- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.864
- 133
- Konu Sahibi karlarprensi
-
kv ile yıldızımız barışmadı birtürlü şimdide kp başladı kadın gibi davranmaya ... normalde hiç anlamaz ev işlerinden yemek işlerinden olay 1) kvler yemeğe geldi ozendim guzelce bir sofra hazırladım kp dediği laf şu yemek çok mu guzel olmuş yok sanırım ben çok açım ondan boyle gelio ne diyceğimi bilemedim iyi bişi mi kötü mü?
olay 2) eltime gittik yemekten konuşuyoruz kadınlar olarak kp kaynım kocam başka şeyden eşim gerçi pek konuşmuo ama dinlio eltim nasıl olmuş sarma dedi haftaya mevlütede sardık güzel olmuş ama biraz kuru dedim mevlüttekilere yaparken biraz pişme suyuna yağ koy istersen dedim ... kp sanki bizi dinliomuş gibi bence gayet guzel olmuş eline sağlık kızım dedi hart ısırdı( kv ben soylemeden mutfakta biraz kuru mu olmuş dolma demişti ben yemedğim için yorum yapmamıştım) olay 3) kp bize gelmiosunuz die sitem edio eşim gitmek istemio neyse gidelim dedik aradık başka biryerdeymiş tamam dedik... şu saatte geliriz dedi bizde eve geçtik bebek durmuo die gelin dio gelemeyiz çocuk uyuycak dioruz tavır yapıo zaten gelmeye niyetiniz yok gibisinden ... kp e iyi akşamlar derim kafasına göre cevap verir... bişi soylerim duymamazlıktan gelir ... kvnin doldurduğunu düşünüorum bu kp iyi bir ders vermek istyorum ama ne yapabilirim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?