• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruldum

gelsen50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
304
47
28
39
kızlar mrb içimi dökmek rahatlamak istedim çıkmazda gibiyim ramazanda hiç huzurum kalmadı burnumdan geldi.eşim normalde sinirli bi insandır ramazanda hiç çekilmez bi hale geliyor çok agresif artık katlanamıyrum çok huzursuzum konuşsam konuşulmuyor adam çok tuhaf ya

Az kaldı biraz daha sabredin,bitiyor Ramazan.
Allahım kolaylık versin inşallah.

kızlar mrb içimi dökmek rahatlamak istedim çıkmazda gibiyim ramazanda hiç huzurum kalmadı burnumdan geldi.eşim normalde sinirli bi insandır ramazanda hiç çekilmez bi hale geliyor çok agresif artık katlanamıyrum çok huzursuzum konuşsam konuşulmuyor adam çok tuhaf ya
Bak eşlerimizin bu huyları benziyor benim eşimde çabuk sinirlenir ve bende sinirli biriyim hemen laf atarız ama hemende yumuşar iki aşkımdı bitanemdiyle...

Ramazandaysa alev topu gibi gezer kime ne desemde kavga etsem şekilde :D alttan alıcan başko yolu yok tatlı dille adam oluyor ramazanda ramazan çıkıncada iyice eziyet et :D

Aç kalınca sinir bozulması normal, sigara da kullanıyorsa o mahrumiyet de eklenince iki kat stresli oluyordur. İyi hoş ama en yakınlarına bağırıp çağırarak geçen oruçun bir hayrı kalır mı? Bunu bir sorun yani eşinize..

normalde sinirli her bağırşında çağırışında alttan almakdan bıktım susuyorum sustukça ben şişiyorum diyorumki tuttğum oruç sabır veriyor bana

Aç kalınca sinir bozulması normal, sigara da kullanıyorsa o mahrumiyet de eklenince iki kat stresli oluyordur. İyi hoş ama en yakınlarına bağırıp çağırarak geçen oruçun bir hayrı kalır mı? Bunu bir sorun yani eşinize..
kaç kere dedim ama laf anlamıyor artık iyice soğudum

Ramazanda oruç tuttuğu için siniri burnunda, her an kavgaya hazır şekilde gezenleri anlamıyorum. Böyle olunca tutsan ne tutmasan ne?
Babam da böyle, sigara içemediği için katmerleniyordu onun ki, evin içinde abartısız ölü taklidi yapıyorduk kızacak bahane olmasın diye.

Sana mi tutuyor orucu?
Boyle yapacaksa tutmasin lutfen.

ramazanda ağzımı açmaya halim olmuyo işe zor gidip geliyorum, millet kavga edecek enerjiyi nereden buluyor acaba? resmen bahane yahu sanki bi tek kendisi mi tutuyor. adama türkçe kuranı kerim hediy edin de dinini öğrensin.

bizim de öyle. tutma madem orucu bana mı tutuyosun dedim ben.

bende dedim aynısını

biz geçen sene boşanmaların eşiğinden döndük ramazanda...
yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. çekemem dedim.
o da hak verdi tutmuyor. ben zaten tutmuyorum...
Allah tutanların orucunu kabul etsin...

Back
X