Sinirli olduğun belli çok karışık anlatmışsın bacım.Yoruldum artik ya bu erkekler neden her şeyi bizden bekliyorlar 5 aylik bebeğim var çalişiyorum bugün erken kalktim haliyle bebekten dolayi kahvaltimi yaptim sofra yerde eşim az önce kalkti gitti ekmek almaya kendine yok kocanla hiç ilgilenmiyon kahvalti falan ki sordum ne yersin diye ekmek almaya gitmeden önce geldikten sonra çocukla ilgilenmeye daldim bana kahvalti hazirla demeye bile üşeniyor illa ben o demeden hazirlayacam..acayip sinirliyim..
Olayın siniriyle hemen yazdığım için anlatım bozukluğu olmuş olabilir...evet doğru anlamışsın benimle hiç ilgilenmiyorsun diyor sabah onu kahvaltiya kaldirdim uyumayi seçti sonra kalktiğinda ne istersin dedim o an istemedi o istediği zaman da çocuk huysuzlaşti benimle ilgilenmiyorsun oldu yani bi daha sormalıymışım..bi yerlere bi nokta koysaydın. cümle nerde başlıyo nerde bitiyo belli değil. tek anladığım kocan bana kahbaltı hazırlamıyosun diye bozulmuş bu mu yani?
Geç kalktiği için bazen yemek ister kizartma falan da istiyor bazen sorduğumda şu an yemiycem dedi sonra bi daha sormam lazimmiş yani e sen söyle istediğin zaman artik dimi..Kahvaltıda ne yiyosunuz ? Kahvaltılık mı yoksa yanında menemenler patates kızartmaları börekler mi ? Klasik kahvaltıysa zeytini peyniri çıkartınca kimsenin eli kısalmaz bundan sonra sanada o hazırlasın
Olayın siniriyle hemen yazdığım için anlatım bozukluğu olmuş olabilir...evet doğru anlamışsın benimle hiç ilgilenmiyorsun diyor sabah onu kahvaltiya kaldirdim uyumayi seçti sonra kalktiğinda ne istersin dedim o an istemedi o istediği zaman da çocuk huysuzlaşti benimle ilgilenmiyorsun oldu yani bi daha sormalıymışım..
Her zaman böyle değil çok şükür..her zaman mı böyle yoksa bu seferlik mi?
hep böyleyse al karşına konuş. değilse de gül geç abartılcak bi mesele yok.
Her zaman böyle değil çok şükür..
Yoruldum artik ya bu erkekler neden her şeyi bizden bekliyorlar 5 aylik bebeğim var çalişiyorum bugün erken kalktim haliyle bebekten dolayi kahvaltimi yaptim sofra yerde eşim az önce kalkti gitti ekmek almaya kendine yok kocanla hiç ilgilenmiyon kahvalti falan ki sordum ne yersin diye ekmek almaya gitmeden önce geldikten sonra çocukla ilgilenmeye daldim bana kahvalti hazirla demeye bile üşeniyor illa ben o demeden hazirlayacam..acayip sinirliyim..
Ne yapın biliyor musunuz? Bile bile kahvaltı hazırlarken uyandırın çocuğu kucağına verin kahvaltı hazırlayacağım bak şuna biraz deyin. Temizlik mi yapacaksınız? Verin kucağına baksın. Erkekler çocuğa bakmadan zoru görmeden anlamazlar.Yoruldum artik ya bu erkekler neden her şeyi bizden bekliyorlar 5 aylik bebeğim var çalişiyorum bugün erken kalktim haliyle bebekten dolayi kahvaltimi yaptim sofra yerde eşim az önce kalkti gitti ekmek almaya kendine yok kocanla hiç ilgilenmiyon kahvalti falan ki sordum ne yersin diye ekmek almaya gitmeden önce geldikten sonra çocukla ilgilenmeye daldim bana kahvalti hazirla demeye bile üşeniyor illa ben o demeden hazirlayacam..acayip sinirliyim..
İyi diyorsun da defalarca kaldirdim kalkmadi normalde genelde hep beklerim kalktiktan sonra da yemek istemedi emziren kadinim k.bakma da anca öğlen 1 e kadar dayanabildim..kahvaltıyı o hazırlasın
bebek erken kalktıysa o ilgilensin bebekle
yalnız ben tek başıma kahvaltı etmezdim
eşimi uyandırırdım mutlaka
ya da beklerdim
Geç kalktiği için bazen yemek ister kizartma falan da istiyor bazen sorduğumda şu an yemiycem dedi sonra bi daha sormam lazimmiş yani e sen söyle istediğin zaman artik dimi..
İyi diyorsun da defalarca kaldirdim kalkmadi normalde genelde hep beklerim kalktiktan sonra da yemek istemedi emziren kadinim k.bakma da anca öğlen 1 e kadar dayanabildim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?