temennim o ...
Sabir sabir sabir gerikiyor bana ama benim sabrim ne kadarla sinirli inan bilmiyorum..
herkes bir şeylerle mücadele ediyor hayatım yeterki sağlık olsun..bak sana ne mutlu sağlıklısın ve evlat için mücadele ediyorsun ve lütfen isyan değil rabbine şımarıkça dua edeceksin seni yaratan o bunu mecazi anlamda yazıyorum(( rabbim çocuk deyip ,,deyip öyle zorluyacaksınki sınırı ve nazlanma makamını mevlamda eee beee kulum al istedin deyip atacak kucağına bir velett...rabbine şımar ve nazlan

Canlarim umudunuzu yitirmeyin Rabbim en kısa zamanda isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah. Siz dua edin allahım hayirlisini versin inşallah.

Neyden vazgeç diyor çocuktan mı? Tövbe Allahım ya neyden içiyorsun bana da söyle bende kafamı bulayım

Bir hediye alın.Isterseniz yegeninizi gorunce ağlayın .Ama bu kotu duygulardan kurtulmaya calışın.Belki hormonlarıniz etkilenir size faydasi olur diye dusunup kendiniz için gidin.

iyide sırası gelince birşey olmuyorsa daha ıyısı olacağın içindir,yada vardır bır hayır dıyen yıne sizlersiniz,syes arkadaşım ne içtiğimi sormuş,hayatı gerçeği içiyorum,sende kullan :)

Her şeyi Allah a bağlamayın ne olur ya; adaletlilerin en adaletlisi ise açlıktan ölen bebekler ne olacak?

Hak edip etmediğini siz nerden biliyorsunuz ki konu sahibinin daha da canını sıkıyorsunuz, hak etmediğin halde istemeye devam ediyorsun diye.

Normal yollar ile çocuğum olmadı; tedavi oldum oldu; sizin deyiminiz ile hak etmediğim halde gittim tedavi oldum...

birincisi iyi oku lütfen,ben kesınlıkle hak etmedın demedım,onun kendı yorumu hak etmediğim halde bunları yaşıyorum dıyor,bende bu hak nasıl neye göre oluyor dedim,tabiki herşeyi Allaha bağlamıyorum,Allah evet adaletl,lerın en adaletlisi,ve herkes payına düşnei yaşar,elma eker armut bekler,olmayınca Allahı suçlar,biz dünyaya gelirken Allah bıze hiçbir söz vermedi,hayat ne ekersen onu biçersin,sadece kendın edersın...

"hayat ne ekersen onu biçersin,sadece kendın edersın" yani her şey Allah tan değil kendinden, akıl ile ulaştıklarından..

Bizde çok yakın arkadaşımla aynı zamanlarda bebiş istiyorduk şimdi bebiş 18 aylık düşün bir diğer arkadaşım ikinci çocuğu düşünmüyorum diyodu hamile kaldı, düşük yaptı hemen arkasından bi daha hamile kaldı , iki ay önce evlenen arkadaşım sekiz haftalık hamile :) dışarıdan arkadaşlarım rahatsız olmasın diye asla asla belli etmiyorum, bu ay tüp bebekte negatif sonucunu alana kadar da çok rahattım aslında ama şimdi sanki herşey üzerime geliyor, öyle hissediyorum.. . İnşallah bizde görürüz, o günleri. Biraz kendini zorlayıp hazırlayıp git bence, nasılsa göreceksin yeğenini bi an önce gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…