Yoruldum...

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.091
158
Yoruldum artik ya bu erkekler neden her şeyi bizden bekliyorlar 5 aylik bebeğim var çalişiyorum bugün erken kalktim haliyle bebekten dolayi kahvaltimi yaptim sofra yerde eşim az önce kalkti gitti ekmek almaya kendine yok kocanla hiç ilgilenmiyon kahvalti falan ki sordum ne yersin diye ekmek almaya gitmeden önce geldikten sonra çocukla ilgilenmeye daldim bana kahvalti hazirla demeye bile üşeniyor illa ben o demeden hazirlayacam..acayip sinirliyim..

Yoruldum artik ya bu erkekler neden her şeyi bizden bekliyorlar 5 aylik bebeğim var çalişiyorum bugün erken kalktim haliyle bebekten dolayi kahvaltimi yaptim sofra yerde eşim az önce kalkti gitti ekmek almaya kendine yok kocanla hiç ilgilenmiyon kahvalti falan ki sordum ne yersin diye ekmek almaya gitmeden önce geldikten sonra çocukla ilgilenmeye daldim bana kahvalti hazirla demeye bile üşeniyor illa ben o demeden hazirlayacam..acayip sinirliyim..
Sinirli olduğun belli çok karışık anlatmışsın bacım.
Onada sorumluluk ver sen şunu yap ben bunu hadi bitirelim şu işi gibi

Siz soyleyin ozaman kahvaltiyi hazirla diye yada kendisi cocuklarla ilgilensin sen hallet susmak olmaz konusmalizsiniz

Ya kahvaltıyı kendisi hazırlayacak ya da vereceksiniz bebeğinizi kucağına o çocukla ilgilenecek siz kahvaltı hazırlayacaksınız.
Yüklenmeyin her işi üstünüze, çocuk sadece sizin değil, verin kucağına babası da ilgilensin.
Kocanla ilgilenmiyorsun diye şikayet edince de 2 çocuk mu büyüteceğim, 1 tane yetiyor deyin anlasın artık kocaman adam olduğunu.

bi yerlere bi nokta koysaydın. cümle nerde başlıyo nerde bitiyo belli değil. tek anladığım kocan bana kahbaltı hazırlamıyosun diye bozulmuş bu mu yani?

Kahvaltıda ne yiyosunuz ? Kahvaltılık mı yoksa yanında menemenler patates kızartmaları börekler mi ? Klasik kahvaltıysa zeytini peyniri çıkartınca kimsenin eli kısalmaz bundan sonra sanada o hazırlasın

Bugün de bebeği kıskanıp ilgi bekleyen ,bunu da adam gibi belirtmeyip homurdanan adamlar günü
Kalksın bi zahmet hep beraber kahvaltı hazırlayın yapın vs.
Anca homurdanmayı seviyorlar.

Nasıl alıştırırsanız öyle gider. Eşiniziz eli ayağı yok mu kendinisine kahvaltı hazırlayacak kapasitede değil mi? Eşlerinizin elini sıcak sudan soğuk suya koymuyorsunuz, herşeyi alıştırın alıştırın sonra hata kimde?

Örnek veriyim; bir çocuğa her istediğini alırsanız buna alışır. Almadığınız ilk an çocuk kendini yerden yere atar. Burada çocuk mu haksız yoksa herşeye tamam, olur diyen anne-baba mı?

Yapmamaya başladığınız zamanda 'sen kadınlık görevini yapmıyorsun' olur. Bu kadınlık görevi değilken bile bunu üstleniyorsunuz.

bi yerlere bi nokta koysaydın. cümle nerde başlıyo nerde bitiyo belli değil. tek anladığım kocan bana kahbaltı hazırlamıyosun diye bozulmuş bu mu yani?
Olayın siniriyle hemen yazdığım için anlatım bozukluğu olmuş olabilir...evet doğru anlamışsın benimle hiç ilgilenmiyorsun diyor sabah onu kahvaltiya kaldirdim uyumayi seçti sonra kalktiğinda ne istersin dedim o an istemedi o istediği zaman da çocuk huysuzlaşti benimle ilgilenmiyorsun oldu yani bi daha sormalıymışım..

Kahvaltıda ne yiyosunuz ? Kahvaltılık mı yoksa yanında menemenler patates kızartmaları börekler mi ? Klasik kahvaltıysa zeytini peyniri çıkartınca kimsenin eli kısalmaz bundan sonra sanada o hazırlasın
Geç kalktiği için bazen yemek ister kizartma falan da istiyor bazen sorduğumda şu an yemiycem dedi sonra bi daha sormam lazimmiş yani e sen söyle istediğin zaman artik dimi..

Olayın siniriyle hemen yazdığım için anlatım bozukluğu olmuş olabilir...evet doğru anlamışsın benimle hiç ilgilenmiyorsun diyor sabah onu kahvaltiya kaldirdim uyumayi seçti sonra kalktiğinda ne istersin dedim o an istemedi o istediği zaman da çocuk huysuzlaşti benimle ilgilenmiyorsun oldu yani bi daha sormalıymışım..

her zaman mı böyle yoksa bu seferlik mi?

hep böyleyse al karşına konuş. değilse de gül geç abartılcak bi mesele yok.

kahvaltıyı o hazırlasın
bebek erken kalktıysa o ilgilensin bebekle

yalnız ben tek başıma kahvaltı etmezdim
eşimi uyandırırdım mutlaka
ya da beklerdim

Ne yapın biliyor musunuz? Bile bile kahvaltı hazırlarken uyandırın çocuğu kucağına verin kahvaltı hazırlayacağım bak şuna biraz deyin. Temizlik mi yapacaksınız? Verin kucağına baksın. Erkekler çocuğa bakmadan zoru görmeden anlamazlar.

kahvaltıyı o hazırlasın
bebek erken kalktıysa o ilgilensin bebekle

yalnız ben tek başıma kahvaltı etmezdim
eşimi uyandırırdım mutlaka
ya da beklerdim
İyi diyorsun da defalarca kaldirdim kalkmadi normalde genelde hep beklerim kalktiktan sonra da yemek istemedi emziren kadinim k.bakma da anca öğlen 1 e kadar dayanabildim..

Geç kalktiği için bazen yemek ister kizartma falan da istiyor bazen sorduğumda şu an yemiycem dedi sonra bi daha sormam lazimmiş yani e sen söyle istediğin zaman artik dimi..

Eli yok mu bu adamın ? Kendisi kızartabilir yemekte yapabilir çocuk varsa eşinizide ev işlerine dahil etmelisiniz .

Ya alıştırmayın hazıra şu kocalarınızı. Ev hanımıyım bebeğim 10 aylık, evi eşim süpürüp siler. Çocuğa bakarsan yemek yaparım diyorum. Gaddar olun azıcık. Ben yaptırmasam gidip pc başında vakit geçiriyordu önceden. Baktım boş işle uğraşıyor sorumluluk yükledim.

İyi diyorsun da defalarca kaldirdim kalkmadi normalde genelde hep beklerim kalktiktan sonra da yemek istemedi emziren kadinim k.bakma da anca öğlen 1 e kadar dayanabildim..

eee ozaman niye söylemediniz bunları eşinize
saat 1 olmuş kalkmamış sonra da bi triplere girmiş
siz köle o efendi mi

Back
X