Merhaba, son cevaplarınızı da okuyunca sizi biraz daha rahatlatmak istedi m açıkçası :) anladığım kadarıyla her şey üst üste geliyor ve siz kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Evin inşaatı elbet biter, temizliği de hallolur merak etmeyin, eşyalarınızın eksikleri de hiç bitmeyecek. Mesela ben evlendiğimde evimde çay kaşığı yoktu. Tüm kolileri getirip kaşıklarımı unutmuştum, evlendikten sonra gittim aldım. Bunlar küçük detaylar aslında hepsi halloluyor.
Söz, nişan dönemlerinde çiftler arasında iletişimsizlik çok fazla karşılaşılan bir durum ne yazık ki. Ailesiyle bağlarını tamamen koparmasını isteyemeyiz ama bunu sınırlamak bizim elimizde. Bu sorunları çözmek için gereken şey konuşmak. Konuşmak ama sakince. Azıcık uzaklaşın telaşınızdan, gidin kahve için rahatlayın, sevgililik dönemlerinizdeki gibi bir buluşma ayarlayın mesela. 2 - 3 saat boşaltın kafanızı. Sonra sakince konuşun nişanlınızla, anlatın nelere kırıldığınızı ve onu da dinleyin.
Bu dönemlerde hemencecik kırılıp sinirlenebiliyoruz. Yaşadım biliyorum :) Sakin kalarak iletişim kurduğunuzda değiştiremeyeceğiniz çok az şey var unutmayın :)