Yoruldum

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.308
371
323
Almanya
Kizlar 3 senedir evliyim 7 aylik oglumuz var.
Sorun su ki son zamanlar esim neyapsa batiyor bana. Cok yordu beni. Hic bsyini eksik etmem. Isten gelir evi tertemiz yemegi hazir camasirlari yikanmis falan. esimde calisir bizim icin tabiki.
Ama su ki iste onunla birlikte olmak bile icimden gelmiyor istemiyorum.
Cocuguma mukemmel bir baba.. isten gelir yorgun beni gezdirir birde. Cok sey yapti tabiki. Gormezden gelememem.
Simdi diceksiniz bosanin. Bosansam belki onun gibi birisi cikmaz karsima.. merhametli..
Bazen seviyorum bazen nefret ediyorum ondan.

Bu arada bir arkadasimin esi eski sevgilisini aratmis, kiz bana anlati falan bende dikkat ettim benim esimde facebookta aradigi kisileri tamamen silmis.. bu iste birsey aramali miyim bilemedim.

Aramamalısın. Meraktan bakmıştır biriey yok bunda.
Eşinle aranda problem yoksa bu bahsettiğin uzaklaşma vs.. bilemedim böyle erkekler neden yaranamıyor eşlerine?

Aramamalısın. Meraktan bakmıştır biriey yok bunda.
Eşinle aranda problem yoksa bu bahsettiğin uzaklaşma vs.. bilemedim böyle erkekler neden yaranamıyor eşlerine?

Bende bilmiyorum.. :(
Ama bende kotu biri degilim ona karsi herseyini yapiyorum bende calisiyordum eskiden ona yardim ediyordum. Suan cocuk var diye evdeyim.
Belkide ondan.. skildim evden diye bilemiyorum

Kız neden boşan diyelim aranızda bir sorun yokmuş ki.

Bilmiyorum, oğlunuz çok küçük belki onunla uğraşmak sizi yormuş biraz hayattan bezdirmiş olabilir mi? Minik tatlı canavarları büyütmek kolay değil sonuçta.

Facebooktan eski sevgilisini aratsa bile meraktan bakmıştır amaan deyip geçmeniz gereken bir konu olurdu bu. Arama geçmişini kafaya takmayın.

Simdi diceksiniz bosanin.
Ayol biz manyak mıyız? Neden boşan diyelim? Adam iyi baba, iyi koca, merhametli insan.. Boşama sen bunu.

Bebek olunca kadınlara bi haller oluyor. Ben de arada benimkinden nefret ederdim. Eminim 75 yıllık evli anneannem de dedemden zaman zaman nefret etmiştir. Evlilikte olur böyle şeyler. Zamanla düzelirsiniz. Bu esnada kocayı da delirtmeyin yeter.

Kız neden boşan diyelim aranızda bir sorun yokmuş ki.

Bilmiyorum, oğlunuz çok küçük belki onunla uğraşmak sizi yormuş biraz hayattan bezdirmiş olabilir mi? Minik tatlı canavarları büyütmek kolay değil sonuçta.

Facebooktan eski sevgilisini aratsa bile meraktan bakmıştır amaan deyip geçmeniz gereken bir konu olurdu bu. Arama geçmişini kafaya takmayın.

Oda olabilirde o konudada cok yoruldum ama iste bir ben anne degilim etrafta bisuru anneler var onlarda bu sorun yoktur bence.

Bende bilmiyorum.. :KK43:
Ama bende kotu biri degilim ona karsi herseyini yapiyorum bende calisiyordum eskiden ona yardim ediyordum. Suan cocuk var diye evdeyim.
Belkide ondan.. skildim evden diye bilemiyorum

Bence eşinle aranda bir sorun yok ve bence sen bunalmışsın hatta depresyon geçiriyor olabilirsin. Bu yüzden soğuduğunu filan hissediyorsun aslında herşey seni rahatsız ediyor herşeyden soğumuşsun hayattan da. Anladıklarım bunlar..

Boşanacak bir şey yok
Adam iyi bir baba, iyi bir kocaysa neden boşanasın? Sana iyi davranıyor anlattığına bakarsak düzgün bir aile babası maşallah daha ne olsun
Bence küçük çocuğun var, sıkılmışsın bunalmışsın ondan ufacık şeyler gözüne batıyor. Sorun kocan değil de belki de biraz sukunete, yalnız kalıp kafa dinlemeye ihtiyacın vardır. Eşinin evde olduğu bir zaman diliminde bir saatliğine de olsa bırak çocuğu çık dışarı kuaföre git ya da alışveriş yap biraz kendinle zaman geçir iyi gelecektir ;)

Sorun su ki son zamanlar esim neyapsa batiyor bana. Cok yordu beni. Hic bsyini eksik etmem. Isten gelir evi tertemiz yemegi hazir camasirlari yikanmis falan. esimde calisir bizim icin tabiki.
Cocuguma mukemmel bir baba.. isten gelir yorgun beni gezdirir birde. Cok sey yapti tabiki. Gormezden gelememem.
Simdi diceksiniz bosanin. Bosansam belki onun gibi birisi cikmaz karsima.. merhametli..

Bu arada bir arkadasimin esi eski sevgilisini aratmis, kiz bana anlati falan bende dikkat ettim benim esimde facebookta aradigi kisileri tamamen silmis.. bu iste birsey aramali miyim bilemedim.
prolaktin hormonu ele gecirmis seni sakin yanlis adim atma psikiyatriste git

Yorum umum siz boşanın diye değil...
Bu boşanmaya ilgili düşünceniz, boşanınca daha iyi birisi için aranıyor....
Boşanmak, mutsuz olduğu içindir en basit tanımı
Tek başına hayatını devam ettirir...
Daha iyisini bulayım diye değil

Bunu yaşayan sadece siz değilsiniz. Benim çok çok yeni bir ilişkim var, o bile beni bazen deli ediyor. Eminim bazen siz de onu sinir ediyorsunuzdur. Bence siz eşinizden sıkıldınız.

Çalışırken eve dönmek, bir de küçük bebek büyütmek, yaşam savaşı, hayat gailesi bazen insanları yorabiliyor
Monotonlaşma, birbirinden uzaklaşma olabiliyor ama bu dönemlerde eşinize bir suç isnat etmek için çabalamak yerine iyi hissetmek için gayret etmelisiniz. Memnun olduğunuz bir eşiniz var, onunla bunaldığınızı paylaşabilirsiniz, dertleşebilir siniz, biraz havanızı değiştirebilirsiniz, insanlar her zor dönemde boşanmaya kalksa ortada aile kalmazdı, çok negatif gördüm sizi, biraz toparlanmaya gayret edin. Adama sarmak yerine kendinizi mutlu etmeye çalışın

Back
X