- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Polyanna454545
Tabiki ben degilim hayat imtihan dünyasi herkes bir sekilde cekiyor.Yok annem sürekli dile getiriyordu bunu.Eşime güvendim anlattiklarina inandim.Çok saftim herseyi herkesi oldugu gibi görüyordum.Sadece boş bir odada yalnizligmla bas basaydim.Bir cikis olarak gördüm.Çare ararken çare sandim.Bunu diyebilirim tabiki ama eşimin diyecegi tek sey ne biliyormusun s... git o zaman senimi cekicem ben git.Okuluma devam ettirmedi bana devam edeyim dedigmdr git babanin evine orada oku.Ve benim hem calisip hemde harc ödedgm 1 senem boşa gitti kaydim silinmiş.Cidden buraya yazmadgm cok sey var.Eşim hiç zaman bana güvenmedi hep biseylerle sucladi beni onlarada katlandim cidden bu zamana kadar evliligmde cok caba cok emek harcadim.O hic bsy yapmadi karsisinda agladim dayanamiyorum artik yalvardim olmadi.Keske evlenmeseydik senide bu durumlara düsürdümde dedi.Ben sevdigim icin cabaliyorum calisayim ne olmussa birseylerden kisariz olur gider diyorum.Daha ne diyim ben napayim.Bu evdeki sorunlar kendi ailemin kavgalari babamin yasdiklari kiz kardesimin yasidiklari kendim neye ûzülecegimi sasirdim artik.Evet gencim ve gencligim gidiyor ben bu sevgi ugruna canim yanmasin diye dayaniyorum hala.Esim psikopatin önde gideni o is buldum caliscm dyrm kafani kirarim diyor.Artik sesimi cikariyorum önceden bana bagirirdi cagirirdi susardim aglardim simdi konusuruyorum diye dilin uzadi karsimda konusma artislik yapma diyor ve ben onu hala sevmeye devam ediyorum kendimide anlamiyorum.Ilk defa gördüm bunlarda birlik yasamayi yoksa bende hic bilmiyordum ta ki icine düsüp yasayana denk.Evliligimi hic byle hayal etmemistim.Önceden daha saftim herseyi onayliyordum sirf kötü olmamak icin simdi actim gözümü.
seninle hayata bakış açılarımız çok farklı. o yüzden daha fazla konuşamayacağım. umarım dilediğin gibi olur hersey.