Valla benim esimde budan 2 yil oncesine kadar is yerindeki arkadaslariyla ozel hayatini paylasirdi oyle ne yaptik ne ettik degilde yinede paylasirdi hani kadin olsun erkek olsun (ki hepside evliler) cani sikkin gorduklerinde yada normal zamanda halini hatirini sorduklarinda bu anlatirdi. Ben cok kizardim is yerinde ozel hayat paylasilmaz is arkadasina ozel hayat anlatilmaz yarin birgun sana bakis acilari degisir sana karsi kullanirlar hicbiri olmasa hepsi iyi niyetli olsalar bile profesyonel ortama yakismayan seyler ozel hayat paylasmak bence.
Esimde 2 yil boyunca cok anlatmiyorum ama cok canim sikkindi ama X bey oyle biri degildir ama Y kisi boyle kotu niyetli degildir diye diye bana savunma yapti ne zamanki benim hakli oldugumu fark etmeye basladi askim sen cok hakliymissin der ve simdi (arada departmani da degisti) kimseyle o kadar samimi degildir ve cokta rahat. Ben bizim insanimizin o saygi samimiyet sinirini koruyabilecegine inanmiyorum ve koruyemiyorlarda da, kadin kadin olsa cekememezlik fesatlik oluyor, konusma erkek erkege olsa hic yakisik almiyor bence kimse is yerinde isten baska muhabbet konusu yapmasin. Fesatliklar kavgalar cekememezlikler hersey bunun yuzunden oluyor.
Esinize soyleyin oraya calismak icin gidiyor elalemin kadinina ozel hayatini anlatmak veya kocasiyla onun sorunlarini dinlemek icin degil. Insanda is ahlaki is disiplini diye birsey olmasi lazim once ama bizde oda yok ne yazikki.