- 13 Temmuz 2015
- 187
- 174
- 103
- Konu Sahibi minizurafa
-
Anam sende mi hamilesin hadi sağlıkla al kucağına inşallah bir geldim herkes hamileHep arkasından konuşulan kişiye giderler zaten
İçten içe ona imreniyorlar demek ki
Haklisin slm verip geçmek ama benim için pek kolay olmuyorArkadaşlığa önem verme slm ver geç insanlar artık birbirinin hayatın da kuru kalabalık
İmrendikleri için değil mı çok mantıklıHep arkasından konuşulan kişiye giderler zaten
İçten içe ona imreniyorlar demek ki
Kesinlikle haklisin umarım bunu başarırım ve bu kadar büyütmem insanları gözümdeSana verebileceğim tek tavsiye var; iş arkadaşından dost olur sanma. Merhaba merhaba, gün içinde iş ilişkini sürdürecek kadar iletişim yeter de artar bile, fazlası çoğunlukla zarar veriyor.
Bende çok dua edip konuşuyorum . Allah hepimizin yardımcısı olsunBen kendimi cok yalniz hissettigimde Allahla konuşurum.Dusunsene seni senden bile iyi bilen ve her an seninle olan...Bosver herkesi o sana yeter.
Anam sende mi hamilesin hadi sağlıkla al kucağına inşallah bir geldim herkes hamile
Kademesi ilerde değil hepimiz aynıyız ama ama dominant biraz yanında gittiği kadın ondan olabilirİş hayatında hep böyledir. İnsanlar her zaman gücü kademesi ileride olanların yanında yer alır.
Ama sıkıldım bu durumdan,nedensizlikten. Ortada bir şey yokken böyle olması üzücüBana göre kaybettiğiniz bisey yok
Sadece insanlar pek kıymet bilmiyor
Sanırım kolay güvenip fazla değer veriyorum. Ya da yalnızlıktan dolayı birine bağlanmak istiyorum . Bilemedim.İnsanlarin neden arkadaslik baglarina bu kadar değer verdigini anlamam. Arkadas dedigiin gerceginden 1 ya da 2 tane olur. O da cocukluktN gelir, en kotusunden gercek arkadas diyebilmek icin en az bir 5 yillik gecmisiniz olmasi gerekir. Sen daha dun is yerinde tanistigin kisi hakkinda niye dertleniyorsun?
Hepimizin başına geliyor işte bu noktada yalnız değilsinizAma sıkıldım bu durumdan,nedensizlikten. Ortada bir şey yokken böyle olması üzücü
+1Sana verebileceğim tek tavsiye var; iş arkadaşından dost olur sanma. Merhaba merhaba, gün içinde iş ilişkini sürdürecek kadar iletişim yeter de artar bile, fazlası çoğunlukla zarar veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?