- 2 Eylül 2016
- 347
- 227
- 18
- Konu Sahibi Hayatim ellerimde
-
Canim benin sakin taviz verme sonra onlar degisiyo senle konusulmuyoya dönüyo 10 senem bitti başlarda buda ayniydi gülüm balim alistirdi şimdide isteyince gö.. kalktí benim ağzimi bozduruyoBenimkinede niye dusmuyo o tlfon dedigimdede cvplar hep ayniymiş kafami dagitiyorum hepsimi ayni olur bee ama ben kocamdan memnunum cok sukur
Ama daha 7aylik evliyiz ilerde ne olur tabi bilmiyorum..
Deniycem canimValla ben ps3 ü de pc yi de kaptım elinden.. sims ti vs.. idi deli gibi oyun oynuyorum. zaten dr yatış vermişti hamileliğimde ben oyun oynarken o da mcbur telefonda oynuyordu başlarda.. şimdi sıkıldım benimle az ilgilen vs diye benim yaptıklarımı o yapıyor. evin temizliğiydi bilmem neydi ilgilenmektense oyun oynamak çok daha keyifli hale geldi. ilginizi çekebilecek yüzlerce oyun var bende oyniycam diye tutturun uygun bir oyun bulun kendisi yanaşmaya başlayacak önüne böreğini poğaçasını getiren olmayınca...
Konušmuyorum dünden bu yana kırıldım anlayana tabiki onun facasinde takiliyodum kendiminkini açtim tekrar baksın istediği gibi gezsin yorum yapsin nede olsa çocuklarimla benden önemli mademSen cok ofkelisin sakinles lutfen sen bide yapsan onun yaptigi gibi hic ilgilenme hani o telefonla oynuyo ya sen o hic yokmus gibi yap cnm bnm esimde son 1 aydr telefonu alir odaya girer isten gelince internette maclar falan ben kaynanamlarla icerde otururdm. Giderdm odaya gel oturup cay icelim bn hep tekim yok mok falan bktm bu boyle gidiyo alisti 1 ay oldu hep boyle kaynatamla hafif bi ters konusmamiz olmustu o ofkeyle odaya girdim 5. Katta otryrm hic birsey demeden telefonu elinden alip attim camdan. Sasirdi sinirlendi oyle bakiyodu sen insan olmazsn dedim. Ciktm ablama gittim yakindr bna sonra geldm adam mum gibi bn susamiyrum yani
Canim hamilelikte insan daha çok ilgi bekliyor seni anlıyorum çünkü bende öyleyim hatta dün daha bu konuda konuştuk eşimle aşkım güzel söz söyle diyorum, cevap :" güzel söz " diyor kendince espri yapıyor kendince hamilelikten değilde eşimin bu davranışlarından bayilcam bir gün . Biraz romantik ol diyorum " aşkım akşama kadar ayakta yoruluyorum sende yorma " diyor artık dedim karnımda ki erkek olabilir oğlumuz a romantiklik dersini ben vercm canım sen aman dokunma sana cekmesin yazık olur karşıdaki kıza napalım bayanlarBiktim facesindende intagramindanda yorumlarindanda bu kadar olmazya benden önemli demekki
Hamilelikten takintim biliyorumda ben yaptim böyle fazla yüz verdim her seferinde pesşinden koşan ben oldum cok kırıldım ve yoruldum bu yüzden dünden bu yana konuşmuyorum konuşmuycamda biraz hatasinı anlarsa tabi yine beni suçlu çíkarır kesin napcam bilmiyorum kendimi zaptedmeyi bi öğrenemedim peşinde koşmaktan herşeyde üste çikmasindan yoruldum konuşmuycammm...Canim hamilelikte insan daha çok ilgi bekliyor seni anlıyorum çünkü bende öyleyim hatta dün daha bu konuda konuştuk eşimle aşkım güzel söz söyle diyorum, cevap :" güzel söz " diyor kendince espri yapıyor kendince hamilelikten değilde eşimin bu davranışlarından bayilcam bir gün . Biraz romantik ol diyorum " aşkım akşama kadar ayakta yoruluyorum sende yorma " diyor artık dedim karnımda ki erkek olabilir oğlumuz a romantiklik dersini ben vercm canım sen aman dokunma sana cekmesin yazık olur karşıdaki kıza napalım bayanlar
erkekler hamıle oldugumuzu bıraz daha gec anlıyolar malesef ki.. daha cok ılgı beklıyorsun ama suan bazı seylerın farkında olmayabılırr.. sen hamılesınn ve kendınee dıkkat etmelısınn ne yasarsan bebegın onu hısseder onuda uzmee kendınde uzulmemeye calıs.. benım esımde nette cok vakıt gecırıyor ama ne ıstesem hayır demezz bence cok takma nette takılmasınaa.. sık sık hamıleyım ben de canın bısı ıstemesede ıstıyor gıbı yap onada işlee bu hamılelıgı derım benn inşallah daha ıyı olursunuzz :)Yoruldumm...
Ama siz nette vakit geçirirken zaman geçiyo araya internet giriyo ellerinizden kayip giden zamaní getirmiyo bence sende yapma canim yapilcak o kadar güzel şeyler varki araya mesafe giriyo karşíndaki kírílíyo daha konuşmuyorum benim konuşma tercihimde bu kendimi yiyorum anca kulağı duyyomu yok umru bile deil artík benimde umrumda deil diyorum ya yoruldum sevmiyomuyum seviyorum insan bi zaman sonra bíkíyo birşeyler beklemekten canímEsimde bana aynisini diyor. O izinli ve evde suan hala netteyim. Bana diyor sabah zaten surekli sitelerdesin ben evdeyken bari yapma ama tutamiyorum kendimi giriyorum. Yani esinde ayni sekilde kendinj tutamiyor bence. Esinde benim gibi surekli bahane buluyor (cenen dusuk diyomus ya)galiba internete girmek icin mesela benim bugunku bahanem benim istedigim gulduru programini acmadi bende nete girdim
Haklisinn cnm ama bagimlilim gibi birsey olmus ne kadar kendimi duzelltmeye calissamda duramiyorum ama limi oyalayacaklar seyler buluyorum o zaman birakiyorum anca internete girmeyi.Ama siz nette vakit geçirirken zaman geçiyo araya internet giriyo ellerinizden kayip giden zamaní getirmiyo bence sende yapma canim yapilcak o kadar güzel şeyler varki araya mesafe giriyo karşíndaki kírílíyo daha konuşmuyorum benim konuşma tercihimde bu kendimi yiyorum anca kulağı duyyomu yok umru bile deil artík benimde umrumda deil diyorum ya yoruldum sevmiyomuyum seviyorum insan bi zaman sonra bíkíyo birşeyler beklemekten caním
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?