Yoruldum bıktım tükendim...

Sylphy

Başlangıcı olan her şeyin mutlaka sonu da vardır.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
2.652
3.479
133
Direk konuya gireceğim...

Ben artık eşim ve ailem arasında kalmaktan yoruldum arkadaşlar. 3 yıl değil 30 yıllık evliyim sanki, yıprandım artık gücüm kalmadı.

Teferruat verecek bile mecalim yok şuanda, Allah rızası için söyleyin sizde de durum böyle mi? Eşinizin durmadan ailenizi eleştirmesi, sizin açıklamalarınızınsa savunma olarak algılanması bir bana mı zor geliyor?

Hani bir replik vardı ya Allah canımı alsa da kurtulsam diye, işte tam o noktadayım.

O aşamayı çoktan geçtik ne yazık ki

Aile eleştirmek de neyin nesiymiş?
Koca koca insanların nesini beğenmiyormuş?
Tamam dertleşirsin,dedikodu yaparsın,ama beğenmemek çok çok ayıp bence.

Ben artık eşim ve ailem arasında kalmaktan yoruldum arkadaşlar. 3 yıl değil 30 yıllık evliyim sanki, yıprandım artık gücüm kalmadı.

Teferruat verecek bile mecalim yok şuanda, Allah rızası için söyleyin sizde de durum böyle mi? Eşinizin durmadan ailenizi eleştirmesi, sizin açıklamalarınızınsa savunma olarak algılanması bir bana mı zor geliyor?

Hani bir replik vardı ya Allah canımı alsa da kurtulsam diye, işte tam o noktadayım.
Bi üyede yazmış zaten.duyma cidden sen açıklama yaptıkça o daha da ileri gider.
konuyu değiştir o eleştiri ye başladığında.
Ya da sende koçanı biktir sürekli onun yaptığını yap.sen uzuldukce kocan hiç bıkmadan devam etmiş.
Sanırım yaşam kaynağı olmuş aileni eleştirmek.

Aaa bu benim eşim! her şeyde açık arama, eleştirme, küçük görme… Değişmiyor da. Ben Allah canımı alsın da kurtulayım demiyorum. Allah beni ondan kurtarsın diyorum.
Eşinizin silahıyla onu nişan alın.
Ve keyifle yapın bunu. Bakın birdaha eleştirecek mi. Yani sizde dibine kadar onu ailesini elestirin

Ailenizin eleştirilecek nesi var?
Kendi ailesi kraliyet soyundan mı geliyor?
Bende onun ailesini eleştirirdim. Siz konuşarak anlaşacak seviyeyi geçmişsiniz. Karşılık vermek en güzeli.

Eşinizin silahıyla onu nişan alın.
Ve keyifle yapın bunu. Bakın birdaha eleştirecek mi. Yani sizde dibine kadar onu ailesini elestirin
Annesi “Sen bizim gibi bir aileye gelin geldiğin için çok şanslısın.” der hep. Eleştirme hakkım bile yok

Şuan tek başıma değil de hepinize sarılıp ağlamak isterdim... Hiç birinizi tanımıyorum ama yalnız olmadığımı hatta azıcık bile haklı olabileceğimi hissettim sinirlerim boşaldı. İlk müsait anda açıklama yapacağım çok teşekkür ederim

Annesi “Sen bizim gibi bir aileye gelin geldiğin için çok şanslısın.” der hep. Eleştirme hakkım bile yok
Niye kendileri dünyanın sayılı ailelerinden mi ?
Benim k.v de aynı şeyi deyip dururdu, asıl siz bizim ailemizle dünür olduğunuz için çok şanslınız dedim

Bizimki de aynı. Hatta 4 yıldır falan da görüşmek istemediğini söyleyip ne bayram ne seyran ne düğün falan görüşmüyo. İlk başlarda sizin gibi çok çok fazla yıprattım kendimi . Baktım değişmiyo düzelmiyo . Vazgeçtim. İster gitsin ister gitmesin . Ben gidiyorum onları görneye o yokken ailem geliyor. Bana yetiyor .zaten de görüştüğü zamanlar acaba bu sefer onlar la ilgili ne sıkıntı çıkaracak kavga sebebimiz ne olacak diye stres yaoardım
Artık umursamıyorum . He deyip geçiyorum. Tavsiyem . He de geç umursama bile

Eşim ailemi eleştirirse kapıyı gösteririm. Ailemi ben yetiştirmedim, kuklam değiller davranışlarını da kontrol edemem. Beğenmeyen alır başını gider.
Satır aralarında kibirli bir adam hissettim. Zahmet olmazsa kendine gelsin. Herkesin olumsuz yönleri var kendisi kusursuz muymuş.

Bizimki de aynı. Hatta 4 yıldır falan da görüşmek istemediğini söyleyip ne bayram ne seyran ne düğün falan görüşmüyo. İlk başlarda sizin gibi çok çok fazla yıprattım kendimi . Baktım değişmiyo düzelmiyo . Vazgeçtim. İster gitsin ister gitmesin . Ben gidiyorum onları görneye o yokken ailem geliyor. Bana yetiyor .zaten de görüştüğü zamanlar acaba bu sefer onlar la ilgili ne sıkıntı çıkaracak kavga sebebimiz ne olacak diye stres yaoardım
Artık umursamıyorum . He deyip geçiyorum. Tavsiyem . He de geç umursama bile

Aynısı bendede var şuanlık görüşüyor herkesle ama vıdıvıdı acaba ne çkaracak bu sefer diye düşünüyorum valla görüşmemesi bence daha iyi keşke benmkide görüşmese.. bende aynen onun ailesinden bazı kişilerle gidip gelmiyorum eee madem öyle bende takacak çok şey bulurum hep alttan al nereye kdar :)

Sevgili konu sahibi bence hiçç diretme eleştiriyo mu tamam he de geçç zamanını bekle ve senden onunkileri eleştir.. hatta bence yorulduysan hiç ailene bulaştırma bile kendi git gel.. benmkni ben anasına tek yolluyorum haftanın 3 günü gidemem yani herkes annesine tek gidiyo canım istediginde giderim :)

Bırakıver kendı halıne eletırıp duran sureklı yuzunu eksıten ınsanı tasıma bıle yanında aılenle gorusecegın zaman tak cantanı omuzuna suslen puslen kendın gıt gel aılene onların gelısıylede pek çakıştırma sana geleceklerınde. otursun dursun huysuzluguyla elestırecek bırsey de bulamaz . Kudursun dursun

Aynısı bendede var şuanlık görüşüyor herkesle ama vıdıvıdı acaba ne çkaracak bu sefer diye düşünüyorum valla görüşmemesi bence daha iyi keşke benmkide görüşmese.. bende aynen onun ailesinden bazı kişilerle gidip gelmiyorum eee madem öyle bende takacak çok şey bulurum hep alttan al nereye kdar :)
Aynen öyle bende ona söylenmeye başladım. Görüşmeyi bırakınca da sustu şükür😬 böylesi daha iyi

Yeni nesil takıntılı ve şımarık herşey istediği gibi olsunlar da bu mümkün değil , tek konu aile ile ilgili değil , genel olarak öyle , bunların başına büyük bela gelmediği sürece bu şımarık tavrını sürdürecek

Back
X