• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum..

Tek aile akraba olarak değil ama yüzü aşırı yumuşak birisi bir şey dediğinde hayır diyemiyor. Ama bir kez olmuştu teyzesi bizi bırak eve dediğinde diğer kuzenini arayıp sen götür ben gidemem demişti. Birisi rica edince kıramıyor ben cok sinir oluyorum :KK43:
Sana ve ailene de ozen gosteriyorsa sorun yok..

Motive edici yorumunuz için cok teşekkür ederim. Ona göre daha zaman var ama ben bir seyler hallolmadıkca sürekli gerginim:KK43:
Olur olur hepsi bir eksik bir fazla olur gider. Biz ev bulamadık; düğünüme 2 hafta kala ev tutabildik. Çalışıyordum o dönem. Ben izin alamadım, koltuk takımımı perdelerimi bile kendim seçemedim biliyor musun? Eşim ve annem seçip aldı. Ben eve gelince gördüm ilk kez ve hiç zevkim değil. :) Çeyiz sermede erkek tarafından kimse yoktu. Çünkü keyfi olarak sevgili kayınvalidem köydeydi ve düğüne 3 gün kala geldi. Gerisini sen hesap et. :)
Bak sen yine iyisin. Derin bir nefes al ve sakin ol.

Merhaba, son cevaplarınızı da okuyunca sizi biraz daha rahatlatmak istedi m açıkçası :) anladığım kadarıyla her şey üst üste geliyor ve siz kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Evin inşaatı elbet biter, temizliği de hallolur merak etmeyin, eşyalarınızın eksikleri de hiç bitmeyecek. Mesela ben evlendiğimde evimde çay kaşığı yoktu. Tüm kolileri getirip kaşıklarımı unutmuştum, evlendikten sonra gittim aldım. Bunlar küçük detaylar aslında hepsi halloluyor.

Söz, nişan dönemlerinde çiftler arasında iletişimsizlik çok fazla karşılaşılan bir durum ne yazık ki. Ailesiyle bağlarını tamamen koparmasını isteyemeyiz ama bunu sınırlamak bizim elimizde. Bu sorunları çözmek için gereken şey konuşmak. Konuşmak ama sakince. Azıcık uzaklaşın telaşınızdan, gidin kahve için rahatlayın, sevgililik dönemlerinizdeki gibi bir buluşma ayarlayın mesela. 2 - 3 saat boşaltın kafanızı. Sonra sakince konuşun nişanlınızla, anlatın nelere kırıldığınızı ve onu da dinleyin.

Bu dönemlerde hemencecik kırılıp sinirlenebiliyoruz. Yaşadım biliyorum :) Sakin kalarak iletişim kurduğunuzda değiştiremeyeceğiniz çok az şey var unutmayın :)
Nasıl teşekkür etsem bilemedim. Gerçekten içime bir ferahlık geldi. Sabahtandır kendimi yiyip bitiriyordum. İniallah sırasıyla hallolur. Güzel yorumunuz için cok cok teşekkür ederim. Yazan parmaklarınız dert görmesin insallah :)

Olur olur hepsi bir eksik bir fazla olur gider. Biz ev bulamadık; düğünüme 2 hafta kala ev tutabildik. Çalışıyordum o dönem. Ben izin alamadım, koltuk takımımı perdelerimi bile kendim seçemedim biliyor musun? Eşim ve annem seçip aldı. Ben eve gelince gördüm ilk kez ve hiç zevkim değil. :) Çeyiz sermede erkek tarafından kimse yoktu. Çünkü keyfi olarak sevgili kayınvalidem köydeydi ve düğüne 3 gün kala geldi. Gerisini sen hesap et. :)
Bak sen yine iyisin. Derin bir nefes al ve sakin ol.
Güzel teselli cümleleriniz için çok teşekkür ederim. Demekki erkek ailesi hep böyle :) evimizde huzur olsun da eşyaya pek takılmamak gerek aslında ama illa ki stres oluyor :) Bebişinize sağlıcakla kavuşun inşallah bizde bir an önce o levele atlayabiliriz :)

Nasıl teşekkür etsem bilemedim. Gerçekten içime bir ferahlık geldi. Sabahtandır kendimi yiyip bitiriyordum. İniallah sırasıyla hallolur. Güzel yorumunuz için cok cok teşekkür ederim. Yazan parmaklarınız dert görmesin insallah :)
Ne demek :) Hepsi güzel güzel olacak, bakın yeni hayatınıza başlamanıza azıcık kalmış. Siz şimdi yaşayacağınız güzel günleri düşünün. Konuşun bol bol, hayatınıza kimsenin karışmasına da izin vermeyin. 3. kişilerin sorunları sizi çevrelemesin. Önemli olan eşiniz ve hayatınız, siz mutlu olmazsanız karşınızdaki de olmaz, evliliğin temelleri zaman ve sabır. Birbirinize zaman ayırın, sabırlı olun. Dilerim mutluluk sarar etrafınızı! :KK200:

Ne demek :) Hepsi güzel güzel olacak, bakın yeni hayatınıza başlamanıza azıcık kalmış. Siz şimdi yaşayacağınız güzel günleri düşünün. Konuşun bol bol, hayatınıza kimsenin karışmasına da izin vermeyin. 3. kişilerin sorunları sizi çevrelemesin. Önemli olan eşiniz ve hayatınız, siz mutlu olmazsanız karşınızdaki de olmaz, evliliğin temelleri zaman ve sabır. Birbirinize zaman ayırın, sabırlı olun. Dilerim mutluluk sarar etrafınızı! :KK200:
Yaa cok iyisiniz çok teşekkür ederim. Güzel dilekleriniz kat kat size dönsün insallah. Sözlerinizi de kulağıma küpe yaptım cok teşekkürler tekrardan :)

Back
X