bir kez daha acıttın canımı istemeyerek biliyorum..................................................
canim mseajini aldim ama maalesefki cevap sayim az oldugundan sana mesaj gönderemiyorum!
Demekki tek siz değilsiniz evli erkekle görüşen ne güzel iyki açmışsınız konuyu kendinize arkadaşta buldunuz..
Yazık çok yazık ne arsız hayasız insanlarsınız eşine çocuğuna ailesine harcayacağı zamanı parasını duygularını size harcıyorlar yıkılan bir sürü yuva sizin aileniz yokmu o adamın eşi çocuğu olduğunuzu düşünün bir dayanabilecek misiniz.Birde yorulmuş hanfendi eee boşansın evli barklı sevgiliniz alsın sizi sizde yorulmazsınız oda...Okadına yaşattığınız her acıyı sizde yaşayacaksınız...
Aşk hep hastalık gibi gelir bana ve mantık devre dışı kaldığından insanın akli hayali şaşar yaptıklarına. Bir de adamın eşi yerine koyun kendinizi onun çektiği eziyeti, acıları. Unutmaya, duygularınızı bastırmaya çalışın. Sevmek bazen fedakarlık gerektirir. Sevdiğiniz adamı iki kadının ortasına bırakmayın. Kendinizi de yakmayın boş yere. Belki imkansızlığı sizi cezp ediyordu. O kadını hayatınızdan çıkardığınızda adamın yarın sizi o kadının yerine koymayacağını da bilemezsiniz değil mi? Hem gençliğinizi hem de güzel yüreğinizi olmayacak işler için yormayın. Kınamak veya yargılamak benim işim değil. Çünkü sizi ve sizin yaşadıklarınızı bilmiyorum.Farklı açılardan bakınca herkesin acı çektiğini anlayabiliyorum. Bildiğim bir şey varsa ev üstüne ev olmak. Yıkıntıların üzerinde de aşk ayakta kalamaz.
bu bir hastalık bence...insan kendini alıkoyamıyor bu çekime...insan aşkın içine girmeye görsün anında akıl ex!!!..
seçemiyor bazen insan aşık olacağı insanı hani derler ya gönül bu ata da konar b.... da
allah iyisine denk getirsin herşey için..
ama o aşk yok mu o aşk..imkansızda olsa, acıda verse illede aşkkk diyoruz..
eğer tam olarak anlamadan yorum yapmazsanız özür dilemenizede gerek kalmaz......................
özür dilemedim ki henüz siz evli biri değil derseniz özür diliycem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?