Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak eşlerimizin bu huyları benziyor benim eşimde çabuk sinirlenir ve bende sinirli biriyim hemen laf atarız ama hemende yumuşar iki aşkımdı bitanemdiyle...kızlar mrb içimi dökmek rahatlamak istedim çıkmazda gibiyim ramazanda hiç huzurum kalmadı burnumdan geldi.eşim normalde sinirli bi insandır ramazanda hiç çekilmez bi hale geliyor çok agresif artık katlanamıyrum çok huzursuzum konuşsam konuşulmuyor adam çok tuhaf ya
kaç kere dedim ama laf anlamıyor artık iyice soğudumAç kalınca sinir bozulması normal, sigara da kullanıyorsa o mahrumiyet de eklenince iki kat stresli oluyordur. İyi hoş ama en yakınlarına bağırıp çağırarak geçen oruçun bir hayrı kalır mı? Bunu bir sorun yani eşinize..
bende diyorum sadece kendiini aç bırakıyorsun oruç tutmak bu değilkioruç tutarak sevap kazandığınımı zannediyo. tutmASIN daha iyi
ramazanda iyice artıyor napcam bilmiyorumSadece ramazan da bu kadar sinirliyse sabredin biraz alttan alin.Ama ramazan dışında da boyleyse sınırlı adamla ömür geçmez.
Sana mi tutuyor orucu?kızlar mrb içimi dökmek rahatlamak istedim çıkmazda gibiyim ramazanda hiç huzurum kalmadı burnumdan geldi.eşim normalde sinirli bi insandır ramazanda hiç çekilmez bi hale geliyor çok agresif artık katlanamıyrum çok huzursuzum konuşsam konuşulmuyor adam çok tuhaf ya
aynen öyle kendisinde iyice uzaklaştırdı her geçen günün keşke ile geçiyorSana mi tutuyor orucu?
Boyle yapacaksa tutmasin lutfen.
bende dedim aynısınıbizim de öyle. tutma madem orucu bana mı tutuyosun dedim ben.
bende dedim aynısını
bizim de öyle. tutma madem orucu bana mı tutuyosun dedim ben.
o zaman ne diyolarbende dedim aynısını