Yoruldummm

evlendım daha 1 ay olmadan kayınvalıdem yanımıza geldı kp le bırlıkte, ramazana kadar kaldı (2 aya yakın zaman) kalmasının sebebı gorumcemın kızlarının okullları tatıldegılmıs de tatıl olmasını beklemısler ondan sonra ogrendım, kalsın basım gozum ustune hızmetınıde yaptım, yuzu bır turlu gulmuyordu, yenı gelın oldugum ıcın hatta abarmısım hızmette kusur etmeyım dıye sımdı anlıyorum. telefonda torunlarına 'yavrularım ben buraya sızın ıcın katlanıyorum cocuklarıııım' deyınce jeton dustu, torunlar geldı gezdırıldı yedırıldı ıcırılde 1 haftada oyle durdular gıttı, 7 yıl boyunce her yaz gelırler yedıklerı onlerınd eyemedıklerı arkalarında hızmet ettım arabamız yoktu otobuslerde surune surune onları heryerı gezdırdım, istanbulu bılenler otobusle bıryerden bır yere gıtmenın ne oldugunu bılır. gorumce hanım degıl tesekkur hasta oldugumda tup bebk tedavısı gordum tutmadıgında 1 kere arayıp gecmıs olsun demedı, abla abla pesınde dolanırdım na safmısım. en son tup bebek denemeızde ılaclardan dolayı kafam donuktu zaten esım demezmı gelecekler dıye, cocluk cocuk cekemem ben zaten tukenmısım hatta senı bıle cekemıyorum mumkunse gıt bu evden nereye gıdersen dedım:9: ayakta duracak halım kalmamıs delık desık ıgne olmusum psıkolojı kalmamıs bırde mılletın gonlunu egleyecegım, gecen yazda geldıler, cocugum vardı 1 yasına fılandı yenı tasındım daha kolıler acılmadı ben pıknık tupde mam yapmaya ugrasıyorum geldıler damladılar, kılımı kıpırdatmadım, gezeceklermıs, otobusun yerını soyledım ben cıkamam dısarı buyrun gezın dedım, surat asmadım gulmedımde mesafemı korudum cocugumla ılgılendım, esıme tavrım nettı, annen baban gelır basımın ustunde yerı var hasta olur bakarım vs ama zırt pırt torun torba toplar gelır benı enayı yerıne koyup yer ıcer gıder bır tesekkuru cok gorurse enayı olmadımı bıldıırım dedım. daha gelemedıler, ınsansa anlasınlar kımse kımsenın kolesı degıl... cok uzun yazdım kusura bakma canım, sabır sabır nereye kadar esınde yanındaymıs, cok ozur dılıyorum ozel durumlarda cok yorgunum bu kadar kalabalıkta baska sey dusunecek halım yok de, azıcık hastalan fılan ıste, onlarlada samımı olma zacok bellı et. Allah yardımcın olsun

bu arada benım annem degıl akv kp babamın sulalesıne 30 yıl hızmet ettı, makbule gectımı hayır kıymet bılındımı hayır bacaklarındakı varıslerı gorsen korkarsın hastalık dert sahıbı oldu sımdı bosandılar, ayagını uzatıp otuuryor evınde dunya varmıs diyor, hizmet edilir misafire ama hersey dozunda olmalıdır

iyiki varsınız kızlar paylaşınca biraz rahatladım. çatlayacaktım gerçekten... aslında söylüyorum da ben dolaylı yoldan alışmamışım hiç kalabalığa, ya da falanca kayınvalidesi yüzünden boşanıyo, ya da bu devirde kimse kayınvalideyle oturmuyo gibi... hatta kayınvalidem kendi kızlarına bile kaynanıza gitmeyin sizmi işşini tutacaksınız kör mü kızları tutsunlar falan der... kayınvalideleri geleceği zaman şuna bak yine bizim kızın üstüne geliyolar gibi konuşmalar yapar...yani ev ev üstüne olmuyo kendide aynı düşüncede sıra bana gelince iş değişiyo dahası bi gün şaka yaptı biliyorum ama sizle yatıversem ne olur dedi.. olur mu anne hiç öyle ben gidiyim oğlunla yat o zaman dedim ben ailelerin çok müdahale etmesine karşıyım olmasın öyle şeyler falan dedim ama yoooookkkk...
eşimle özel ilişkilerimize gelince ya ayıptır söylemesi gidene kadar ya da uyuduklarından emin olana kadar bekliyoruz rezalet sormayın...
eşim de artık bıktı niye bunlar böyle yapıyo falan diyo ama yapcak bişey bulamıyor. annesi gel bi öpüyüm falan dediğinde gitmez ben çocuk muyum yapma diye... ya da üşütme şunu da giy falan dese eşim benimle ilgileniyo sen sağol falan der. hatta odamızı karıştırmaması gerektiğini eşim söyledi... ama daha fazlazsını oda yapamıyor
avmleri gezeriz, sinemalara gideriz, eşim sağolsun her hafta çıkartır bazen de işten gelince ama bunlar olmayınca işte... bizim geleceğimiz günümü buldunuz derler yoksa, kızlarını överler gezme tozma bilmezler falan... sanki ben kiminle geziyosam, eşim daha çok sever gezmeyi kendi der çıkalım diye gelde anlat...

Son düzenleme:
bu arada benım annem degıl akv kp babamın sulalesıne 30 yıl hızmet ettı, makbule gectımı hayır kıymet bılındımı hayır bacaklarındakı varıslerı gorsen korkarsın hastalık dert sahıbı oldu sımdı bosandılar, ayagını uzatıp otuuryor evınde dunya varmıs diyor, hizmet edilir misafire ama hersey dozunda olmalıdır

bu gidişle bende dayanamam diye korkuyorum

Zaten nasıl başlarsan öyle gider bu işler
Keşke en baştan eşin böyle bişeye müsade etmeseydi, biliyordur ailesinin huyunu

Madem öyle boşa kira verilmesin veya diğer evler kendilerininse kiraya verilsin de gelir kaynağı olsun :1:
Töbe ya

Herkesin evi barkı varken üstelikte yakınken ne diye 'kaygısızlar' gbi yaşamaya çalışıyorlar :19:

e$in yanindaymi$ elinden geleni ardina koyma saygi çerçevesinde tabi
hastayim diye yatip kalkmamakdan ba$ka çere yok gibi duuryo
e$inde yazik nasil desin annesine gelmeyin diye
ama bi arkada$inda dedigi gibi adini deliye çikarirsan, bu gelin deli aman bula$mayalim derler belki bi ihtimall ..
delidir napsa yerdir derler senden korkarlar :27:

Artık gerçekten yoruldum.Ben mi hatalıyım, karşımda ki insanlarmı diye de düşünüyorum bazen ama elimden gelen herşeyi yapıyorum... tadında bıraksalar daha iyi değil mi? kayınvalidem ve kayınpederim iki-üç haftada bi kalmaya geliyorlar. bi haftadan daha az da kalmıyorlar. sadece kendileri de değil hemen yakınımızda 4 görümcem var onlarıda çağırıyorlar onlarda kalıyo. misafiri çok severim aslında ama bu kadar sık ve kalabalık olunca beziyorum. yoruluyorum, tuvalete banyoya bile giremiyorum... hepimiz birbirimize yakın oturuyoruz gidelim gelelim görüşelim üst üste binip günlerce beraber yat beraber ye iç hiç gerek var mı bir özel hayatım kalmıyor. dahası kayınvalidem herşeye o kadar karışıyo ki aklınıza ne gelirse yemeğe, temizliğe, kıyafetime bile. ablalar desen evden al eve bırak eşim yorgunum falan der ama anlamıyolar bile... kendi arabaları var ama biz taşırız. daha yeni evliyim çocuklar doluşunca yer yerinden oynuyo evi de mahvediyorlar. görümcelerim anne bize de gelin diyolar ama bizimkiler sizde ne yapalım oğlumuzun evinde oturur oğlumuzun ekmeğini yeriz diyolar... halbuki ikişer gün hepimizde dursalar hiç sorun kalmayacak. çok yoruluyorum sinirleniyorum akşam olunca eşimden alıyorum hırsımı... ne yapacağımı bilemedim 2 haftalık evliyken başladı hepsi ve hala devam ediyor. eşim dünya iyisi hiç problemimiz yokken bunlar yıpratıyor bizi...
her gün onları gezdirmemizi istiyorlar tanıdık tanımadık her yere beraber gidiyoruz. eşim sizi götürüp bırakıyım diyo ama yok. çok sıkıldım artık kimseyi kırmak istemiyorum ama nereye kadar gider bu böyle :14:

seni cok iyi anliyorum..
hic sevmem bu kadar ic iceligi..
insanin ozel bir zamani kalmaz..
en guzeli sehir degistirmek..
varsa imkaninizin durumunuz sehir degistirin.. baska bir sehre gidin, uzaklasin..

bu arada 24 yaşındayım şimdiye kadar zorluk göstermedi hiç ailem sağolsunlar çalışıyodum şu an çalışmıyorum 2. üniv. okuyorum şimdi seneye bitecek inşallah. eşim destekçidir sağolsun ama hiç böyle şeyler görmeyince o kadar zoruma gidiyo ki... bebeğimiz de olmuyo PKO var dediler hormonlar normal kilo normal her şey iyi doktor stresten uzak dur dedi nasıl durabilirim ki durum malum... hoş çocuk yapacak vakitte bırakmıyorlar belkide hayırlısı böyle galba bebeğimiz olunca daha fena olacak çünkü bi torunumuz olsa artık bizimde deyip duruyolar 9 tane var ya diyorum onlar bizim değil demezler mi... yoruldum artık çoooookkkk... bugün yine tutturdular amcamızın blmemneyinin oğlu mu kızı mı neyine gidelim diye offfff eşime tel. açtım bi yere gidiyomuşuz yine diye senden çok özürdilerim dedi şaşırdım nası karşı koyacağımı bunlara

eşininde rahatsız olması çok güzel olmuş..
geldiklerinde yaranmak için yalakalık yapmaması iyi
sabret bence patlak verir :)
senden çıkmasın oğlundan çıksın sen kötü olma ..

eşin halınden anlıyor anladıgım kadarıyla, o cozmunu bulacak ama sen sabırlı ol gecelerı greve devam, onları kotulemeden ypruldum tansıyonum dusuyo galıba falan fılan kıvamına getıreceksın, sonra esın yaygaraya basacak YETER ULEYYNN SİZİN YUZUNUZDEN CİNSEL HAYATIM KALMADI diyecek.:1: saka saka ama greve devam genede:3:

Artık gerçekten yoruldum.Ben mi hatalıyım, karşımda ki insanlarmı diye de düşünüyorum bazen ama elimden gelen herşeyi yapıyorum... tadında bıraksalar daha iyi değil mi? kayınvalidem ve kayınpederim iki-üç haftada bi kalmaya geliyorlar. bi haftadan daha az da kalmıyorlar. sadece kendileri de değil hemen yakınımızda 4 görümcem var onlarıda çağırıyorlar onlarda kalıyo. misafiri çok severim aslında ama bu kadar sık ve kalabalık olunca beziyorum. yoruluyorum, tuvalete banyoya bile giremiyorum... hepimiz birbirimize yakın oturuyoruz gidelim gelelim görüşelim üst üste binip günlerce beraber yat beraber ye iç hiç gerek var mı bir özel hayatım kalmıyor. dahası kayınvalidem herşeye o kadar karışıyo ki aklınıza ne gelirse yemeğe, temizliğe, kıyafetime bile. ablalar desen evden al eve bırak eşim yorgunum falan der ama anlamıyolar bile... kendi arabaları var ama biz taşırız. daha yeni evliyim çocuklar doluşunca yer yerinden oynuyo evi de mahvediyorlar. görümcelerim anne bize de gelin diyolar ama bizimkiler sizde ne yapalım oğlumuzun evinde oturur oğlumuzun ekmeğini yeriz diyolar... halbuki ikişer gün hepimizde dursalar hiç sorun kalmayacak. çok yoruluyorum sinirleniyorum akşam olunca eşimden alıyorum hırsımı... ne yapacağımı bilemedim 2 haftalık evliyken başladı hepsi ve hala devam ediyor. eşim dünya iyisi hiç problemimiz yokken bunlar yıpratıyor bizi...
her gün onları gezdirmemizi istiyorlar tanıdık tanımadık her yere beraber gidiyoruz. eşim sizi götürüp bırakıyım diyo ama yok. çok sıkıldım artık kimseyi kırmak istemiyorum ama nereye kadar gider bu böyle :14:

İyi halt ediyorsun, kimse kırılmasın diye sen tepin dur, üzül, krizler geçir kimsenin umru olmasın, valla konuş ister darılsın ister kırılsın, ister vırılsın :12:

evet cocuk olunca tamamen yerlesecekler, kv gecen yıl bayrama gıttıgmızde daha 1 yasındakı meme emen kızımı yanında yatıracagını soyledı kı faklı sehırdeyız bız, onun yerı annesının yanı gece memeye uyanıyor 40 kere verecekmısın dedım:19: ısrar edemedı bu yıl yıne ıma edıyor yavrum benımle yatar flılan dıyor, kı kızım babasıyla bıle uyumuyor, duymamazlıktan geldım

e$in yanindaymi$ elinden geleni ardina koyma saygi çerçevesinde tabi
hastayim diye yatip kalkmamakdan ba$ka çere yok gibi duuryo
e$inde yazik nasil desin annesine gelmeyin diye
ama bi arkada$inda dedigi gibi adini deliye çikarirsan, bu gelin deli aman bula$mayalim derler belki bi ihtimall ..
delidir napsa yerdir derler senden korkarlar :27:

seni cok iyi anliyorum..
hic sevmem bu kadar ic iceligi..
insanin ozel bir zamani kalmaz..
en guzeli sehir degistirmek..
varsa imkaninizin durumunuz sehir degistirin.. baska bir sehre gidin, uzaklasin..

eşininde rahatsız olması çok güzel olmuş..
geldiklerinde yaranmak için yalakalık yapmaması iyi
sabret bence patlak verir :)
senden çıkmasın oğlundan çıksın sen kötü olma ..

eşin halınden anlıyor anladıgım kadarıyla, o cozmunu bulacak ama sen sabırlı ol gecelerı greve devam, onları kotulemeden ypruldum tansıyonum dusuyo galıba falan fılan kıvamına getıreceksın, sonra esın yaygaraya basacak YETER ULEYYNN SİZİN YUZUNUZDEN CİNSEL HAYATIM KALMADI diyecek.:1: saka saka ama greve devam genede:3:

hastayım falan demedim şimdiye kadar hatta hasta olsamda ayakta durmaya çalıştım yine de yaranamadım desem yeri durmadan hasta oluyosun mu derler o zaman da kim bilir... şehir değiştirmek gibi bi imkanımız yok şimdilik düşünmedik değil uzak yerlere gitsek diye ama eminim bağdata da gitsek peşimi bırakmaz kayınvalidem eşime aşk derecesinde bağlı yapamıyo onsuz akşam gelecek diye balkonlara pencerelere beklemeye çıkıyo... sabrediyorum kızlar şu an için yapacak başka bişey yok galiba umarım eşim dile getirir güzelce karşısına alır konuşur yoksa çözülmeyecek ama daha o cesaret yok onda zaten ne dese hanımdan mı öğreniyosun diyolar... sanki onun aklı yok

Son düzenleme:
tek erkek evlat eşim anneside çok düşkün çok özlediğini söylüyor. anası babası olmadan ne yapacak benim kuzum falan der .1: çok garip şeyler anlatamam annem yalnız yaşıyo babam vefat etti 2 aylık evliydim çok çekiniyor. rahatsız etmek istemem diyor. hem de yazık kendide rahat edemez kayınpederim de olunca

Canım şu an sanki beni anlatıyosun gibi geldi 3 buçuk senelik evliyim benimde babam vefat etti annemin bana geldiği sayılıdır oda benim zorumla,ama kv ve kp 2 haftadır bir muhakkak bizdeler geldikleri zamanda 3-4 akşam kesin kalırlar benimde benimle aynı mahallede oturan görümcem var gelince onlarıda çağırırlar hayatta onlara gidip kalmazlar zaten ben aile apartmanında oturuyorum bide onlarda gelir ev tam curcuna gelde kafayı yeme,inan ben neler denemedim eşimle güzelce konuştum olmadı kavga ettim olmadı surat yaptım olmadı gerçi onlara hiç belli etmedim bunu ama insan olan insan anlardı çünkü bazen okadar canıma tak ediyoki surat yapıyorum ister istemez bide bizimkiler haber vermeden gelirler güya oğullarının evi ya kendi evleri işte akıllarınca çok uzattım galiba sonuca gelince iç bişey değişmedi hala aynı tas aynı hamam alışmaya çalışıyorum sonuçta annesi babası atsan atılmaz satsan satılmaz hatt a şu anda bile kp iki gündür bizde işi varmış buralarda :47:

üzüldüm canım...

sizde gelicekleri zaman en yakın zamanda evde kalorifer tesisatında sorun çıktı deyin

üzerine birde toparlanıp gidin görümcenizde kalın 15-20 gün oraya gelsinler..ama böyle misafir gibi

deli olsunlar..

anlasınlar..kızları da telkin etsin arada olur mu öyle..

bunlar yeni evli falan desinler..neymiş o öyle...

baktınız gene gelicekler yine gidin görümcenize

bi tek siz değil herkes çeksin madem..

iyiki varsınız kızlar paylaşınca biraz rahatladım. çatlayacaktım gerçekten... aslında söylüyorum da ben dolaylı yoldan alışmamışım hiç kalabalığa, ya da falanca kayınvalidesi yüzünden boşanıyo, ya da bu devirde kimse kayınvalideyle oturmuyo gibi... hatta kayınvalidem kendi kızlarına bile kaynanıza gitmeyin sizmi işşini tutacaksınız kör mü kızları tutsunlar falan der... kayınvalideleri geleceği zaman şuna bak yine bizim kızın üstüne geliyolar gibi konuşmalar yapar...yani ev ev üstüne olmuyo kendide aynı düşüncede sıra bana gelince iş değişiyo dahası bi gün şaka yaptı biliyorum ama sizle yatıversem ne olur dedi.. olur mu anne hiç öyle ben gidiyim oğlunla yat o zaman dedim ben ailelerin çok müdahale etmesine karşıyım olmasın öyle şeyler falan dedim ama yoooookkkk...
eşimle özel ilişkilerimize gelince ya ayıptır söylemesi gidene kadar ya da uyuduklarından emin olana kadar bekliyoruz rezalet sormayın...
eşim de artık bıktı niye bunlar böyle yapıyo falan diyo ama yapcak bişey bulamıyor. annesi gel bi öpüyüm falan dediğinde gitmez ben çocuk muyum yapma diye... ya da üşütme şunu da giy falan dese eşim benimle ilgileniyo sen sağol falan der. hatta odamızı karıştırmaması gerektiğini eşim söyledi... ama daha fazlazsını oda yapamıyor
avmleri gezeriz, sinemalara gideriz, eşim sağolsun her hafta çıkartır bazen de işten gelince ama bunlar olmayınca işte... bizim geleceğimiz günümü buldunuz derler yoksa, kızlarını överler gezme tozma bilmezler falan... sanki ben kiminle geziyosam, eşim daha çok sever gezmeyi kendi der çıkalım diye gelde anlat...

Desinler, o günü buldunuz ne var ki..
Anlatmak zorunda hissetmeyin kendinizi. Eşiniz gezmeyi seviyorsa size fırsat. Varsın çok gezen gelin olun, diğer türlü daha kötü bir gelin olacaksınız..

allah sabır versın canımm bazı kaynanalar bole ıste evlenınce ogulları kıymete bınıo bıde kendı basına yok sızde gelın dıo ınsan bı cekınır yanıı anca ogulları bıraz araya mesfe koyarsa duzelırler canım sen bısı desen senden suclusu olmaz

Canım şu an sanki beni anlatıyosun gibi geldi 3 buçuk senelik evliyim benimde babam vefat etti annemin bana geldiği sayılıdır oda benim zorumla,ama kv ve kp 2 haftadır bir muhakkak bizdeler geldikleri zamanda 3-4 akşam kesin kalırlar benimde benimle aynı mahallede oturan görümcem var gelince onlarıda çağırırlar hayatta onlara gidip kalmazlar zaten ben aile apartmanında oturuyorum bide onlarda gelir ev tam curcuna gelde kafayı yeme,inan ben neler denemedim eşimle güzelce konuştum olmadı kavga ettim olmadı surat yaptım olmadı gerçi onlara hiç belli etmedim bunu ama insan olan insan anlardı çünkü bazen okadar canıma tak ediyoki surat yapıyorum ister istemez bide bizimkiler haber vermeden gelirler güya oğullarının evi ya kendi evleri işte akıllarınca çok uzattım galiba sonuca gelince iç bişey değişmedi hala aynı tas aynı hamam alışmaya çalışıyorum sonuçta annesi babası atsan atılmaz satsan satılmaz hatt a şu anda bile kp iki gündür bizde işi varmış buralarda :47:

aynen canım güzelliklede olmuyo kavgaylada olmuyo hatta 2 ay olmamıştım evleneli öyle zoruma gitti bunları yaptığı pılıyı pırtıyı topladım ben dayanamıycam gidiyorum anneni babanı at diyemem ama ben katlanamam dedim kıyamam eşim ağladı ağladı yuvamı yıkacaklar benim diye kıyıp bi yere gidemedim. bizde kavgalarımızı yansıtmıyoruz ama akşam yatakta savaş oluyo işte... eşimde çok üzülüyo biliyorum ama bende sabretmekte zorlanıyorum surat ta asıyorum odama da kapanıyorum. niye gidiyosun diğer odaya yanımızda otursana diyolar falan uffff bitmiyo bitmiyoooo anlayın işte tadında bırakın 2 gün kalın diğer evlatlarınızıda ziyaret edin dün görümcem vardı Allahtan kalmadı sabah geldi akşam 10da falan götürdü eşim yarı biri daha gelecek kalacakmış o şimdiden söyledi ne yapsam bilmem ki

üzüldüm canım...

sizde gelicekleri zaman en yakın zamanda evde kalorifer tesisatında sorun çıktı deyin

üzerine birde toparlanıp gidin görümcenizde kalın 15-20 gün oraya gelsinler..ama böyle misafir gibi

deli olsunlar..

anlasınlar..kızları da telkin etsin arada olur mu öyle..

bunlar yeni evli falan desinler..neymiş o öyle...

baktınız gene gelicekler yine gidin görümcenize

bi tek siz değil herkes çeksin madem..

süper fikir aslında bu hafta sonu gelecek olan görümceme biz gelelim desek nası olur ki akşam bi söyleyim benimkine

Back
X