- 2 Eylül 2016
- 347
- 227
- 18
- Konu Sahibi Hayatim ellerimde
-
Az once ayni sebepten esime 1 saat soylendim durdum.Yoruldum kizlar kendimi cok yalniz hissediyorum eşim bildiginiz bi odun ilgi bekliyom hamileyim duyarsiz bi sosyal.medyasi var oraya yorum buraya yorum istemiyom ya ben dururken orda vakit geçirmesini istemiyorum anlamiyo dedigimde kiziyo çenen cok diye
Evet canim..Hamilemisin?
Ben söylemekten biktim artik ona duygusalim ailemden pek bisey görmedim biliyo bunu hala odun hala öküzzBenimkide oyle canim surekli oyun oynuyo ama benle ilgileniyor arada soyleniyorum bende ozamn birakiyor hamile olsaydim dahada sinirim bozulurdu sanirim ahh bu erkekler hepsi ayni hepsinin dibine kibrit suyu :)
Tešekkür ederim canim öylede iste olmuyoki cok bisey istemiyomki ne kat kat elbise ne gezme tek isteğim varligini hissediyim sarilsin sevgisini hissetirsin ammaaa yoook beyfendinin karizmasi çizilir bi yerleri eksilir tipine sı...m bulunmaz hint kumasiAllah bagislasin bebegini.
Uzme kendini belki bebek gelince daha farkli davranir.
Senden onemli degildirde iste yalanci,anlik bi hayat kuruyorlar kendilerine.
Kafa dagitiyorlar akillarinca.benimkide mac ve yorum izliyor surekli biri bitse biri basliyor.ve yemin ediyorum midem bulaniyor o sesleri duydukca artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?