yoruldum yardım kızlar

karlarprensi

varlığı var edene hamdolsun ...
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
2.986
1.864
133
kv ile yıldızımız barışmadı birtürlü şimdide kp başladı kadın gibi davranmaya ... normalde hiç anlamaz ev işlerinden yemek işlerinden olay 1) kvler yemeğe geldi ozendim guzelce bir sofra hazırladım kp dediği laf şu yemek çok mu guzel olmuş yok sanırım ben çok açım ondan boyle gelio ne diyceğimi bilemedim iyi bişi mi kötü mü?
olay 2) eltime gittik yemekten konuşuyoruz kadınlar olarak kp kaynım kocam başka şeyden eşim gerçi pek konuşmuo ama dinlio eltim nasıl olmuş sarma dedi haftaya mevlütede sardık güzel olmuş ama biraz kuru dedim mevlüttekilere yaparken biraz pişme suyuna yağ koy istersen dedim ... kp sanki bizi dinliomuş gibi bence gayet guzel olmuş eline sağlık kızım dedi hart ısırdı( kv ben soylemeden mutfakta biraz kuru mu olmuş dolma demişti ben yemedğim için yorum yapmamıştım) olay 3) kp bize gelmiosunuz die sitem edio eşim gitmek istemio neyse gidelim dedik aradık başka biryerdeymiş tamam dedik... şu saatte geliriz dedi bizde eve geçtik bebek durmuo die gelin dio gelemeyiz çocuk uyuycak dioruz tavır yapıo zaten gelmeye niyetiniz yok gibisinden ... kp e iyi akşamlar derim kafasına göre cevap verir... bişi soylerim duymamazlıktan gelir ... kvnin doldurduğunu düşünüorum bu kp iyi bir ders vermek istyorum ama ne yapabilirim???

Görmezden gelin, yüz göz olmaya gerek yok. Böyle şeyler için karşılıklı alınmamak gerektiğini düşünüyorum. Sizin sofranızda yorumların art niyetli olarak söylendiğini düşünüyorsanız bir sonraki gelişlerinde kahvaltı hazırlayın :)
Olay 2 yi hiç kafanıza takmayın.
Olay 3: Genel olarak gerçekten sebebiniz var gitmemekte haklısınız. Bırakın eşiniz kendi ailesine açıklasın. Siz kötü olmayın.

doğru soyluyorsun aslında bazen saygısızlık yapma noktasına geliyorum aslında hazır cevap biriyimdir ama eşimi kırmak istemiorum zaten onun sıkıntısı ona yetio...

kv de kp de takmış canım bana kendi boyunduruklarına alamadıkları için eşimde soylese bende soylesem suçlu ben oluyorum en iyisi gormemek biraz takmamayı öğrenmem lazım...

aynen canım normal hayatında boyle biri deil yani o kadın işi karışmam derdi adam bana gelince muhabbetimize girio yeterki bana muhalafet olsun...

Yani takacak bir şey yok bunlarda

Adam önce yemek güzel diyecekmiş Kv kızar diye vazgeçmiş gibi geldi

Eltinin sarmasını cidden beğenmiş olabilir o kuru sever Kv hep sulu yapar vs

Ya da geçen Kv ne biçim laf ettin demiştir o da gelin yemeklerini beğeneceğim diye böyle demiştir

Gelip gitme muhabbeti de her ailede var bugün başka konuda da yazıldı çoğunluk öyle çocuk olunca tavan yapıyor

Az görüş he de geç dediğini duyma takma

Kv kp yemeğimi beğenmezse beğenmesin yani çok mu tınn

benim canımı sıkan kpin yemeğimi beğenmemesi diil bunu sofrada beni rencide etmek için soylemesi ya da diğer şeyleri keşke dediğiniz gibi olsam çokta tınnn diyebilsem

Kötü niyetle yazmadığınıza eminim ama kadınların birbirleriyle dertlerini paylaştıkları bir ortamda "kadın gibi" lafını olumsuz anlamda kullanmanız hoş olmamış.

kötü niyetle yazmadım tabikide kadın gibi hal ve haraketleri var yani yemek işinden bahsetmesi ve ordan vurmaya çalışması anlamında ... niyetim kötü olmadığı için başka bir cevap bulamadım size...

kadın gibi yazınca bende kötü bir algı oluşmuo sizde oluşmuş sorun bundan kaynaklı olabilir...

Ya canim benim sen onlara ne kadar değer verirsen o kadar ustune gelirler. Guzel sofra kurdum demissin; o kadar ozenme mesela. Begenmediyse kendi babani ornek goster; benim babam yapilan emeğe hep saygi duyar her yaşı olanda ayni olmuyor kapasite meselesi de. Hatta dön esine iyiki babana cekmemissin de;-) susma

minimum iletişimde bulunun bence, dediklerini çok da takmamaya çalışın eşinizle sorun yaşayabilirsiniz, ailesi sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…