Yoruldum..

Tek sıkıntım beynimin boşalmasi bu konuda tüp bebeği hemen düşünmüyorum zaten inşallah ta o raddeye gelmem çünkü hem maddi hem manevi yorucu bir yol. Umarım beni kıranları bende kırmayı başarabilirim

Doktora gttiginizde ne diyorlar esiniz sperm testi verdimi ? Kmyasal gebelk cogu kiside oluuor ben saglıkcıyım yardımcı olmayı ck isterim sorunuz varsa cevaplayablrm umidinizi kaybetmeyn

Biz üç yıl sonra diyoduk ben de 29 yaşındayım diyorum ya onu soylememize rağmen ısrarlar devam ediyodu eşime ısrar eden yok hep bana .ben de eşimle ortak kararımız bu diyodum ama gerçekten zor ben şuan hamileyim riskli bi gebelik yaşıyorum ilk günden beri uyku bile uyuyamıyorum sinirden oturup ağlıyorum her gün agrilarim artıyor dün tüm bu ağrılara rağmen hala çok istiyorum onu diyodum bugün gerçekten buna ne kadar dayanabilecegimi bilmiyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın . İnşallah saglikla sıhhatle isteyen herkese nasip etsin

Doktora gttiginizde ne diyorlar esiniz sperm testi verdimi ? Kmyasal gebelk cogu kiside oluuor ben saglıkcıyım yardımcı olmayı ck isterim sorunuz varsa cevaplayablrm umidinizi kaybetmeyn
Sperm hormon ve Rahim filmi oldum bunların hiç birinde sıkıntı çıkmadı. 2 kere çatlatma iğnesi oldum sizce aşılama için bekleyim mi yoksa yaptırayım mi hemen

Rabbim yardımcınız olsun stres olmayın diyecem ama insanın elinde değil benim de saçımda beyazlar doldu stresten suratim sivilce torbasına döndü önüne gelen yüzüne gözüne ne oldu diyor çok zor

Hiç üzülmeyin kimyasal dahi olsa gebelik yaşayabilen rahim ilerde mutlaka hamile kalıyor. Bunu ben değil tüp bebek doktorum söylemişti bende tüp bebekle bir kimyasal gebelik yaşadım 5 yıl çocuğum olmadı ve doğulu bi ailenin tek erkek çocuğuyla evliyim düşünün aile baskısını :) saygı sınırını aşana biraz haddini bildirirsen böyle hic bi önemi olmayan konuya üzülmezsiniz çünkü rahim gebe kalabiliyor. Sadece döllenme doğru yerde gerçekleşmiyor. Korkma kimyasalda sonra doğal hamile kaldım 5yılın sonunda hiç üzülme. Yaşamayan bilemez çevre baskısını ağızlarını payını ver ve çizgini belli et bunuda kafandan at cooook Büyük sağlık sorunların yoksa sıranı bekliyosun sabret

Sanane Allah'ın işine mi karışıyorsun deyin.

Bu saatte şu konuşmanız o kadar rahatlattı ki. Zaten derler ya eşşekten düşenin halini ancak eşekten anlar. Pekisiz bu 5 yıl içerisinde çok stres oldunuzmu? Kafanızı dağıtmak için neler yapıyordunuz mesela

Yapım gereği saygısız davranamıyorum. Kendimi yiyip bitiriyorum sonra ama artı sabrım taşıyor birine saygısızlık yapacam ama kime
Size karışma hadsizliğinde bulunan herkese.
Kime ne, onlara ne?

Herkes kendi evine baksın, sizin hayatınız onları ilgilendirmez.

Bu arada en önemli şey stresten uzak durun, elalemi takmayın. İncir, soğan kürlerini deneyin.

Çok stres oldum mu mu? Bunun daha büyük bir tabiri varsa ben o oldum. Ellerim kollarım ürtiker şuan strese bağlı hamileyim ama o yılların sancısı hala elimde kolumda. Sana şöyle söyliyim ne yaparsan yap hangi aktiviteye gidersen git o beyin seninle geliyor. Bir kere tamamen Allaha bırakıp bunun kader işi olduğuna inanacaksın. benim kafamın en rahat en mutlu olduğum çocuksuz dönem tedavi olduğum dönemdi. Çünkü sonucu bilmesem dahi istediğim hedefe koşuyordum hep bi umut hep bi heyecan. Televizyonda bebek bezi reklami görür ağlardım. Kayınvalidem sürekli elinde pembe mavi yelekler hırkalar örerdi, anne kime yapıyosun dediğimde hic giydiremiyoruz bare örelimbo zevki yaşayalım diyordu, düşünsene nasıl bi çıkmaz dasın eşim tek erkek ailesi deli gibi torun bekliyor. Ilk işim hadlerini bildirmek oldu kalp kırmadan. Dua edin Allahtan isteyin derdim. Eşim de bu konuda çok destekcimdi. Her için bunaldiginda beni düşün başkalarını düşün insanlar 5 yıl 10 yıl uğraşmış mutlaka bi zamanı var demek ki de. Bu konuyu unutup hayatına devam et bunun için sana en iyi yardım edebilecek kişi yine sensin

Aman ne susmaz elalemmis. Valla boyle soyleyen sizden yasca buyuk de olsa haddini yerini bildireceksiniz. Yok olmuyor mu ben de laf diyemeyenlerdendim ama zamanla az biraz artik cevap veriyorum. Sessiz oldukca sayguli okdukca geliyorlarda geliyorlar uzerine. Uzak duruyorum ben fazla muhattap olmuyorum. Bana da evlenmedigimden bir ton laf ediyorlar. Stres herseye engel tum hastaliklara davetiye. En guzeli bu tarz insanlardan uzaklasin. Valla ben en yakin arkadasim bu tarz laflar ettigi icin hayatimdan cikardim. Huzursuz ediyorsa devamli olmasin hayatimda. Bos insanlar konusur. Takilmayin derim cunku ilkini yapinca da ikinciye takcaklar kafayi.

Bu arada benim 8 sene olmadı.
Bir sürü laf söyleyen oldu, umursamadım.
Niye takayım ki ne onlar istiyor diye gebe kalacağım, ne de onlar istemiyor diye çocuksuz mu kalacağım?

Her şey Allah'ın takdiri, elalem kimmiş?

Ben incir küründen sonra gebe kaldım. Şimdi 3 kızım var çok şükür.

Rabbim size ve isteyen herkese nasip eder umarım.

Daha vajinusmusu yeni atlatmisken (ki 1.5 sene cok uzun bir süre), hemen bebek istiyorsunuz. Sen ile esin bu hikayesini neresindesiniz? Sadece cocuk icinmi evlendiniz? Bir dur, önce bir cinselligin tadina bak. Esin ile baglantinin daha güclü olsun.

Milletin dediklerine bakma. Kulukca makinesi degilsin. Kimse gece 2'de bebek agladiginda yaninda olmaz, esin ile aran bozuldugunda yaninda olmaz. Daha henüz istemiyoruz de gec.

Kim ne derse desin ya... Bir de 1.5 senesi vajinismus 1 senesi çocuk denemeleri ile geçen 2.5 senelik evlilik... Cinsellik tadı çıkarılması gereken bir şey. Özellikle çocuk yokken. Sonra bir sekteye uğruyor zaten uzun bir süre. Bu kadar acele etmeye gerek yok yani. Böyle kendinizi rahat bıraksaniz o toplum jurisini kendi hadsizliklerinde bıraksaniz kafanız da rahat edince çok da güzel olabilir.

Rabbim yüzünüzü 8 sene sonra 3 çiçekle güldürmüş çok sevindim. Acaba incır kürünü nasıl yaptınız ?

Birileri istiyor diye istemiyorum. Kendim istiyorum bebek sadece insanların sözleri sinirlerimi ziplatiyor

Haklısınız ama çok küçük bir yerde yaşadığım için insanlar sinirlerimi çok ziplatiyor buda stres yapmama sebep oluyor sonrasında

Rabbim yüzünüzü 8 sene sonra 3 çiçekle güldürmüş çok sevindim. Acaba incır kürünü nasıl yaptınız ?
Önce soğan kürünü yapın;
Kaynamakta olan 1,5 (250-300 mL) su bardağı klorsuz suyun (içme suyu) içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy 1 kuru Soğan dörde bölüp atınız. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır.

Uygulama adet (regl) bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.

Sonra incir kürü;

Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir.
2x25U+7A
25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama
toplam 50 günlük uygulama

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

ya niye seni üzen insanları takıyorsun..gereksiz patavatsız insanları takma yaw he he de geç..ayrıca daha yeni evlisin yakışıyor mu sana hemen pes etmek ..ümit et saye sarıl gayret et ..Allah hayırlısını nasip etsin ..herşeyin bir vakti vardır..zaman gelince olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…