• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruldum...

1. Aldatıyor olabilir, onun haricinde aşırı ilgiliyse aldatma olasılığo yüksek
2. cinsel olarak sorunu olabilir ancak bu onda sinir stres yapardı.
3. aklınızda bulunsun bu oldukça güçlü bir boşanma nedenidir.

1. Aldatıyor olabilir, onun haricinde aşırı ilgiliyse aldatma olasılığo yüksek
2. cinsel olarak sorunu olabilir ancak bu onda sinir stres yapardı.
3. aklınızda bulunsun bu oldukça güçlü bir boşanma nedenidir.
akşamları izinli günlerinde hep evde ama

Alla ala çok enteresan kaç yıllık evlisiniz? Normalde kadınlar başım ağrıyor, yorgunum, vs. bahaneler üretir sizde tam tersi olmuş..

Alla ala çok enteresan kaç yıllık evlisiniz? Normalde kadınlar başım ağrıyor, yorgunum, vs. bahaneler üretir sizde tam tersi olmuş..
3 yıllık evliyiz evet bencede çok enteresan zaten artık benimle birlikte olmasindan geçtim neden birlikte olmak istemediğini çok merak ediyorum mutluymuşuz derdim omuymuş birlikte olmamamızi neden bu kadar sorun ediyormuşum

3 yıllık evliyiz evet bencede çok enteresan zaten artık benimle birlikte olmasindan geçtim neden birlikte olmak istemediğini çok merak ediyorum mutluymuşuz derdim omuymuş birlikte olmamamızi neden bu kadar sorun ediyormuşum
Olurmu canım öyle şey evlilikte cinsellik çok önemlidir. Tabi ki dert edeceksin laflara bak ya. Bence sen al kocanı bir aile terapistine gidin, ilişki uzmanına falan. Sen tek başına gitme faydası olacağını sanmam. Boşanma sebebi bu be.

hiç şehir dışına gittiği oluyor mu peki iş için falan?
başka kadın var diye düşündüm ben de çoğunluk gibi.
1 yıldır böyle olduğuna göre onun altı boş değildir.
izinli günlerinin haricinde hiç ayrı kalmıyor musunuz?

hiç şehir dışına gittiği oluyor mu peki iş için falan?
başka kadın var diye düşündüm ben de çoğunluk gibi.
1 yıldır böyle olduğuna göre onun altı boş değildir.
izinli günlerinin haricinde hiç ayrı kalmıyor musunuz?
Hayir cikmiyor Cokk nadir cikar disari ayri kaldigimiz olmuyor

Olurmu canım öyle şey evlilikte cinsellik çok önemlidir. Tabi ki dert edeceksin laflara bak ya. Bence sen al kocanı bir aile terapistine gidin, ilişki uzmanına falan. Sen tek başına gitme faydası olacağını sanmam. Boşanma sebebi bu be.
Evett Cokk dusundum ama iste cocuk oldugu icin katlaniyorum

Eşim benimle aylardır birlikte olmuyor ne yapacağımi sasirmis durumdayım yoruldum artık soylemekdende bıktım hep ayni bahaneler yorgunum başım ağrıyor bir keresinde bana senden düşkününü görmedim dedi ondan beri artık süslenmiyorum umrunda değil adamın zamanla düzelir diyor o zaman bir türlü gelmiyor kafa yı yiyeceğim az kaldı
aldatma durumu varmı acaba aklına getrinek gibi olmasın ama nereye kadar devam edecek .

cocuk varmi? bide onceden nasildi birdenmi boyle oldu
karsiniza alin ciddi ciddi konusun belliki var bi problem

Back
X