Yoruldum...

Prens annesi

Başlangıç:72 Hedef :55 Güncel: 69.1
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2016
333
552
18
29
Selam arkadaslar ..
Artik gucumun tukendigini hissetmeye basladim ..
20 yasindayim ama son 5 yilda bi 40 yasima girdim sanki ...
5 sene once ablamin evlenmesiyle basldi tum zorluklar onun dugununden sonra annemhastalandi ve 4 sene yatalak olrak ona baktim..
Gecen sene ocakta ben evlenim olmaden dugunumu gorsun diye .evim insaat halindeydi esimin ailesiyle ayni eve tasindik guya 6 ay icinde biticep evime gecicektim... Haziran ayinda hamile kaldim agustosta esim dukkan acti butun zonetlerimi dukkana verdim ve evin insaati durdu 4 aylik hamileykenekim ayinda annem vefat etti..
Nisan ayinda oglum dunyaya geldi suan 3 aylik ve kayinvaldem cok mudehaleci hic bir ozle birakmadi bizde... delirmek uzereyim esimle ev ariyoruz suan krediye uygun oda cok mutsuz bende en azindan o anliyip destek cikiyo esimin ailesi olmasa saygi gosterilcek innsan degil .... piskolojim bozuldu artik ...

Anneniz nur içinde yatsın inşallah.
Sadece bebenize üzüldüm... Onun ne günahı var ki?

Öncelikle Allah rahmet eylesin...
Yıpranmışsın bu olaylardan hele ki bir de kaynana sorunu var oğlunla kocan tutunacağın dal olsun ,kocan seni anlıyor ya için rahat olsun yakında evinizi bulur ve güzel bir hayata başlarsın umarım.

Be kardeşim çok zorluklar çekmişsin ama 20 yaşında anne olmak nedir ? Daha çok küçüksün keşke evlenmeseydin o yaşta
Allah rahmet eylesin anneciğine.

Basiniz sag olsun.
En azindan bazi seyler yoluna giriyormus gibi gozukuyor. Ev ariyorsunuz, butcenize isteginize uygun bir ev buldugunuzda da cikarsiniz ve hayatiniz duzene girer insallah!

Neler yaşamışsın küçücük yaşında yaa : (
Rabbim yar ve yardımcın olsun. Cidden ağır şeyler.
Ayrı eve çıkın tabi. Az yiyin öz yiyin. Kafanız rahat olsun.
En azından eşin yanında öyle olmasaydı daha kötü olurdu.
Sabırlı ol inşallaj istediğin şeylere kavuşursun

Yaşadıkların hiç kolay değil ama 16 yaşında başlayıp 4 sene annene baktıysan, sen çok güçlü bir bireysin. Şimdi vazgeçme. İnşallah herşey daha iyi olacak, muhtemelen kırılma noktasındasın.

İlla ev almanız şart mı? Kiraya çıkın. Daha çok gençsiniz, zamanla eviniz de olur.

Back
X