- 8 Mart 2019
- 858
- 826
- 18
- Konu Sahibi Suluportakal
-
Allah seninde yardımcın olsun çok zor ağır bi imtihan. Bende soğudum insanlardan içime kapandımBende canım seni anlıyorum söylediklerini kalbimde hissettim. Bende 1.5yıllık evliyim vajinismus yolundan bende geçtim bizimse bir yıldır olmuyorartık insan içine bile çıkmak istemiyorum zor bir süreç
Malesef bunları genelde büyük insanlar söylediği için saygısızlık yapamıyorum. Ama eskiye nazaran insanlardan sıyrıldımAllah yardımcınız olsun.sizi üzen üzme girişiminde olan insanlarla ilişkinizi kesmenizi öneririm.
Malesef bunları genelde büyük insanlar söylediği için saygısızlık yapamıyorum. Ama eskiye nazaran insanlardan sıyrıldım
Sürekli bi yerlere giden bir insanım ama insanın beynindekiler de yanında gidiyor. Eşimlede Sorunlarimiz oluyor buda stresi iyice tetikliyorMaddi durumunuzu bilmiyorum ama esinizi alip bi kac gunlugune tatile mi gitseniz? Stres gebeligi etkileyen en onemli faktorlerden biri. Bir de arastirma hastanesi varsa gidebileceginiz orada muayene olmaniz size yol haritanizi cizmeniz acisindan yardimci olur. Insanlar hep konusurlar. Nasip deyip gecmeye calisin.
İnanın benim duygularımı yazdiniz haykıra haykıra insanlara sanane demek istiyorumBu herkesler neden bu kadar boşboğaz!
Beni de darliyorlar bu şekilde. Sanki çocuk yapınca gelip onlar bakacakmış gibi.. Sizene kardeşim ya çocuk yapmışım,yapmamışım yaşım geçmiş geçmemiş..Yani sizler bunlari düşünüyorsunuz da bizler düşünemiyoruz değil mi!
Böyle soranların ağzına kürekle vurup SANANE!!!! diye bağırasım geliyor..
Boşver bacım diyecem de herkes darlayinca bosveremiyorsun. Birde üzerinde baskı olunca insan daha çok strese giriyor olacağı varsa da olmuyor..İnanın benim duygularımı yazdiniz haykıra haykıra insanlara sanane demek istiyorum
Hâyırlı Akşamlar Bayanlar..
2,5 yıllık evliyim Bir buçuk yılım vajinusmusla geçti kabus gibiydi. Çok şükür atlattık bu sıkıntıyı ama 1 yıldır çocuğum olmuyor. İki kere çatlatma iğnesi oldum kimyasal gebelik geçirdim ruhen çok yıprandım ufak bir yerde yaşadığım için çok çevre baskısına maruz kalıyorum. Yap artık yaşın ilerliyor, sonra zor olur doktora Gitti mi gibi daha nice acıtıci sözlerle karşı karşıya kalıyorum. Artık insanların eksikmişim gibi davranmaları canımı acıtıyor. O kadar çok yıprandım ki çok bitkin ve mutsuzum..
Sürekli bi yerlere giden bir insanım ama insanın beynindekiler de yanında gidiyor. Eşimlede Sorunlarimiz oluyor buda stresi iyice tetikliyorsürekli gidiyorum yaklaşık iki aydır serbest bıraktım hiç bir problem yok eğer biraz daha doğal yolla olmazsa aşılama oda olmazsa tüp bebek.. Malesef ben Allahtan gelene razıyım imtihanım diyip sabrediyorum ama insanlar çileden çıkarıyor ufak yerde yaşamanın zorlukları çok fazla
Aynı baskıları inanın hemen hemen her evli kadın maruz kalıyor.ben de yaşadım ve konu açıldığında henüz düşünmüyoruz diyordum buna rağmen insanlar ısrarcı olmaya de am ediyor . Ben de biz eşimle böyle bir karar aldık diyip kesiyordum. İnsanlar çocuğumuz olmuyor demeyin yoksa sizinle her muhabbet oraya giderHâyırlı Akşamlar Bayanlar..
2,5 yıllık evliyim Bir buçuk yılım vajinusmusla geçti kabus gibiydi. Çok şükür atlattık bu sıkıntıyı ama 1 yıldır çocuğum olmuyor. İki kere çatlatma iğnesi oldum kimyasal gebelik geçirdim ruhen çok yıprandım ufak bir yerde yaşadığım için çok çevre baskısına maruz kalıyorum. Yap artık yaşın ilerliyor, sonra zor olur doktora Gitti mi gibi daha nice acıtıci sözlerle karşı karşıya kalıyorum. Artık insanların eksikmişim gibi davranmaları canımı acıtıyor. O kadar çok yıprandım ki çok bitkin ve mutsuzum..
2 ay sonra 29 yaşında olucam. Yok eşimde de bende hiç bir sorun bütün herşeyi yaptırdık. Ah ah keşke herkes doğurduğu evladını güzel ahlaklı terbiyeli yetişmesi için uğraşsa da insanları darlamasa.Öncelikle geçmiş olsun.
Bir okul arkadaşımda da rahatsızlığınızdan olmuştu, evlenince 1 yıl zor geçmiş ama sonra cinsel terapiste gitti, tedavi oldu. Şu an iyi.
Çocuk konusuna gelince yaşınızı bilmiyorum ama elalem,tanıdık, gün teyzeleri vb hep ama hep konuşur.
İşleri güçleri başkaları..
Kendilerinin ne bir hobisi ne bir uğraşı olur, günlerde kısır yerken milletin yeni evli kızlarını veya gelinlerini çekiştirirler.
Nasip, kısmet deyin geçin. Daha da zorlamaya başlarlarsa, şu an düşünmüyoruz başka yapmak istediğimiz şeyler var diye söyleyin.
Bu arada yaşınız kaç?
Eğer çok kritik bir yaş değilse, sizde veya eşinizde bir sorun yoksa kendiliğinden olabilir..
2 buçuk yıl olunca artık düşünmüyoruz diyemiyorsun yaşımda 29 olunca tıkanıyor insan.Aynı baskıları inanın hemen hemen her evli kadın maruz kalıyor.ben de yaşadım ve konu açıldığında henüz düşünmüyoruz diyordum buna rağmen insanlar ısrarcı olmaya de am ediyor . Ben de biz eşimle böyle bir karar aldık diyip kesiyordum. İnsanlar çocuğumuz olmuyor demeyin yoksa sizinle her muhabbet oraya gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?