- Konu Sahibi nothingcompares
-
PEYGAMBER EFENDİMİZ (s.a.v): "Yemek pişirmek,çamaşır yıkamak,ev süpürmek gibi işler;kadının vazifesi değildir.Bunları yapıyorsa,
eşine ve evladına İKRAMIDIR,HÜRMETİDİR..Eğer yaptığı tüm bu işler için hakkını helal etmeyip,ücret isteseydi vermek zorunda kalacaktınız.O halde,sana böyle hürmet eden eşine TEŞEKKÜR et..." Demiş .
İletebilirsiniz bunu eşinize .
Saat 4 ten beri..
Kuru fasulye yaptim.aksam icin
Hamur yaptim.
Manti actim yarin ifrar icin
Pek marifetli olmadigimi anlatirim hep.
Azcik manti kac saatimi aldi.
Artan kiymalari kofte yapip dondurucuya koydum.
Artan hamurla borek kizarttim sahur icin.
Saat 22.30 oldu.
Bi de geldiginden beri cekyata uzanmis burnunu karistiran sevgili kocama hizmet ettim.
Sen o kadar ugras adam donup uykulu bakiyosun diye dalga gecsin.
Bu kafayi anlamiyorum.
Bi insan digeri bu kadar didinirken nasil bu kadar rahat ayaklarini uzatabilir?? Nasil..
Anlatin bana kizlar
Esine azcik yardim etmek bu kadarmi zorrrrrr!!!
eee mantıyı açmışsın börekleri kızartmışsın köfteleride hazırlayıp buzluğa kaldırmışsın ne yapsın adamcağıza iş kalmamışki oda yatmış burnunu karıştıyor
Bide ben kizinca tum isler bitmis pasam yardim edeyim o zaman diyor.
Is varken yardim et diyince yapmiyor.
Bi de kizlar kocamin tirnaklari uzun.kesmiyor.tiksindigimi bilmesine ragmen
senin eşinde yani erkek milleti benim annemle babam 27 yıllık evliler annemin çok hasta olup babamın bize yemek yapıp ev temizlediğini bilirim şuan bile annem ev temizliyorsa babamda yemek yapıyordur kılıbık olduğundan değil saygı sevgiden allah yardım etsin canım sana
Saat 4 ten beri..
Kuru fasulye yaptim.aksam icin
Hamur yaptim.
Manti actim yarin ifrar icin
Pek marifetli olmadigimi anlatirim hep.
Azcik manti kac saatimi aldi.
Artan kiymalari kofte yapip dondurucuya koydum.
Artan hamurla borek kizarttim sahur icin.
Saat 22.30 oldu.
Bi de geldiginden beri cekyata uzanmis burnunu karistiran sevgili kocama hizmet ettim.
Sen o kadar ugras adam donup uykulu bakiyosun diye dalga gecsin.
Bu kafayi anlamiyorum.
Bi insan digeri bu kadar didinirken nasil bu kadar rahat ayaklarini uzatabilir?? Nasil..
Anlatin bana kizlar
Esine azcik yardim etmek bu kadarmi zorrrrrr!!!
senin eşinde yani erkek milleti benim annemle babam 27 yıllık evliler annemin çok hasta olup babamın bize yemek yapıp ev temizlediğini bilirim şuan bile annem ev temizliyorsa babamda yemek yapıyordur kılıbık olduğundan değil saygı sevgiden allah yardım etsin canım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?