Yoruldumm.

kusura bakma ama aklı başında hiç kimse şeytan tüyünü bırak, şeytanın kendisi gelip yalvarsa anlattığın hayatı ve adamı çekmez.

seni o kadar inandırmış ki ondan vazgeçemeyeceğine o yüzden böyle ona bağımlı yaşıyorsun.

Şeytan yalvarsa bile :D
Çok haklısınız.

Evet 2.5 sene konusunda haklısın. .
Peki o dönem eşini evlendirme planları olsaydı en azında eşya, ev konusunda hazırlık yapmazlar miydi?

Kusura bakma ama eşin de sen de çok plansız ve çocukça hareket etmişsiniz.

Ortada ev yok eşya yok kendi başınıza evlenmişsinz. .
Ee hadi bir cahillik yaptınız o zaman sen biraz baskın olup eşinle çalışıp evinizi kurma yoluna gideceksiniz.

Adam ailesinin yanında rahat ekmek elden su gölden..Sorumsuzluk silsilesi resmen.

Gerçek aşkla yanında olsaydı. .Kendi eviniz de sizinle başbaşa olmak isterdi.Bunun banyosu var, bornozla evimde keyifle gezmesi var ..var da var. .

Belki biraz acımasız olacağım ama böyle adamlar yanında cinsellik ihtiyacını karşılayacak bir kadın olsun , ailesiyle kavga, dövüş o evde kalır ..Çünkü sorumluluk duygusu yok.

Siz lütfen kendiniz için bir şey yapın. .Çalışın bunun için eşinizi lütfen dinlemeyin.Yoksa bu adam ömrünüzü çürütür.
Yok zaten eltimde ilk basta o eve gelin gelmis onada hic esya almamislar ama kaynim icin hazirlanan ceyiz daha cokmus.Daha sonra evi ayirirken esyalarini almislar kayinpederim.Şuan yeni dükkan actiklari icin toparlamak icin bizimle birlikte kaliyorlar 1 senedir.Hem onun dükkan kirasini ödüyorlar.Kayinvalidem de hep derdi işte eltim hemen hamile kalmis ayagi yer tuttu cocugu olunca falan diyordu.

kusura bakma ama aklı başında hiç kimse şeytan tüyünü bırak, şeytanın kendisi gelip yalvarsa anlattığın hayatı ve adamı çekmez.

seni o kadar inandırmış ki ondan vazgeçemeyeceğine o yüzden böyle ona bağımlı yaşıyorsun.
Evet kacmadan öncede cok pisman olursun benimle evlenmezsen.Simdide yok böyle olursun yok şöyle olursun adam zeki bsyler uyguluyor ama napiyor bende fena bagimli hissediyorum.

Yok zaten eltimde ilk basta o eve gelin gelmis onada hic esya almamislar ama kaynim icin hazirlanan ceyiz daha cokmus.Daha sonra evi ayirirken esyalarini almislar kayinpederim.Şuan yeni dükkan actiklari icin toparlamak icin bizimle birlikte kaliyorlar 1 senedir.Hem onun dükkan kirasini ödüyorlar.Kayinvalidem de hep derdi işte eltim hemen hamile kalmis ayagi yer tuttu cocugu olunca falan diyordu.
Haklisin onlari düsünen benim.o hayalleri ben kuruyorum onun öyle birsey kurdugu yok.zaten diyordu seninle 1. Namuslu oldugun icin evlendm sonra sevdgm icin diyordu.Ama şunu biliyorum kendini cok seviyor sürekli kaptin yakisikli kocayi vesaire diyip duruyor.insallah bu aklim basima gelir artik korkarak hareket etmek istemiyrm.

ah ah evden kaçayım derken nereye tutulmuşsun..
tek çare çalışmak, eşine karşı kararlı olmak ve o evden çıkmak..
çocuk yapma bari bu arada..
Ah ki ne ah bir evin icinde gecirdigm 2.5 yilimami yanayim.Evliligimi yasayamadigami yanayim.Yoksa gecmisemi yanayim.Kendi ellerimle kendimi çöplüge attim sirf oradan kacayim derken.

Bence eşinizle açık açık konuşun.. Durumun böyle gitmeyeceğini çalışmanıza izin vermesi gerektiğini söyleyin.. Eğer illa olmaz çalışamazsın diyorsa da ayrılmayı düşünün bence..Ayrildiktan sonra bir süre ailenizle kalsanız bile bir işe başlar hayatınızı kurarsınız..

Evet beni oyaliyor gibi geliyor.Misal ailesine bakmak istiyor.Onlara güveniyor nasil olsa geliyor diye düsünyr.ins kac senedir cabaliyorum artik cikarda huzurumuz olur en azindan birbirimizi yiyoruz.Annesi laf sokar alttan alttan. Sonra der üzerine alinma sana dicek olsam yüzûne sylerim zaten der.Herseye susuyorum.Odadan hic cikmak istemiyorum.Misal 2.5 yilim gencligim cöp oldu.Insan gencligini yasamadiktan sonra napicaksin böyle hayati.

Boyle bi adamdam yol yakinken bosanin aneninizin evine donun calisirsin insan gibi yasarsin normal bi insanla evlenirsin o adam anasinin agzindan dönmez...bos yere kendini yiprattiginla kalirsin sonu yok

Sen hic yalniz kaldinmi.Sevgiye ihtiyacm vardi.Ne bileyim biri beni sevsin istedim bu aile dramindan kurtulmak istedim.Artik şiddet görmek istemiyordum.Artik herkesin icinde annem bana bagirdiktan sonra yerin dibine girmek istemiyordum Artik bir dayak yedigimde aglamak bir yerlerim morarmasini istemiyordum.Yasamak istiyordum bende gezmek istiyordum hayatimi yasamaj istiyordum.Artik insanlar bizim kavgamizi duyup gülsünler alay etsinler istemiyordum.
Şimdi gezip tozuyor dayak yemiyor laf yemiyor musun? Diğerinde Annendi insanlar anası da ne vijdansız derdi. Şimdi gelin yine naptı ki diyorlardı emin ol. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun. Artı kaynın sa haklı ana babasına bakıyorsa size bakmak zorunda değil üzgünüm. 100tl verdiğinde eşine al balon alır parkda oynarsın diyip atsaydın siz o evin maalesef çocuğu olmuşsunuz

Bence eşinizle açık açık konuşun.. Durumun böyle gitmeyeceğini çalışmanıza izin vermesi gerektiğini söyleyin.. Eğer illa olmaz çalışamazsın diyorsa da ayrılmayı düşünün bence..Ayrildiktan sonra bir süre ailenizle kalsanız bile bir işe başlar hayatınızı kurarsınız..
Bana dürüst konuş eğer ayırmiyacaksan söyle bileyim ona göre haraket edeyim zamanim boşu boşuna gecmesin diyorum ya tamam ayircm dedim ya kapat konuyu sen byle diyip durursan hic ayirmam kalirsin burada diyor tek söyledigi ayircm evi ama icraat yoj anca lafla.Tek kişinin calismasiyla ev gecinmex diyir bende calisayim en azindan birsey sabihi oluruz insan gencken calisir yaslaninca zorluk cekmeyelim diyorum iş buluyorum yok orasi olmaz diyor özel güvenlik olayim tamam diyor ee hadi kursa basliyim paramizmi var diyor hep bir bahane üretiyor.Yok zaten ben bu sekilde daha fazla dayanamam doldum artik hic bsyi kafam götürmüyor.

Şimdi gezip tozuyor dayak yemiyor laf yemiyor musun? Diğerinde Annendi insanlar anası da ne vijdansız derdi. Şimdi gelin yine naptı ki diyorlardı emin ol. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun. Artı kaynın sa haklı ana babasına bakıyorsa size bakmak zorunda değil üzgünüm. 100tl verdiğinde eşine al balon alır parkda oynarsın diyip atsaydın siz o evin maalesef çocuğu olmuşsunuz
Tabi ben kaynima bisey demiyorum hakli adam ben olsam bende kabul etmem.Bana esim bakmak zorunda yada birlikte calisip ke
dimize bakmak zorundayiz.Benim bahsettigim konu hala yüzsüz gibi kalmaya devam ediyor.Esim diyor önceden sen calismiyordun ben calisiyordum diyor bu sefer.Tehditle gemiyi karada yürütenlerden.Evet zaten cocugu oldum evlatliga gelmis gibiyim.Misal bu niye böyle bunu niye yapmadin firca cekiyorlar sanki.Birde babannesi var oda iş buyuruyor.m

Boyle bi adamdam yol yakinken bosanin aneninizin evine donun calisirsin insan gibi yasarsin normal bi insanla evlenirsin o adam anasinin agzindan dönmez...bos yere kendini yiprattiginla kalirsin sonu yok
ikili oynuyor acayip derece yalanci bir insan.Bana baska onlara baska söylüyor.Yeni işe basladi bakicm bi biseyleri düzeltecekmi yoksa hala devammi edicek ona göre kararimi vericm.

Evet tabi geliyor.Hem yan gelip yatiyor.Hersey ayagina geliyor.Ailesinin yemegi pisiyor hazir.Benimkide hic rahatsiz olmuyor.Öyleleri alip içgüveysi götüreceksin anlicaklar ne yasadigimizi.Ben evlilik yasadigimi düsünmüyorum acikcasi ben resmen evlatliga geldim buraya öyle bakiyorum artik.
Aynen oyle bende oyle hissediyordum ama cok sukur 1 senenin sonunda evime geldm benm durumum farkliydi kv psikolojik rahatszligm var diyip bizi gondermiyordu omur boyu burdami yasicam dedim bigun orta halli bi cinnet gecirdim ertesi gun evimdeydim :D

Aynen oyle bende oyle hissediyordum ama cok sukur 1 senenin sonunda evime geldm benm durumum farkliydi kv psikolojik rahatszligm var diyip bizi gondermiyordu omur boyu burdami yasicam dedim bigun orta halli bi cinnet gecirdim ertesi gun evimdeydim :KK70:
Hahahha en iyisini etmissin :KK9: Ben ne cinnetler gecirdim ne kadar agladim girerdim odama bisey dediklerinde agliyordum.Babasiyla abisi ayni işte yarim gün biri diger yarimini biri calisiyordu. Biraz önce diyor Isten cikarmak icin babami neler yapiolar annemle anlassan sende özel güvenlik alsan herseyimizde olur ha birde diyor ya cildiricam ben ne diyorum o ne diyor Allahim ya.

Hahahha en iyisini etmissin :KK9: Ben ne cinnetler gecirdim ne kadar agladim girerdim odama bisey dediklerinde agliyordum.Babasiyla abisi ayni işte yarim gün biri diger yarimini biri calisiyordu. Biraz önce diyor Isten cikarmak icin babami neler yapiolar annemle anlassan sende özel güvenlik alsan herseyimizde olur ha birde diyor ya cildiricam ben ne diyorum o ne diyor Allahim ya.
Çok masumsun ağlamak cinnet geçirmek değildir ve erkeklerin çoğunun merhamete geleceği bişeyde değildir. Ağlamiycaksin " ağlar ağlar susar" diye düşünüyordur eşin. Ufak çaplı bi sinir krizi ile başlasan sonra devam etse, eczaneden sakinlestirici ilaclar alip icmesen ama içiyormuş gibi yapsan.. esin durumunu vahim gorse biraz yani.. ona da desen bana birsey olacak bak. Sonra da bombayi patlatsan ciddi bi sinir krizi eşliği, üstüne baban gelip resti çekse" kizima ev acmiyorsan alip gidiyorum" dese...zaten boyle de olmazsa ömür boyu cekersin. Hala "ise girdi bakiyim acicak mi ev" demen..
ne biliyim üzüldüm sana o kadar iyi niyetine bu muameleyi görmene..acmaz canim acmaz..

ayrica su an sana ise girsen diyorsa harika ..krizi firsata cevir hemen ise gir. Ayaklarinin uzerinde durunca daha cok guvenirsin kendine ve bosanma gücünde olur belki. Bana kalirsa adam değişmez, bosanman en doğrusu evet acitacak ancak su anda da huzurun yokki. Biraz acıtır sonra yine evlenirsin daha genceciksin. Benim arkafasim ilk evliliginden cok cekti ama ikinci esiyle o kadar mutlu ki su an...olabiliyor inan.

Allah kolaylik versin valla insallah yakin zamanda cikarsin kendi evine

Back
X