- Konu Sahibi brunettella
-
Aramamalısın. Meraktan bakmıştır biriey yok bunda.
Eşinle aranda problem yoksa bu bahsettiğin uzaklaşma vs.. bilemedim böyle erkekler neden yaranamıyor eşlerine?
Ayol biz manyak mıyız? Neden boşan diyelim? Adam iyi baba, iyi koca, merhametli insan.. Boşama sen bunu.Simdi diceksiniz bosanin.
Kız neden boşan diyelim aranızda bir sorun yokmuş ki.
Bilmiyorum, oğlunuz çok küçük belki onunla uğraşmak sizi yormuş biraz hayattan bezdirmiş olabilir mi? Minik tatlı canavarları büyütmek kolay değil sonuçta.
Facebooktan eski sevgilisini aratsa bile meraktan bakmıştır amaan deyip geçmeniz gereken bir konu olurdu bu. Arama geçmişini kafaya takmayın.
Bende bilmiyorum..
Ama bende kotu biri degilim ona karsi herseyini yapiyorum bende calisiyordum eskiden ona yardim ediyordum. Suan cocuk var diye evdeyim.
Belkide ondan.. skildim evden diye bilemiyorum
prolaktin hormonu ele gecirmis seni sakin yanlis adim atma psikiyatriste gitKizlar 3 senedir evliyim 7 aylik oglumuz var.
Sorun su ki son zamanlar esim neyapsa batiyor bana. Cok yordu beni. Hic bsyini eksik etmem. Isten gelir evi tertemiz yemegi hazir camasirlari yikanmis falan. esimde calisir bizim icin tabiki.
Ama su ki iste onunla birlikte olmak bile icimden gelmiyor istemiyorum.
Cocuguma mukemmel bir baba.. isten gelir yorgun beni gezdirir birde. Cok sey yapti tabiki. Gormezden gelememem.
Simdi diceksiniz bosanin. Bosansam belki onun gibi birisi cikmaz karsima.. merhametli..
Bazen seviyorum bazen nefret ediyorum ondan.
Bu arada bir arkadasimin esi eski sevgilisini aratmis, kiz bana anlati falan bende dikkat ettim benim esimde facebookta aradigi kisileri tamamen silmis.. bu iste birsey aramali miyim bilemedim.
Yorum umum siz boşanın diye değil...Kizlar 3 senedir evliyim 7 aylik oglumuz var.
Sorun su ki son zamanlar esim neyapsa batiyor bana. Cok yordu beni. Hic bsyini eksik etmem. Isten gelir evi tertemiz yemegi hazir camasirlari yikanmis falan. esimde calisir bizim icin tabiki.
Cocuguma mukemmel bir baba.. isten gelir yorgun beni gezdirir birde. Cok sey yapti tabiki. Gormezden gelememem.
Simdi diceksiniz bosanin. Bosansam belki onun gibi birisi cikmaz karsima.. merhametli..
Bu arada bir arkadasimin esi eski sevgilisini aratmis, kiz bana anlati falan bende dikkat ettim benim esimde facebookta aradigi kisileri tamamen silmis.. bu iste birsey aramali miyim bilemedim.
Kizlar 3 senedir evliyim 7 aylik oglumuz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?