Yoruldum

minizurafa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
187
174
103
İçimi dökecek dertleşecek bir arkadaşımın olmaması belki de beni buraya yazmaya iten. İş yerinde çok mutsuzum. Çoğunluğu kadın ama ama adam gibi arkadaşım olmadı. Oldu sandığım biri vardı ama o da sebepsiz yere ikimizinde pek tasvip etmediği davranışları olan diğer kadının yanında yer aldı. Çok şaşkınım . Arkasından demediği kalmadı ama şimdi o kişinin dibinden ayrılmıyor. Aramızda ekle tutulur bir sorun olmaması halinde bir anda uzaklaştı . Oysa iyilikten başka hiç bir şeyim olmadı ona. Bulunduğum il şırnak. İş durumundan ötürü burdayım . Buraya geleli adam akıllı bir dost bir arkadaşım olmadı. Kısacası bu konuda mutsuzum. Bazen içini dökecek insandır tek istediğin ama o da burda olmadı. Hata bende mı diye soruyorum kendime ama bir şey bulamıyorum. Aksine adil işini düzgün yapan kul hakkına girmekten çekinen bir insanım. Çok kolay kırmam insanları ama hakkımı ararım . Haksızlık karşısında susmam. Böyle biriyim işte ben çözemedim nerde kaybettiğimi bana akıl verir mısınız güzel insanlar ?

İş hayatında hep böyledir. İnsanlar her zaman gücü kademesi ileride olanların yanında yer alır.

Sana verebileceğim tek tavsiye var; iş arkadaşından dost olur sanma. Merhaba merhaba, gün içinde iş ilişkini sürdürecek kadar iletişim yeter de artar bile, fazlası çoğunlukla zarar veriyor.
Kesinlikle haklisin umarım bunu başarırım ve bu kadar büyütmem insanları gözümde

Bana göre kaybettiğiniz bisey yok
Sadece insanlar pek kıymet bilmiyor

İnsanlarin neden arkadaslik baglarina bu kadar değer verdigini anlamam. Arkadas dedigiin gerceginden 1 ya da 2 tane olur. O da cocukluktN gelir, en kotusunden gercek arkadas diyebilmek icin en az bir 5 yillik gecmisiniz olmasi gerekir. Sen daha dun is yerinde tanistigin kisi hakkinda niye dertleniyorsun?

Sanırım kolay güvenip fazla değer veriyorum. Ya da yalnızlıktan dolayı birine bağlanmak istiyorum . Bilemedim.

Hakkında dedikodusu çok yapılan insanların genelde kıskanılan, yerinde olmak istenen, çekilemeyen insanlar olduğunu düşünmüşümdür hep (istisnası var elbette)
Boşverin
Dedikodu yapıp yapıp yine o tarafa döndüyse şahaiyetsiz birinden kurtulmuşsunuz demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…