• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum :(

Iyi aksamlar güzel kk üyeleri..

Benim derdim adaletsizlik ve haksizlik. Emeklerimin karsiligini alamamak. Bir senedir stajer ögretmenim ve yasamadigim kalmamistir heralde..
Meslegimi inanin cok ama cok seviyorum. Ama okul müdürü ve diger ögretmenler biktirdi beni artik.. en basindan biliyordum stajin zor gececegini. Selamimi dahi almayan ögretmenler bana destek degil köstek olacakti tabi. Hergün kendimle savasarak gidiyorum okula. Zorluyorum kendimi pes etme seni pes ettirmek icin yapiyorlar diyip gidiyorum. Ama o kadar yorulmusum ki hic sabrim ve istegim kalmadi. Son 5 ay var bitmesine ama ben skntidan yataklara düstüm..
Belki gözünüzde kötü bir ögretmen canlandi ama degilim inanin. Cocuklarla aram cok iyidir. Derslerimde suana kadar hep iyiydi. Notlarimda bunu gösteriyor ama ne yaparsam yapayim okul müdürü begrnmiyor.. benim yaptigimi inanin okuldaki diger 10 stajerler yapmiyordur..
Seminerde birisi söyledi. O okul öyleymis. Yabanci ögretmen istemiyormus. Ama alismalari icin bilerek beni o okula göndermisler. Cok zorlaniyorum cok..
Dua ediyorum Allahima sabir versin diye ama biktim artik hergün moralimin bozulmasindan.. kendimi mutlu edemiyorum artik :KK43:

Merhaba,

Ben de senin gibi yurt disinda yasiyorum ve irkcilikdan yana sikintilarim oldu. Seninki kadar belirgin bir sekilde yapilmadi ama yasanan terorist olaylari felan cok guzel yansitildi bizlere.

Benden sana tavsiye kendini biraz daha sk, cogu gitmis azi kalmis. Bu 5 ay bittikten sonra rahatlayacaksin, oyle dusun. Bu yasadiklarinida deneyim olarak gor olur mu? Kimsenin hayati kolay degil. Sen yine bir sekilde o ilk cizgiyi gecmissin, su an zorlada olsa hakkin olan yeri almanin savasindasin. Ben de su an carasizce is arayisindayim ve buyuk sikintilar yasiyorum. Diplomami aldim ve bir sene calistim. Anlasmam bitti ve bir senedir is ariyorum. Inanir misin hayattan koptum, kendimi buyuk bir boslugun icinde hissediyorum. Basvurularim sonuc vermiyor, daha basit islere bile basvuruyorum orda bile sikinti oluyor. Universiteyi neden okudum diye kiziyorum kendime. Resmen Turkiye'de ise girmeyi dusunuyorum ama gonlum hic razi degil. O yuzden canim benim, biraz daha sk disini. Beterin beteri vardir. Emin ol insanin kendi ayaklari uzerinde durabilmesi cok guzel ve guven verici birsey. Biraz daha dayan guzelim. Allah islerimizi kolaylastirsin, bizlerede sabir versin. Olumsuzluklar olsa bile sen zorla kendini guzel yanlari gormek icin. Bu sureci boyle daha kolay atlatabilirsin bence. Allah yar ve yardimcimiz olsun.

Back