yoruldum...

ya valla kendi bilir moduna girerdim ben. ilgilenmiyorsa ilgilenmez, derdi olmadığı halde öyle davranıyorsa ben daha da uzak davranırdım.

ben sevgilime diyordum yani ders çalış diye ve görüşemediğimiz zamanlarda görüntülü arardık birbirimizi. hatta bu baya motive ederdi bizi. sesi kapatır, kütüphanede karşı karşıyaymışız gibi çalışırdık. telefonumuzun şarjı yetmez, şarja takıp devam ederdik. uzak şehirlerde olmak ve ders çalışmak az konuşma sebebi değil yani.
evde dursa konusucaz da :)

Günde kronometre ile en az 7-8 saat çalışmalı. 1000-1500 arası soru çözmeli. Bunlar minimum değerler. 62 gün boyunca Günde kronometre ile 13-14 saat, konu anlatımı dışında 2500-3000 soru çözerek atandım. Türkçe öğretmenliğinin de ataması çok az. Bu çalışma ile atanması mucize olur. Ama eminim ki o da bunu biliyordur. O kendi geleceğini düşünmüyorsa siz hiç düşünmeyin. Çünkü sevgiliniz durumu bilmesine rağmen iki günde 100 soru çözüyorsa sorumsuzdur. Sorumsuz bir insan ile de bir gelecek düşünülmemeli. Yorumum için çok üzgünüm ama gerçek bu.
Öfff ben başladığımda 1 nisandi.Sabah 9 gibi kalkar oturur moduma göre ya konu dinler ya soru çözer ya da çözemediğim soruları tekrar ederdim .Gece 12 de pert şekilde yatardım belim koptu ama tr derecesiyle atandım maalesef böyle oluyor artık.

ben rehber öğretmen gibi karşıma alıp bunu bunu yapacaksin demedim hic ama hukuk fakültesinde okuyorum bir sinava ciddi bir sekilde nasıl hazirlanilir cok iyi biliyorum asla yeterli değil onunki
sadece sanki az calisiyorsun bu aralar diyorum en fazla ve "calisiyorum nasil böyle söylersin ne kadar soru cozdum görmedin mi" diyor alınıyor :)
yorum yapmayı bırakıyorum artik dediğiniz gibi kendisi düşünmüyorsa ben hic dusunemem
Bölümün zaten zor. Derslerin ağır. Bence sen kendi derslerin ile ilgilen. Dediğin gibi 25 yaşında bir insana ders çalış diyemezsin ki.

hayir bu sene 100 150 civari alindi
derece yapan arkadaslari atanamadi
ama o kadar rahat ki ben bile ne kadar stres yapıyorum
Bu kadar zorsa alternatiflere yönelin, kpss zaten çok çalışmakla olan bir şey değil etkileyen çok faktör var, bir b planınız olsun madem resmiyete dökmek istiyorsunuz. Öte yandan herkesin çalışma stili de farklı olabilir bunu da göz önünde bulundurmak lazım.
Yeni taşınmış olduğunuz, sosyalleşemediğiniz için de yalnız kalmış o yüzden normalden daha fazla ihtiyaç hissetmiş olabilirsiniz ancak bu şekilde onu darlayarak ilgi istemeyin bunları zaten o da biliyor ama ilgi göstermeyi akıl etmiyorsa durup bir düşünün devamli arkadaşlarıyla dışarda diyorsunuz yani boş vakti çok ama size ilgisiz bu durumda ilişkiyi gözden geçirin atanıp atanmamasından ziyade

Öfff ben başladığımda 1 nisandi.Sabah 9 gibi kalkar oturur moduma göre ya konu dinler ya soru çözer ya da çözemediğim soruları tekrar ederdim .Gece 12 de pert şekilde yatardım belim koptu ama tr derecesiyle atandım maalesef böyle oluyor artık.
Aynen öyle. 94 puan almıştım. Sabah 6 akşam 12 arasında çalışırdım. Toplam çalışma sürem en az 13-14 saatti. Ama mecburdum. Ataması çok zor olan bir bölüm mezunuyum.

Bu kadar zorsa alternatiflere yönelin, kpss zaten çok çalışmakla olan bir şey değil etkileyen çok faktör var, bir b planınız olsun madem resmiyete dökmek istiyorsunuz. Öte yandan herkesin çalışma stili de farklı olabilir bunu da göz önünde bulundurmak lazım.
Yeni taşınmış olduğunuz, sosyalleşemediğiniz için de yalnız kalmış o yüzden normalden daha fazla ihtiyaç hissetmiş olabilirsiniz ancak bu şekilde onu darlayarak ilgi istemeyin bunları zaten o da biliyor ama ilgi göstermeyi akıl etmiyorsa durup bir düşünün devamli arkadaşlarıyla dışarda diyorsunuz yani boş vakti çok ama size ilgisiz bu durumda ilişkiyi gözden geçirin atanıp atanmamasından ziyade
haklısınız.. bu konuyu biraz fazla açıp lackalastirdim sanirim. su an biraz kendimi geri cekicem artik. dediginiz gibi dusunecek olan icin soylemeye gerek olmaz.

haklısınız.. bu konuyu biraz fazla açıp lackalastirdim sanirim. su an biraz kendimi geri cekicem artik. dediginiz gibi dusunecek olan icin soylemeye gerek olmaz.
Bir de onu çok seviyor olsanız bile evvela kendinizi düşünün, kendi mesleğinizi elinize almak olsun hedefiniz bu salt sizi ilgilendiren bir şey, ama onun mesleği olup olmaması sizi etkilese de önce onu ilgilendiren bir şey sonuçta. Siz yolunuzda ilerleyin eşlik etmek isteyen buyursun gelsin yani 🤗

ben 22 yasindayim son 1 yıldır uzağız.
Kendine çok yazık edersin. Okulunu bitir güzel bir iş ve deneyim(4-5yıl) kazan kariyerini oluştur. Şuan düşüneceğin en son şey evlilik üzerine adım atmak olsun.
Sevgilin seni istiyorsa çaba gösterecektir.

Bir de onu çok seviyor olsanız bile evvela kendinizi düşünün, kendi mesleğinizi elinize almak olsun hedefiniz bu salt sizi ilgilendiren bir şey, ama onun mesleği olup olmaması sizi etkilese de önce onu ilgilendiren bir şey sonuçta. Siz yolunuzda ilerleyin eşlik etmek isteyen buyursun gelsin yani 🤗
güzel öneriniz için çok teşekkür ederim 🥰🥰

Sorumluluk alamayan insan çok çok zor değişir.
Kendimden biliyorum. 😁
Senelerdir bir sürü şeyimi degismeye çabalıyorum.
çok şükür başarıyorum ama birde bana sorun.

sevgiliniz bence nasılsa atanmam diyerek salmış.
ya kendisine başka bir iş yolu bulacak ya da siz kendi yolunuzu çizip ona bel baglamayacaksiniz.

Normal aslında. Ne bakımından normal? Yaş bakımından. Önce 22-23 yaşında gaza gelmiş evleneceğim diye şimdi belli istemiyor. Yaşınız çok genç özellikle erkeklerin genç yaşta evlenmesi sonra çok büyük sorunlar yaratıyor. İş konusunu saymazsak zaten o yaşta arkadaşlarıyla dolaşması normal. Ama aynı ülke içinde çok az görüşüyorsunuz, sizi görmek istemeli gelmeli. Bence sakinleşip arama sormayı azaltın ha tamam derse,işine gelirse boşverin gitsin

Kendine çok yazık edersin. Okulunu bitir güzel bir iş ve deneyim(4-5yıl) kazan kariyerini oluştur. Şuan düşüneceğin en son şey evlilik üzerine adım atmak olsun.
Sevgilin seni istiyorsa çaba gösterecektir.
haklısınız tesekkurler

merhaba
artik düşünmekten ve bu konu hakkinda konuşmaktan yoruldum. sizinle de paylasmak istedim belki bakis açımı değiştirecek yorumlar alirim
2,5 yıllık bir beraberligim var. ben universite son sınıftayım erkek arkadasim kpssye hazırlanıyor. uzak mesafe iliskisi yasiyoruz ve gorusme araligimiz cok uzun en son 6 ay önce gördüm onu.
onun bu sene atanmasi gerekiyor artik. benim mezuniyetimden sonra artik bir adım atmak istiyoruz ama hic ciddiye almıyor. calistigini ve yeterli olduğunu söylüyor ama kendini kandirdigini dusunuyorum cunku çalışmıyor. her gün dışarıda arkadaşlarıyla.
bense surekli evdeyim. mezun olmak için ders calisiyorum ve iki haftada bir dışarıya cikiyorumdur en fazla. evimiz bahçeli bu yüzden zamanimi havanın güzel oldugu gunlerde bahçede geciriyorum. yasadigim sehirde hiç arkadaşım yok, çünkü yeni taşındık ve yabanciyim burda. pandemi surecinde de sosyallesemedim haliyle ve kendimi çok yalnız hissediyorum.
bundan dolayı defalarca konuştuk, tartıştık.. sinavi için endiselendigimi ve biraz da benimle ilgilenmesini istediğimi söyledim. bahsettigim sey 7/24 kesintisiz iletisim değil. ama hal boyle olunca denk gelemiyoruz bile. uzaktan yapilabilecek cok fazla sey yok ama benimle vakit geçirmek istedigini görmüyorum.
sizce ne yapmalıyım ne demeliyim? her gun seni ozluyorum bugun bana zaman ayirir misin demek istemiyorum. 25 yaşında birine ders calis da denmiyor, denmemeli. ama gelecegimiz için sadece ben düşünüyor gibi hissediyorum.
Kendi hayatına odaklan ve hedeflerin üzerinde devam et. Erkek arkadaşınızla ilişkinizi akışına bırakın. Zorlasanızda serbest bıraksanızda İlişkiniz gittiği yere kadar gidecek çünkü.

Kendi hayatınıza odaklanın ve hedefleriniz üzerinde devam edin. Erkek arkadaşınızla ilişkinizi akışına bırakın. Zorlasanızda serbest bıraksanızda İlişkiniz gittiği yere kadar gidecek çünkü.
sürekli cabalayan benmisim gibi geliyor ama böyle düşündüğüm için de ona haksızlık etmişim gibi hissediyorum
akışına bırakmam gerek doğru

sürekli cabalayan benmisim gibi geliyor ama böyle düşündüğüm için de ona haksızlık etmişim gibi hissediyorum
akışına bırakmam gerek doğru
Bundan sonraki enerjini kendi üzerine harcamalısın o zaman. O da bir birey ve kendi sorumluluğu konusuna kendisi hakim olması gerekir. Dürte dürte geleceğinizi hazırlamaya çalışmak çabalamak değil kendini tüketmek olur. Sokma akıl iki adım gider der anacığım. O yüzden kendi kariyerini oluşturmadan evlilik adına bi mücadelen olmasın.

Adam yeni sevgili bulmustur,kesin net ,kendinizi geri cekin kpss de cakarsa sizde yol veri tamamen,hep cabalayan sizseniz kiymetiniz bilinmez,umursanmazsiniz

Back
X