Merbalar nasıl anlatılır bilemiyorum. 25 yaşındayım ve nişanlıyım. Bende 5 yaş büyük ablamla yaşıyorum, ablam eşinden boşandı ve 2 tane çocuğu var,yaşadığı hayt kolay değil ama artık tahammül edemiyorum. Benim çevremle benden daha samimi olmaya çalışıyor hatta üstüne aramı bozmaya çalıştığı anlar nile oluyor onun yüzünden görüşmeyi kestiğim arkadaşlarım bile var. Kendisi hiç kıyafet alışverişi yapmaz hep benimkileri giyer üstüne üstlük bide bugün giymiş olduğumu hemen alır kendisi giyer. Bide her defasında söylenir aldığın paranı gidip kıyafete yatırıyorsunuz 5 kuruş faydan yok gibi gibi. Hergün nişanlımı binbir sebeple arar hatta arar beni şikayet eder işte biz ayşeyle Tartıştık ama konu bildiğin gibi değil beni yerin dibine sokar da sokar, arkadaşlarımla görüşmeye giderim arkadaşlarımı arar ve mutlaka gittiğim her yere dahil olur. ben yanındayken bana söyleceklerini nişanlıma yazar ve bana iletmesini söyler. Bunun beni rahatsız ettiğini defalarca söyledim ama nafile nişanlımla bşey konuşmaya başladığımda direk sözümü keserek o konuşmaya başlar sürekli kendinden bahseder ben böyleyim ben şöyleyim överde över kendini ne yapacağımı bilemiyorum. Sonuçta ablam ve ailem aöa yaptıkları yapıyor oldukları artık tahammül sınırlarımı aşıyor. Yıllardır dayagını yedim terk ettim ama özür diledi her defasında geri döndüm. Sürekli kavga ediyoruz en son bana dedikleri sana vermiş olduğum her lokma burnundan kan olarak gelsin. Ben senden intikamımı evlendiğinde alacağım biliyorum belki öfkeyle söylenmiş sözler ama artık işin içindem çıkamıyorum benimse dediğim ben seni ALLAha havale ediyorum bunu kendisi beddua olarak algılıyor. Kavgasız geçen tek günümüz yok.