• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum!!

ben kadın kabul eder demedim . ihtimali söyledim . adamın aklındaki bu bence . eski eş kabul eder etmez onu bilemem . ev açmasını kabul ediyor benim için buda saçma . maddi durumu yoksa verebilir babalarına velayeti . ben normal bulmadım . ayrıca benim yorumuma karışamazsınız . herkes istediği yorumu yazar burda ...

Sizin yorumunuza karismadim, istedigim yorumu yazdim (sizin dediginiz gibi her isteyen istedigi yorumu yapar), sonucta buyuk lokma ye ama buyuk konusma demisler, sizin yorumunuzu kullanarak bu tur yorumlara genel olarak bir cevap yazdim, ki hatirlatmak istedim herkese konusurken dikkatli olmak gerekir, yarin hepimizin basina gelebilir diye. Ama simdi sizin yorumunuza cevap veriyorum.

O zaman bayanlar kesinlikle bosanmasin, ve elerinde imkani yoksa versinler velayeti eski eslerine. Hemen hemen hic bir anne 9 ay karninda tasiyip binbir guclukle buyuttugu yavrusunu veremez, eski esin yeni esi baksin cocuklarima diye. Zaten yeni este bakmak zorunda deyil, ayrica bakmakta istemez dogal olarak. Mecburen babalari karsiliyacak giderlerini.

Bu arada ben konu sahibinin esini de savunmadim. Eyer sizin soylediginiz gibi niyeti kotuysede kendi bilir. Ama sirf onun niyeti kotu olabilir diye eski ese versin velayeti babalarina diyemezsiniz.

Allah kimseyi imtihan etmesin boyle birseyle. Ayrica buyuk konusmayin, yarin kimin basina neyin gelicegi belli olmaz. Ama yok ben istedigim gibi konusurum diyorsaniz da tabiki konusursunuz, buyrun konusun, ama sonrada buraya ilerde 'esim cocuklarinin nafakasini saglamiyo cocuklarimi benden almak istiyor' diye konu acmak zorunda kalmazsiniz umarim.

Sizin yorumunuza karismadim, istedigim yorumu yazdim (sizin dediginiz gibi her isteyen istedigi yorumu yapar), sonucta buyuk lokma ye ama buyuk konusma demisler, sizin yorumunuzu kullanarak bu tur yorumlara genel olarak bir cevap yazdim, ki hatirlatmak istedim herkese konusurken dikkatli olmak gerekir, yarin hepimizin basina gelebilir diye. Ama simdi sizin yorumunuza cevap veriyorum.

O zaman bayanlar kesinlikle bosanmasin, ve elerinde imkani yoksa versinler velayeti eski eslerine. Hemen hemen hic bir anne 9 ay karninda tasiyip binbir guclukle buyuttugu yavrusunu veremez, eski esin yeni esi baksin cocuklarima diye. Zaten yeni este bakmak zorunda deyil, ayrica bakmakta istemez dogal olarak. Mecburen babalari karsiliyacak giderlerini.

Bu arada ben konu sahibinin esini de savunmadim. Eyer sizin soylediginiz gibi niyeti kotuysede kendi bilir. Ama sirf onun niyeti kotu olabilir diye eski ese versin velayeti babalarina diyemezsiniz.

Allah kimseyi imtihan etmesin boyle birseyle. Ayrica buyuk konusmayin, yarin kimin basina neyin gelicegi belli olmaz. Ama yok ben istedigim gibi konusurum diyorsaniz da tabiki konusursunuz, buyrun konusun, ama sonrada buraya ilerde 'esim cocuklarinin nafakasini saglamiyo cocuklarimi benden almak istiyor' diye konu acmak zorunda kalmazsiniz umarim.

tartışmak istemiyorum lütfen .. bu benim fikrim .. evet başıma gelebilir . ben ev açtırmam eski eşime ... iyi geceler size ..

tartışmak istemiyorum lütfen .. bu benim fikrim .. evet başıma gelebilir . ben ev açtırmam eski eşime ... iyi geceler size ..

tartismak istemiyorsaniz cevap vermezsiniz olur biter. Bozulmaya gerek yok, sizinle farkli goruste insanlar fikir beyan ediyor, fikirlerinize karsi cikiyor diye. Herneyse amacim tartismak deyildi, sizi yada baska herhangi bir kisiyi uzmek te istemem burda veya gercek hayatta. Sadece bir anne olarak fikrimi saygi cercevesinde belirttigimi dusunuyorum. Bir daha da zaten cevap yazmiyacagim.

bende olsam bende bozulurum . ne demek yani ?madem bu kadar seviyor boşanmasaymış . kadın madem ihtiyacı var neden adamı bırakmış bunlar soru şareti bence . senin eşin olucak adam belkide bu kadına inat senle evlendi . bu tür olaylar görüyoruz . seni mağdur etmeye hakkı yok . çocukları olabilir verir nafakasını herşeyini karşılar . kadının durumu yetmiyorsa velayetini alır olur biter . iki tane evi olucak adamın . ohh ne ala istediği zaman oraya sonra sana gelicek . bu nasıl saçmalık ?burda bazı arkadaşlar çocuklu adamla evlenmeseydin demişler . siz peki boşanmış eşe bu kadar üzülüyorsunuz bu kadıncağızın suçu ne ?yuvasını bu kadın yıkmamış . belki evlenmek zorunda kaldı belki sevdi aşık oldu kopamadı . olabilir bir sürü nedeni .
konu sahibi eşini kenara çek konuş . davranışlarını kontrol et de . çünkü eşin belli ki doyumsuz bir insan . senle boşanıp onla evlense bu seferde sana gelicek . çünkü bazı erkekler böyledir . uzakta olan cazip gelir .

iyi de kadının adamı kabul ettiğini nerden çıkardınız
kadın zaten kendisi boşamış adamı ne diye bi daha ilişki kursun
ayrıca velayeti baba alsa konu sahibi bakmak istemez ki haklı olarak
annesi varken ben niye bakıyorum der
o yüzden adam her türlü ihtiyaçlarını karşılamak zorunda ki maddi durumu iyi gibi görünüyo bunları sağladığına göre

adamın niyeti öyle bile olsa kadının bunu kabul edeceğini hiç sanmıyorum
ki maddi durumu olmamasına rağmen boşanmış kadın artık adam ne yaptıysa kadına

kadının suçu ne diyosunuz da boşanmış ve üç çocuklu bi adamla evlenirken biraz daha dikkatli olması lazımdı
ayrıca sürekli diğer kadını suçlayıp duruyo onun suçu ne
önceki konularda da diğer kadını suçlamış boşanırken eşime iftira atmış dövüyo diye demiş çocuklarına bakmıyo ne biçim anne vs bi sürü terim kullanmş eşim bakmak zorunda değil diyo
nası bakmak zorunda değil ya üç çocuk var ortada

kadını suçlayacağına kocasını suçlasın

Son düzenleme:
iyi de kadının adamı kabul ettiğini nerden çıkardınız
kadın zaten kendisi boşamış adamı ne diye bi daha ilişki kursun
ayrıca velayeti baba alsa konu sahibi bakmak istemez ki haklı olarak
annesi varken ben niye bakıyorum der
o yüzden adam her türlü ihtiyaçlarını karşılamak zorunda ki maddi durumu iyi gibi görünüyo bunları sağladığına göre

adamın niyeti öyle bile olsa kadının bunu kabul edeceğini hiç sanmıyorum
ki maddi durumu olmamasına rağmen boşanmış kadın artık adam ne yaptıysa kadına

kadının suçu ne diyosunuz da boşanmış ve üç çocuklu bi adamla evlenirken biraz daha dikkatli olması lazımdı
ayrıca sürekli diğer kadını suçlayıp duruyo onun suçu ne
önceki konularda da diğer kadını suçlamış boşanırken eşime iftira atmış dövüyo diye demiş çocuklarına bakmıyo ne biçim anne vs bi sürü terim kullanmş eşim bakmak zorunda değil diyo
nası bakmak zorunda değil ya üç çocuk var ortada

kadını suçlayacağına kocasını suçlasın

diğer konularını bilmiyorum . ben bu konuya yorum yaptım . çocuklara bakmak zorunda . ama dediğim gibi bu olay farklı bence . ben öle hissettim . bu benim yorumum . ben böle düşünüorum . yanlış buldum . eski eş pişman olmuş olabilir eski eşinin farklı biriyle evlendiği için herşey olabilir . ayrıca insanlar boşanmış çocuklu adamlarlada evlenebilir . böyle bir evlilik yaptı diye bu duruma üzülmesin diyemez kimse . üzülür bende olsam bende üzülürüm . o zaman adam hiç evlenmicekti .

canım benim senin işin zor
evi onun tuttuğu belli
sen sen ol eşini hiçbirzaman yalnız gönderme

kadına ayrılmasaymış diyorsun
kimse 2çocukla ayrılıp ortada kalmak için evlenmez

gözünü iyi aç taviz tavizi getirir kesin tavrını koy

bence çocukları için ev tuttusa sorun yok .. çocuklarını ortada bırakırsa asıl sorun. sizde bunu bilerek evlendiniz bırakın babaları üstüne düşen sorumluluğu yapsın.sonuçta eşinden ayrılsada onun çocukları mecbur bakmaya siz ne derseniz diyin mecbur.bunlara takılmayın ailenizi mutsuz edersinizz.

diğer konularını bilmiyorum . ben bu konuya yorum yaptım . çocuklara bakmak zorunda . ama dediğim gibi bu olay farklı bence . ben öle hissettim . bu benim yorumum . ben böle düşünüorum . yanlış buldum . eski eş pişman olmuş olabilir eski eşinin farklı biriyle evlendiği için herşey olabilir . ayrıca insanlar boşanmış çocuklu adamlarlada evlenebilir . böyle bir evlilik yaptı diye bu duruma üzülmesin diyemez kimse . üzülür bende olsam bende üzülürüm . o zaman adam hiç evlenmicekti .

tabiki üzülür konu sahibi madur durumda
ben de çok üzüldüm onun için o da böyle birşeyi tahmin etmemiştir tabiki
ama bi suçlu arıyosa o da kocası
gidip te kadını suçlayamaz
kadın napsın ki üç çocuk kendiside çalışmıyo o da bakıma muhtaç
paranı istemiyorum diyip sefalet içinde mi yaşasın yani
sonuçta adamın kazandığı parada yeni eşin olduğu kadar çocuklarında hakkı var

adamın ev tutmasına itiraz etmesi bencilce geldi bana
karısına özel ev tutmuyo ki çocuklara tutuyo evi anneleri de başında duracak sonuçta
adamın niyeti bozuksa eski karsının suçu ne
kadın yüz verse faceteki mesajlardan anlardı zaten
sadece kocasının aşk mesajları attığndan bahsetmiş kadın bi cevap vermemiş demek ki

benim anlamadığım konu sahibi ben boşanırsam ondan para istemem diyecek kadar gururlu
ama kocasının eski karısına aşık olduğunu bilip bu evliliği sürdürüyo
nerede kaldı gurur
üstüne eski eşi suçlayıcı yorumlar yapıyo
suçlanacak tek kişi mesajları atan kocası bence

Son düzenleme:
Insanlar ilginc valla. Sen kocanla eski esine ask mesaji yolladigi halde bosanmiyorsun da, eski es bosandigi icin kocandan yardim istemesi mi tuhaf geliyor? Sen neden bosanmiyorsun? Maddi durum. Eh bu kadin bosanmis ama maddi durum nedeniyle kocandan yardim gormus. Ne fark var? Bosanmasaymis diyorsan sen de evlenmeseymissin.

madem durumu bile bile evlendiniz bunları göze alacaktınız. oh ne ala memleket. adam sizden önce evliymiş ve ''çocukları'' varmış. siz de biliyormuşsunuz. ya ne olacaktı ya? ergen çıkması mı bu ayrıldık bitti deyip yeni hayata yelken açılsın ! herşeyin bir bedeli var. eski eşine destek veriyorsa o kadından evlatları olduğu içindir. helal olsun o adama ki onları da yüzüstü bırakmamış. henüz çocuğunuz yok herhalde olayı tam idrak edememişsiniz.

sizden de çocuklar dünyaya getirip boşandıktan sonra tekrar evlenirse anlarsınız nedenini !

Arkadaslar aslinda konu sabibide zor durumda. Onada cok fazla yuklenmemek lazim. Sonucta insan bazen dusunemez bastan boyle seylerin yasanabilecegini. Sonucta evlenmis bir kere ve cocuguda olmus. O cocugun da gunahi yok, diyer uc cocugun gunahi olmadigi gibi. Sevgili konu sabibi, Allah sana bol sabir ve basiret versin. Insallah evliligin seni ve cocugunu mutlu eder, huzur dolu yuvan olur. Ve insallah diyer uc cocukta guzel bir sekilde mutlu buyurler. Kimbilir neler oldu, ben o yuzden yorum yapamiyorum bu konuda. Ama sana soyliyebilecegim tek sey su ki gunahsizlarin ahini aman alma derim eyer fikrimi sorarsan. Esin de umarim dogrulari yapar ve seni mutlu eder. Allah yardimcin olsun.

tabiki üzülür konu sahibi madur durumda
ben de çok üzüldüm onun için o da böyle birşeyi tahmin etmemiştir tabiki
ama bi suçlu arıyosa o da kocası
gidip te kadını suçlayamaz
kadın napsın ki üç çocuk kendiside çalışmıyo o da bakıma muhtaç
paranı istemiyorum diyip sefalet içinde mi yaşasın yani
sonuçta adamın kazandığı parada yeni eşin olduğu kadar çocuklarında hakkı var

adamın ev tutmasına itiraz etmesi bencilce geldi bana
karısına özel ev tutmuyo ki çocuklara tutuyo evi anneleri de başında duracak sonuçta
adamın niyeti bozuksa eski karsının suçu ne
kadın yüz verse faceteki mesajlardan anlardı zaten
sadece kocasının aşk mesajları attığndan bahsetmiş kadın bi cevap vermemiş demek ki

benim anlamadığım konu sahibi ben boşanırsam ondan para istemem diyecek kadar gururlu
ama kocasının eski karısına aşık olduğunu bilip bu evliliği sürdürüyo
nerede kaldı gurur
üstüne eski eşi suçlayıcı yorumlar yapıyo
suçlanacak tek kişi mesajları atan kocası bence

Bu adam iki kadinida sevmiyor. Zaten bu tiplerin sevgiden asktan anladığını sanmam.sadece o uzakta diye cazip gelmis.konu sahibi bosansa bu seferde onla yasamak isteyecek
Ne istedigini bilmeyen ve bunhn beraberinde bir suru cocugu kadini magdur eden bir tip....

Eşiniz eski karısına degil üç çocuguna ev açmış ev açmayıpta ne yapacaktı nerede kalacaktı 3 çocuk bahçelerde mi yoksa park köşelerindemi kalacaktı.Çocukların yaşı küçük oldugu için elbette açılan evde anneleride başında olacak tek başına yaşayamazlar,yok ben ev açılmasından rahatsızım eski eşinin o evde yaşamasını istemiyorum diyorsanız eşinize söyleyin velayetini alsın sizinle beraber yaşarlar o zaman eski eşi dert olmaktan çıkar.3 çocuguna bakmak zorunda eşiniz gerek maddi gerekse manevi bütün ihtiyaçlarını karşılamak zorunda.

o zaman kadın çalışmıyo çocukların velayetini de babaya versinler
bakalım o zaman napıcak konu sahibi
sence çocuklara bakmak isteyecek mi
hiç sanmıyorum

ne kadar katı konuşuyosunuz
kadın bu şartlar altında kendi isteyerek boşanmış demek ki adam affedilemeyecek hatalar yapmış
zaten pek sağlam pabuç olmadığı belli

belki adam kendi yardım etmek istiyo kadının böyle bi talebi yok nerden biliyosunuz Allah aşkına
kusura bakmayın da boşanan bi erkek imkanı varsa çocukları için ne gerekiyosa yapacak
3 tane çocuk var
kadına üç kuruş nafaka verecek kadın da başka yardım almadan çocuklara tek başına bakacak öyle mi
neden bütn yükü kadın çekmek zorunda bana açıklayabilir misiniz

ayrıca kadın zaten kendisi boşamış adamı çalışmadığı halde
adam yanaşsa bile kadın yüz verecek değil zaten

Ben ne söylüyoruuuuuummm siz konuyu nerden ele alıyorsunuz.Yahu ben de boşanmış bir anne babanın çocuğu olarak her zaman diyorum anne ve baba çocuklarına bakmakla mükellef.Bu konuda sorunum yok.Hemfikirim.Konu sahibi neden çocuklara bakıyor,çocuklar eve niye geliyor demiyor ki.Kocasıyla ilgili eski karısıyla yakınlaşma konusunda bir mevzu yaşamışlar ve kadın zaten huzursuz bu konuda.Bu mevzu yaşanmamış olsa dahi,

Çocuklarına her şekilde bakmalı adam,ama
kadına EV AÇMAK
EŞYA ALMAK
BURNUN DİBİNDE OTURTMAK
Adamın eski kadına zaafı veya terkedildiği için alınmamış bir hırsı var eski kadın da bu zaafı çok iyi kullanıyor.Evlenmkete hak boşanmakta.Kimse bir insan çocuklu bir adamla evlendi diye bu kadar KATI hoyrat bir şekilde suç üstüne yüklenemez.Allah varsa kader de var yaa.Noldu çocuklu adamla evlendi diye eski karısını kabul edeceksin diye bir dayatma mı olur ya.
He ikinci eş öocuklara kötülük yapar,babalarının bakmasını istemez onu anlarım ama eski eşe ev açmak eşya almak yamacına taşındırmak ne demek ya.Herkes sınırılarını bilecek.Hangi konuda katıyım ben.Empati yapıyorum.çocuklara bakmasın mı dedim.Tek taraflı bir kişiye yüklenerek hayat çözüme ulaşmaz.

Ben ne söylüyoruuuuuummm siz konuyu nerden ele alıyorsunuz.Yahu ben de boşanmış bir anne babanın çocuğu olarak her zaman diyorum anne ve baba çocuklarına bakmakla mükellef.Bu konuda sorunum yok.Hemfikirim.Konu sahibi neden çocuklara bakıyor,çocuklar eve niye geliyor demiyor ki.Kocasıyla ilgili eski karısıyla yakınlaşma konusunda bir mevzu yaşamışlar ve kadın zaten huzursuz bu konuda.Bu mevzu yaşanmamış olsa dahi,

Çocuklarına her şekilde bakmalı adam,ama
kadına EV AÇMAK
EŞYA ALMAK
BURNUN DİBİNDE OTURTMAK
Adamın eski kadına zaafı veya terkedildiği için alınmamış bir hırsı var eski kadın da bu zaafı çok iyi kullanıyor.Evlenmkete hak boşanmakta.Kimse bir insan çocuklu bir adamla evlendi diye bu kadar KATI hoyrat bir şekilde suç üstüne yüklenemez.Allah varsa kader de var yaa.Noldu çocuklu adamla evlendi diye eski karısını kabul edeceksin diye bir dayatma mı olur ya.
He ikinci eş öocuklara kötülük yapar,babalarının bakmasını istemez onu anlarım ama eski eşe ev açmak eşya almak yamacına taşındırmak ne demek ya.Herkes sınırılarını bilecek.Hangi konuda katıyım ben.Empati yapıyorum.çocuklara bakmasın mı dedim.Tek taraflı bir kişiye yüklenerek hayat çözüme ulaşmaz.

ben söylediklerinizi yanlış anlamadım asıl siz beni ve buradaki pek çok arkadaşı anlamamışsınız
ben diyorum ki o adamın kazandığı parada o üç çocuğun da hakkı var
o yüzden adam o evi o eşyaları karısına değil çocuklarına alıyo siz de bunu anlayın lütfen
ve konu sahibi buna karışamaz
ayrıca burnunun dibine değil annesinin yan apartmanına taşınmış
adam görüşmek istese eski evi de çok uzak değilmiş zaten oraya da giderdi

kadının bunu kullandığını nerden biliyosunuz belki çok zor durumda ve kabul etmek zorunda kaldı

size kalsa çocuklara bakıp eski eşi kapı dışarı etsin yani
o da kaç yıllık karısıymış üç çocuk vermiş elbette ki ona da yardım edecek çalışmıyo çünkü
çocukların başında annelerinin durmasında ne sakınca var

ayrıca konu sahibi bunu istemediğini de önceki mesajlarında belirtti
kendisi olsa sırtını kocasına dayamayıp çocuklara kendi bakarmış bu konuda eski eşi sert bi şekilde eleştirdi
bunu söyleyecek kadar gururlu
ama evliliğinin 6. ayında eski karısına aşk mesajları atan biriyle evli kalacak kadar da gurursuz
o zaman nerede kalacak bu çocuklar adamın vereceği nafaka bu çocukların beslenme barınma vs ihtiyaçlarına yetecek mi
maddi durumu yerinde ki karşılıyo kimsenin bir laf etmeye hakkı yok
adamın niyeti bozuksa konu sahibi bu sorunu onunla çözecek gidipte kadını suçlamayacak
eğer eski eşi suçlayıcı mesajlar atmasa ben tabiki konu sahibine çok üzüldüm
ama böyle şeyler yazında gözümde tamamen antipatik birisi oldu

Son düzenleme:

Yaptığı çocuklarada bakmak zorunda,eşiniz.
Tabikide ev açacak,o çocukları ortada bırakacak değil.

aşkını ilan etmesi ayrı konu,sizin direk yazdığınız eşimin yaşadıkları evde parmağı varmı.
Siz boşanmış ve çocukları olan bir eşle evlendiyseniz,bu gibi şeylerde'de sorun çıkaramazsınız.

Ortada çocuk varsa eşiniz her daim eski eşiyle iletişimde olmak zorunda.
O çocuğu eski karısı tek başına yapmadı,bütün sorumlulukta eski eşe yüklenemez.

Evet eski konulara baktığıma göre yorum yapabilirim.

-3 cocuklu bir adamla evlenmeyi kabul etmişsin, +1 de karısı etti mi sana 4.
- Adamı tanımadan etmeden, evliliğini oturtmadan 3 aylık evliyken hamile kalmışsın,

Kocan eski karısına ilan-ı aşk ediyorsa sucu kadında değil kocanda arayacaksın. O adam cocuklarına bir ev ayarlamak zorunda, ortalığa sperm sacmakla baba olunmuyor. Simdi siz de boşansanız sizin cocuğunuza da aynı seyi yapmak zorunda.

Kadının hicbir günahı yokken, kocasınıza diş geciremediğiniz icin ona suc atıyorsunuz.
Yorumları 18 yasından küçüklerin de okuma ihtimalini göz önünde bulundurun bende.

...baba olunmuyor

ben söylediklerinizi yanlış anlamadım asıl siz beni ve buradaki pek çok arkadaşı anlamamışsınız
ben diyorum ki o adamın kazandığı parada o üç çocuğun da hakkı var
o yüzden adam o evi o eşyaları karısına değil çocuklarına alıyo siz de bunu anlayın lütfen
ve konu sahibi buna karışamaz
ayrıca burnunun dibine değil annesinin yan apartmanına taşınmış
adam görüşmek istese eski evi de çok uzak değilmiş zaten oraya da giderdi

kadının bunu kullandığını nerden biliyosunuz belki çok zor durumda ve kabul etmek zorunda kaldı

size kalsa çocuklara bakıp eski eşi kapı dışarı etsin yani
o da kaç yıllık karısıymış üç çocuk vermiş elbette ki ona da yardım edecek çalışmıyo çünkü
çocukların başında annelerinin durmasında ne sakınca var

ayrıca konu sahibi bunu istemediğini de önceki mesajlarında belirtti
kendisi olsa sırtını kocasına dayamayıp çocuklara kendi bakarmış bu konuda eski eşi sert bi şekilde eleştirdi
bunu söyleyecek kadar gururlu
ama evliliğinin 6. ayında eski karısına aşk mesajları atan biriyle evli kalacak kadar da gurursuz
o zaman nerede kalacak bu çocuklar adamın vereceği nafaka bu çocukların beslenme barınma vs ihtiyaçlarına yetecek mi
maddi durumu yerinde ki karşılıyo kimsenin bir laf etmeye hakkı yok
adamın niyeti bozuksa konu sahibi bu sorunu onunla çözecek gidipte kadını suçlamayacak
eğer eski eşi suçlayıcı mesajlar atmasa ben tabiki konu sahibine çok üzüldüm
ama böyle şeyler yazında gözümde tamamen antipatik birisi oldu

İlk olarak kadın çalışıyor;zor durumda dediysem de sokakta kalacak kadar değil.Eskiden kadınla çocuklar kadının ailesiyle kalıyorlardı.
İkinci olarak kadın gayet güzel kullanıyor
Son olarak bu kadar normalse eski eşe ev açmak burdan boşanmış bayanlara soruyorum kaçının eski eşi ev açmış?

İlk olarak kadın çalışıyor;zor durumda dediysem de sokakta kalacak kadar değil.Eskiden kadınla çocuklar kadının ailesiyle kalıyorlardı.
Son olarak bu kadar normalse eski eşe ev açmak burdan boşanmış bayanlara soruyorum kaçının eski eşi ev açmış?

Su ev acma olayini ben cok anlamadim zaten basindan beri. Ama canim bak, bir deyil iki deyil uc cocugu var kadinin. Uc cocukla kendi annene veya baska yere sigmak kolay deyildir. Kendi evinde oturmasi cocuklar acisindan da daha iyi. Tamam eski esin de isine yariyo olabilir, ve belki bu durumu birazda kullaniyo demissin ama, o cocuklari esinle yapmis zamaninda, kendi basina nasil baksin kadin?. Ayrica kadinin ailesi bakmak zorunda deyil ki esinin cocuklarina. Esin bakmak mecburiyetinde zaten dogru olani bu. Baska bosanan esler nafaka bile vermiyorlarsa bu zaten hatali bir durum, onlarla kiyaslaman dogru deyil ve herkes te uc cocukla bosanmiyor ki her bosanan es, ev tutup kirasini odesin.

Burda bence de esin hatali sadece cunku ikinci evliligi yapmaya merakli idiyse senin de bir sekilde gonlunu hos tutmasini bilmesi gerekiyormus, demek bunu bilmiyor ki bundan dolayi rahatsizsin, huzursuzssun. Canim benim kizicaksan asil esine kizmalisin, eski karisina deyil, cunku eski karisi da kendi hayat mucadelesini veriyor.

sen hala eski eşe ev açmak derdindesin
eski eşe değil çocuklara açılıyo o ev ve de bu çocukların hakkı bunu neden anlamıyosun
sen rahatsız oluyosun diye çocuklar bu imkandan vazgeçmez kusura bakma
sen onları düşünmüyosun onlar da seni düşünecek değil
zaten daha boşanırken imkanı varsa bi ev alıp vermesi lazımdı eski eşine ve çocuklarına

ayrıca oturduğunuz ev sizin mi yoksa kira mı merak ettim
kendiniz kirada olduğunuz için filan mı bu kadar rahatsız oldunuz

o zaman evine al sen bak çocuklara çok istiyosan ama bakmak istemezsin değil mi
o zaman ne diye karışıyosun babaları ev tutmuş otursunlar rahat etsinler diye hiç birşey söylemeye hakkın yok
bi de adama gözdağı veriyosun senin parmağın yoktur inş diye çok bencilsin kusura bakma
adam çocuklarına ev tutmak için senden izin mi alacaktı

yanlış anlama ben senin durumuna da çok üzüldüm rahatsız olmakta haklısın sonuçta eşinin eski karısına ilgi duyduğunu biliyosun genç yaşında böyle biriyle evlenip hemen çocuk sahibi olmuşsun ama burada hala kadını suçluyosun

ayrıca sen demedin mi en başta kadının da ailesinin de durumu iyi değil kendi başına eve çıkamaz diye
şimdi neden lafı döndürüyosun
belki ailesi bakmak istemedi ve bu yüzden çıkmak zorunda kaldılar ki böyle durumlar çok oluyo ne biliyosun
ayrıca kadın nasıl kullanıyo bize biraz anlatır mısın lütfen

sen kocana güvenemiyosun kadını suçlu çıkarıyosun ben o yüzden eleştiriyorum seni
kocanı bırakıp tüm suçu ona attın yani
bi derdin varsa kocanla çözmelisin
yoksa ömür boyu düşünür durursun acaba karısına gider mi diye

Back
X