• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum..

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
3 hafta sonra düğünüm ama ben şimdiden cok Yorgun’um.. nişanlımın yüzü yumuşak herkesin bütün akrabalarının ayakcısı olmuş. Ama ben bu duruma katlanamıyorum.

Bugun ev için eksik seyleri tamamlamaya cıkıcaktık. Hafta içi yoğun çalışıyor. Neymiş ailecek Yalova’ya gitme durumları varmış ( biz bursadayız ). Yalova’da oturan Teyzesi de burda evine dönecek. Sen gitme diyorum ben sana bugun için söz vermedim sadece bakarız dedim diyor.
( teyzesini bırakmaya gidiyor büyük ihtimal ) yahu koca kadın binsin gitsin evine..
Saydım döktüm dünden beri kaç kez aradı açmadım, mesajlarına dönmedim. Çok seviyorum ama böyle bir şeyde soğutuyor kendinden.

Olur bu tür durumlar düğüne yakın..
Bir nevi haklısınız; evet ama gerilmeyin bu kadar da..
Demek ki aile ilişkileri öyle..
Yarın bakarsınız, haftaya bakarsınız.. Geç olsun güç olmasın..

Olur bu tür durumlar düğüne yakın..
Bir nevi haklısınız; evet ama gerilmeyin bu kadar da..
Demek ki aile ilişkileri öyle..
Yarın bakarsınız, haftaya bakarsınız.. Geç olsun güç olmasın..
Motive edici yorumunuz için cok teşekkür ederim. Ona göre daha zaman var ama ben bir seyler hallolmadıkca sürekli gerginim:(

Öncelikle mutluluklar dilerim :)

Ben de evliliğime kısa süre kala sizin gibi stres topuna dönmüştüm. Bunlar oluyor, doğal süreçler, elbet halledersiniz sıkmayın kendinizi bu kadar. Canınıza yazık :)

Evin eksiği hic bi zaman bitmez üzülmeyin herşeyi alsanızda emin olun mutlaka evlenince farkedecekleriniz olacaktır
Hem zaten bişeylerde eksik olsun bosverin evlenince almakta pek keyifli oluyor :)
Aile mevzusuna gelince henüz evli olmadıgınız icin hala annesinin sözünü dinliyordur evlenince değiştiriceksiniz mecburen

Öncelikle mutluluklar dilerim :)

Ben de evliliğime kısa süre kala sizin gibi stres topuna dönmüştüm. Bunlar oluyor, doğal süreçler, elbet halledersiniz sıkmayın kendinizi bu kadar. Canınıza yazık :)
Teşekkür ederm :)Oh yalnız olmadığımı bilmek ne güzel :) ister istemez sıkıyorum ve nişanlıma cook kızıyorum önceliği ben ve evi olması gerekirken hala milletin peşinden koşuyor :(

Haklısın biz ev bulamamıştık eşyaları aldık 1. Gün ev tutuldu hemen temizlik ertesi gün ev yerleşti öyle böyle ertesi gün düğün yerleştik çok yorucu oluyo aceleye gelmemeli

Evin eksiği hic bi zaman bitmez üzülmeyin herşeyi alsanızda emin olun mutlaka evlenince farkedecekleriniz olacaktır
Hem zaten bişeylerde eksik olsun bosverin evlenince almakta pek keyifli oluyor :)
Aile mevzusuna gelince henüz evli olmadıgınız icin hala annesinin sözünü dinliyordur evlenince değiştiriceksiniz mecburen
Aslında annesi de pek müdahale etmiyor. Direkt nişanlımı arayıp “ bizi şuraya götür , bizi şurdan getir “ diyorlar. Yani bunu yapan teyzesi dayısı vs.. bu durum canımı sıkıyor nasıl değişir hiç bilmiyorum da .. güzel yorumunuz için cok teşekkür ederim.

Haklısın biz ev bulamamıştık eşyaları aldık 1. Gün ev tutuldu hemen temizlik ertesi gün ev yerleşti öyle böyle ertesi gün düğün yerleştik çok yorucu oluyo aceleye gelmemeli
Ev inşaat henüz bitmedi. Sürekli işi savsaklıyorlar ustalar. Bi de inşaat temizliği nasıl bitecek o ev hiç bilmiyorum :(

Aslında annesi de pek müdahale etmiyor. Direkt nişanlımı arayıp “ bizi şuraya götür , bizi şurdan getir “ diyorlar. Yani bunu yapan teyzesi dayısı vs.. bu durum canımı sıkıyor nasıl değişir hiç bilmiyorum da .. güzel yorumunuz için cok teşekkür ederim.
Babası vefat etmiş evin tek oglunu aldım
Değişir emin olun siz yapacaksınız zaten
Ama triple ama güzellikle anladıgı dil neyse evlenince onu konusturup artık aile oldugunuzu ayrı bir ev oldugunuzu bi şekilde kafasına yerleştirtip size sormadan karar almamayı ögretecekseniz

Babası vefat etmiş evin tek oglunu aldım
Değişir emin olun siz yapacaksınız zaten
Ama triple ama güzellikle anladıgı dil neyse evlenince onu konusturup artık aile oldugunuzu ayrı bir ev oldugunuzu bi şekilde kafasına yerleştirtip size sormadan karar almamayı ögretecekseniz
Çok teşekkür ederim inşallah değişir

Moral bozmak istemiyorum ama insaAllah aileci bi tip değildir.. Aileye deger vermekle aileci olmak cok farkli seyler, bunu iyi ayırt etmelisin..
Kk'de bolca görmüşsündür, aileci erkek ne değişir ne laftan anlar ne de huzur verir..

Bende o yüzden cok korkuyorum bunu nasıl ayırt edebilirim :KK43:
Mesela surekli baskın gelmeye calisiyor mu? Onlar bi sey dedigi an tum sozler ve planlar altust oluyor mu, mantiksiz taleplerini bile gerceklestirmek icin kırk takla atiyor mu, tepki verdiginde seni suclayip onlari ölümüne savunuyor mu?

Mesela surekli baskın gelmeye calisiyor mu? Onlar bi sey dedigi an tum sozler ve planlar altust oluyor mu, mantiksiz taleplerini bile gerceklestirmek icin kırk takla atiyor mu, tepki verdiginde seni suclayip onlari ölümüne savunuyor mu?
Tek aile akraba olarak değil ama yüzü aşırı yumuşak birisi bir şey dediğinde hayır diyemiyor. Ama bir kez olmuştu teyzesi bizi bırak eve dediğinde diğer kuzenini arayıp sen götür ben gidemem demişti. Birisi rica edince kıramıyor ben cok sinir oluyorum :(

Teşekkür ederm :)Oh yalnız olmadığımı bilmek ne güzel :) ister istemez sıkıyorum ve nişanlıma cook kızıyorum önceliği ben ve evi olması gerekirken hala milletin peşinden koşuyor :KK43:
Merhaba, son cevaplarınızı da okuyunca sizi biraz daha rahatlatmak istedi m açıkçası :) anladığım kadarıyla her şey üst üste geliyor ve siz kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Evin inşaatı elbet biter, temizliği de hallolur merak etmeyin, eşyalarınızın eksikleri de hiç bitmeyecek. Mesela ben evlendiğimde evimde çay kaşığı yoktu. Tüm kolileri getirip kaşıklarımı unutmuştum, evlendikten sonra gittim aldım. Bunlar küçük detaylar aslında hepsi halloluyor.

Söz, nişan dönemlerinde çiftler arasında iletişimsizlik çok fazla karşılaşılan bir durum ne yazık ki. Ailesiyle bağlarını tamamen koparmasını isteyemeyiz ama bunu sınırlamak bizim elimizde. Bu sorunları çözmek için gereken şey konuşmak. Konuşmak ama sakince. Azıcık uzaklaşın telaşınızdan, gidin kahve için rahatlayın, sevgililik dönemlerinizdeki gibi bir buluşma ayarlayın mesela. 2 - 3 saat boşaltın kafanızı. Sonra sakince konuşun nişanlınızla, anlatın nelere kırıldığınızı ve onu da dinleyin.

Bu dönemlerde hemencecik kırılıp sinirlenebiliyoruz. Yaşadım biliyorum :) Sakin kalarak iletişim kurduğunuzda değiştiremeyeceğiniz çok az şey var unutmayın :)

Back
X