Bak güzel arkadaşım sen daha sevdigim görüştüğüm kişi evli birisi değil bile diyemiyorsun bu bir ,ikincisi konuyu anlatamıyorsun üçüncüsü açık net ol yanlış anladıysak özür dileriz dedik bir diğeride kimseye dalaşmıyorum .Sarhoş olmak evet sarhoşum konumu anlatamayacak kadar..
Ayrıcada senin kimle birlikte olduğunda beni çok alakadar etmiyor,kendini ifade edebilmeli bir insan ,yarım yamalak yazarak yorum beklenilmez .
Kusura bakma ama öyle bir yazmışsın ki, evli olduğunu düşünmekten başka birşey gelmiyor insanın aklına. Bende ilk okuduğumda, sanırım evli birine aşık olmuş dedim.
Evli birine aşık olmuş olabilirsinde, bu pekçok kadının başına gelebilir, şuan seni ayıplayanlar da, aynı duruma düşebilir, hiç kimse büyük konuşmamalı, benim başıma asla gelmez dememeli, zaman insana neler neler getiririyor, pek çoğunun farkında bile olmuyoruz. Bu benimde başıma gelebilir, aşkın ne zaman ve kime geleceği belli olmaz, Ben sadece o kişiden uzak durmaya çalışırım.
Ama sende şunu diye bilirsin, böyle lafı eğip bükmek yerine, hayır o evli değil diyebilirsin.
Ha, o kadar özelse ve yapılacak eleştrilere dayanamayacaksan, bence bunu burda yazmayıp kendi kendine hazmetmeye çalışmalıydın.
Ama evli değilse, ve anlatılamayacak kadar abes birşeyde değilse, konuyu şöyle biraz daha anlaşılır bir biçimde yazıp, ona göre yorumlar alabilirsin.