• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum!!

Okudum :5: Birde çocuk yeni bebeğin patiğiyle oynadığında konu sahibi tepki verdiğinde ''allahım bu kadını sana havale ediyorum'' demiş. Sütten çıkma ak kaşık ya beyefendi! Bu adamları siz palazlandırıyorsunuz. Neden boşamıyorsunuz ilk o aşk mesajlarını gördüğünüz anda ?????????????

Zaten kadın dönecek olsa boşamazdı. Eminim gecerli bir nedeni vardır. Hani dedi ya konusahibi "kadın bırakmış gitmiş" bence kadından değil de kocasından korkmalı :)

Ben de öyle sahiplendim ki konuyu bütün mesajlar bana ait :)

hani biz kadınların çok sevdiği intikam adında soğuk bir yemek var ya, onu tattırma şansı varken yapmamış..:36: yoksa exten next olmaz o ayrı mesele:51:

Okudum :5: Birde çocuk yeni bebeğin patiğiyle oynadığında konu sahibi tepki verdiğinde ''allahım bu kadını sana havale ediyorum'' demiş. Sütten çıkma ak kaşık ya beyefendi! Bu adamları siz palazlandırıyorsunuz. Neden boşamıyorsunuz ilk o aşk mesajlarını gördüğünüz anda ?????????????

o patik konusunda çocuğa çok üzüldüm. minnacık çocuğun önünde nasıl kavga etmişler. ama idrakyolları arkadaş ne güzel yazmış. hayran kaldım cevabına:31:

arka arkaya 3 mesaj yazmışım. çok mu özümsedim konuyu naptım:27:

Son düzenleme:
o patik konusunda çocuğa çok üzüldüm. minnacık çocuğun önünde nasıl kavga etmişler. ama idrakyolları arkadaş ne güzel yazmış. hayran kaldım cevabına:31:

arka arkaya 3 mesaj yazmışım. çok mu özümsedim konuyu naptım:27:

Ne zaman bdv'ye dalış yapsam sonum ban-ban oluyor, yavaştan yol alayım ben, ağzımın kalibrasyonunu yaptırıp tekrar gelirim :39:

Valla arkadaşım kusura bakma ama o çocukların suçu ne tabiki yardımcı olacak.Biraz empati yap sen aynı durumda olsan ne olacaktı ozaman kocan kadar iğrenç bir erkek olmayacaktı çünkü size sahip çıkmayan sorumsuz erkek olacaktı.sen demişsin kadının hiçbir desteği yok durumu kötü diye...tabi ki ev tutacak cocuklar sokaktamı yaşayacak çocuklara bakacak olanda anne olduğu için bu sefadan yararlanacak(sana göre sefa ya ) eğer böyle olmasını istemiyorsan çocukları yanına alacaksın ve bakacaksın ama yok çocukları istemiyorsan eşinin çocuklara bakması için eski eşinede destek vermek zorunda olduğunu kabullenip oturacaksın.Çok sinirlendim :47: bu çocukların günahı yok ama ebeveynler kendi çıkarları doğrultusunda hiç düşünmüyor çocukları..Allaha dua et de senin başına gelmesin

Bazen sapla samanı birbirinden ayırmamız gerekiyor.Üç cocuğunun anası olması,eski eşe ev açma hakkını vermiyor.Bir insan boşanırken eski kocasına güvenerek boşanmamalı.Güveniyorsa niye boşanıyor.Hukuk bile belli bir nafaka bağlamayı uygum görürken,eski eşe ev açmak,eşya almak,bakımını üstlenmek biri nikahlı biri nikahsız iki evlilik yapmakla aynı değerde.Çocuklarıyla ilgilenebilir,onların yaşam kalitelerini yapabildiği sürece yükseltebilir.Üç çocuklu bir insanla sevmişsin o an düşünememişsin ve evlenmişsin.Kimse çocukjlu adamı tercih etti diye suçlanamaz.Ve çocuklu adamı kabul etti diye eski eşini de kabul edecek diye bir dünya yok.Zaten çocuklarının yetişmesini,geleceğini,psikolojisini düşünen boşanırken zor karar verir.Bu adam seninle evliyse,senin nikahlı kocansa hareketlerine,tavırlarına sınırlarına dikkat edecek.
Evliliğinizib başlarında eski eşine aşk içeren mesajlar göndermiş.Bu konuyu nasıl aştınız bilmiyorum ama,eski eşinde,böyle hareketlerde bulunan bir adama karşı daha temkinli davranıp,sınırlarını belirleyip,burnunun dibine girmemesi lazım.Sonuçta çocuğunun babası dahi olsa,başka bir kadının kocası.
Biraz sabırlı ol fevri davranma ve eşinle hissettiklerini konuş.Çizgilerini belirlesin.Kimin karısı,kimin eski karısı olduğunun idrakını yapsın.

Valla birşey diyeyim mi senin eşin boşanmayı hak etmiş.
Adam daha evliliğin ne demek olduğunu bilmiyor.
Madem hala aklın eski eşinde niye bir daha evleniyorsun be adam:47:
Saçma sapan bir insan işte Allah korusun böylelerinden.

Ama, evlatlarına bakmak zorunda bu kısımda kimsenin söz hakkı yok.:50:

Bazen sapla samanı birbirinden ayırmamız gerekiyor.Üç cocuğunun anası olması,eski eşe ev açma hakkını vermiyor.Bir insan boşanırken eski kocasına güvenerek boşanmamalı.Güveniyorsa niye boşanıyor.Hukuk bile belli bir nafaka bağlamayı uygum görürken,eski eşe ev açmak,eşya almak,bakımını üstlenmek biri nikahlı biri nikahsız iki evlilik yapmakla aynı değerde.Çocuklarıyla ilgilenebilir,onların yaşam kalitelerini yapabildiği sürece yükseltebilir.Üç çocuklu bir insanla sevmişsin o an düşünememişsin ve evlenmişsin.Kimse çocukjlu adamı tercih etti diye suçlanamaz.Ve çocuklu adamı kabul etti diye eski eşini de kabul edecek diye bir dünya yok.Zaten çocuklarının yetişmesini,geleceğini,psikolojisini düşünen boşanırken zor karar verir.Bu adam seninle evliyse,senin nikahlı kocansa hareketlerine,tavırlarına sınırlarına dikkat edecek.
Evliliğinizib başlarında eski eşine aşk içeren mesajlar göndermiş.Bu konuyu nasıl aştınız bilmiyorum ama,eski eşinde,böyle hareketlerde bulunan bir adama karşı daha temkinli davranıp,sınırlarını belirleyip,burnunun dibine girmemesi lazım.Sonuçta çocuğunun babası dahi olsa,başka bir kadının kocası.
Biraz sabırlı ol fevri davranma ve eşinle hissettiklerini konuş.Çizgilerini belirlesin.Kimin karısı,kimin eski karısı olduğunun idrakını yapsın.

Ağzına sağlık arkadaşım.Söylemek istediklerimi aynen yazmışsın.

Arkadaşım sorun kadın değil sorun kocan. Sen kocana güvenmiyorsun.

Cocukları yanınıza alın madem, kadın ne hali varsa görsün. Ama alamazsın değil mi?

Cocukları alıp bakıcak adammı varda cocukları alacaklar ne adam var ne kadın

O zaman boşanmasaydı diyorsun eski kadın yani , 3 tane cocukla o evde her ne yasıyorsa yasamaya devam etseydı yani
sonra haberlerde kadın cinayetleri

nafaka baglıyorda devlet adamlarda o nafakayı ödüyor :27: sanki
3 tane cocuga aylık 400 tl nafaka baglasa 1200 tl para yapar kadın onunla evını tutabılır soncuta 3 tane cocugu hangı parayla krese yazdıracak yada bakıcı tutacak kendı ayaklarının uzerınde dursa bıle zor ve verılen her nafaka öyle yada böyle cocukların annelerıne yarar
sonuc : madem hassas birisin kafana takacaksın bir değil iki değil tam üç tane cocuk sahibi bir adamla evlenip dördüncü bebeği getiriyorsun derler insana

Ben boşanmasın demiyorum.ESKİ EŞE GÜVENİP BOŞANMASIN.Kocamla sorunlarım varsa,eve bakmıyorsa,bana eziyet ediyorsa ve boşanmaya karar verdiysem,bu bana boşanınca bakar üç cocuğumla da ilgilenir diye boşanma kararı alamam.Ya aldığım nafakanın haricinde işe gireceğim çalışacağım,ya çocukların velayetini ona vereceğim,dışarda çalışamıyorsam evde kendim bişreyler yapacağım,ya ailemden destek göreceğim ve her ne olursa olsun uzaklaşmak için derdnden bıktığım için,ekonomik özgürlüğüm yokken üç çocuğuma rağmen boşandığım adamdan uzak duracağım.Mahkemeye başvurduğunda avukatlar ne kadar nafaka bağlayacağını bildiriyorlar baştan.Bu hayatta ölüm varsa kendinden başka ve Allah tan başka kimseye güvenmeyeceksin.Devlet boşanan insanlara da bu konuda imkanlar tanıyor.
Anne ve baba çocuklarının geleceğini bakımlarını bir yaşa kadar sağlamak zorunda.Eski eş bırak ev açılmasını,çocuğu var diye eski kocasını zırt pırt arama,buluşma özgürlüğüne de sahip değil.Herkes kendine yeni bir hayat seçtiyse.Seçimlerinin getirilerini de kabullenmeli.
Konu sahibi de 3 çocuklu bir adamı kabullenip evlenmiş.İmkanları doğrultusunda çocuklarla da ilgilenir ve şefkat gösterir.Ama kimse kusura bakmasın çocuklu adamı kabul ettim diye eski eşini de sırtlanamam.Burda kocalarının öz analarına tahammül edemeyen üyeler var.Dünya kadar konular var.Kızcağız bir evlilik yaptı diye boşanmış iyi gitmemiş bir evliliğin cezasını çekecek diye birşey yok.Her insan güvenerek,hayaller kurarak yuva sahibi oluyor.Kocayla eski kadının kendi aralarında aşamadığı konularla yeni eş niye cebelleşsin.Burda suçlanacak biri varsa,başta kocası ve eski eş.

oncelikle evliliginizde mutluluklar dilerim umarım sorun yasamazsınız

fakat bir gun ayrılsanız, size ve cocuklarınıza bakmayan eski kocanız hakkında ne dusunurdunuz?
ve o gayret ettikce buna sorun cıkaran yeni esi hakkında..?

ben olsam adamın butun parasını alır, onceligini de kendi cocuklarım yapardım.

bırakın baba olarak sorumlulugunu yerine getirsin,
cocuklarını ihmal etmesinden mutlu olacak bir es olmayın lutfen.

Adam zaten cocuklarina bakmak zorunda ama sizin derdiniz bence bu degil konu sahibesi.

Siz esinizin bu hanima hala asik oldugunu biliyorsunuz, bu yuzden adam ona yakin oturmak istiyor mu diye supheleniyorsunuz.....bence de zaten durum bu. Uzulmenizi istemem ama durum ortada bence. Bu hanim esinizi terk etmis, ama esiniz onu hala seviyor ve ask mesajlari atiyor. Bu durumda siz ne yapabilirsiniz ki, adam seviyor iste. Bu hayatta anladim ki adam sevmiyorsa/seviyorsa yapacak bir sey yok, siz bu adamdan sizi sevmedigini bile bile ne bekliyorsunuz?

Bu konu bu esinize yanasmaya calisan eski es vakasi degil, esinizin baska birini sevmesi bence.

Baska birini seven biriyle evlisiniz, siz de farkindasiniz. Artik durumu anladiginiza gore , karar sizin. Ya deveyi gudersiniz bu haliyle, ya da bu diyardan gidersiniz.

Nedense ikinci evliliğini yapmış kocalarla evlenen kadınların kadınlar kulübünde okuduğum tüm dertleri aynı: EŞİNİN ESKİ KARISI. ..

Eski eşe facebook'tan ilan-ı aşk eden kocanız masum da tek suç eski eşte mi?

Ben olsam eşime şöyle derdim: onunla benim aramda kaldıysan onu seç....

oncelikle evliliginizde mutluluklar dilerim umarım sorun yasamazsınız

fakat bir gun ayrılsanız, size ve cocuklarınıza bakmayan eski kocanız hakkında ne dusunurdunuz?
ve o gayret ettikce buna sorun cıkaran yeni esi hakkında..?

ben olsam adamın butun parasını alır, onceligini de kendi cocuklarım yapardım.

bırakın baba olarak sorumlulugunu yerine getirsin,
cocuklarını ihmal etmesinden mutlu olacak bir es olmayın lutfen.

Ben boşansam ASLA kocama güvenerek boşanmam.Kocam çocuğumuza yardım edebilir ama ayrıldıktan sonra beni sırtlanmak zorunda değil.Yollar ayrılmıştır artık,ortada birlik kalmamıştır.

Adam cocuklarina ev acar, ailesine de yakin tutar sizi hic ilgilendirmez. Bu kadar vicdansiz olmayin ya hu

şöyle düşün önceki eşinden ayrıldıysa senden de ayrılabilir hayat bu olmaz dersin olur sen çocuklarınla tek başına kalsaydı eşin sana destek olmasaydı ne hissederdin??

Adam zaten cocuklarina bakmak zorunda ama sizin derdiniz bence bu degil konu sahibesi.

Siz esinizin bu hanima hala asik oldugunu biliyorsunuz, bu yuzden adam ona yakin oturmak istiyor mu diye supheleniyorsunuz.....bence de zaten durum bu. Uzulmenizi istemem ama durum ortada bence. Bu hanim esinizi terk etmis, ama esiniz onu hala seviyor ve ask mesajlari atiyor. Bu durumda siz ne yapabilirsiniz ki, adam seviyor iste. Bu hayatta anladim ki adam sevmiyorsa/seviyorsa yapacak bir sey yok, siz bu adamdan sizi sevmedigini bile bile ne bekliyorsunuz?

Bu konu bu esinize yanasmaya calisan eski es vakasi degil, esinizin baska birini sevmesi bence.

Baska birini seven biriyle evlisiniz, siz de farkindasiniz. Artik durumu anladiginiza gore , karar sizin. Ya deveyi gudersiniz bu haliyle, ya da bu diyardan gidersiniz.

Konuyu açtığımdan beri anlatmak istediğim bu ; çocuklarla ilgilenmesi değil sorun,kadınla yakın olması.

Back
X