Kızlar merhaba ben nisan ayından şimdiye 10 kilo verdim.Daha fazla olabilirdi tabi ama düzensiz bir spor ve diyet uygulayınca böyle oldu.Kilo vermemi diyetten çok spora borçluyum.İp atladım,bisiklet çevirdim vs.Özellikle ip atlamanın ciddi anlamda etkisi oldu.Sporu yaklaşık 1 aydır bıraktım yapsamda haftada 1.Artık hiç içimden gelmiyor bir yandan kızıyorum kendime.Bir yandan da hak veriyorum.15 kilo vermeyi planlıyorum.üniversiteyi kazandım ve artık spor yapma olanağım olur mu bilmiyorum.Zaten spor için son 4 günüm kaldı ve yapmak istemiyorum.17 sinden itibaren yurtta kalıcam çünkü.Moralim çok bozuk,ve bazı özel problemlerim var
acaba bundan dolayı mı hiç istek kalmadı falan diyorum.Çoğu İnsanın morali bozukken yemeden içmeden kesilir ben de tam tersi :) Ye babam ye :) Şimdi yurt ortamında kilo verebileceğimi düşünüyorum evdeki rahatlık yok yemek saatleri belli ama spor olmayacak ve vücudumun sarkmasından korkuyorum özellikle göğüslerimin.Yurt ortamında bunun için ne gibi önlemler alabilirim.Lastik bantlarımı mı götürsem acaba?.Fikirlerinizi belkiyorum kızlar :)