Yoruldummm

mtmdyn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
20
4
1
33
Merhaba arkadaşlar ilk defa konu açıyorumm.ben insanların karsısında kendimi savunamıyorumm konuşamıyorumm.kayınvalidem bana laf sokuyor ben hiç cevap veremiyorumm.zaten sürekli evdeyım birde onlarla birlikte yaşıyoruz iyice sıkıldımm.kayınvalide mm övünmeyi çok sever.ancak hiç ovunduğu gibi bir insan değildir.sırf ovunduğu için onunla sohbet etmekten hiç hoşlanmıyorumm.kendimi geliştirmek istiyorum birşeyler yapmak istiyorum mm.bana laff Sokana cevabı yapıştırmak istiyorum.o an aklıma gelmiyor sonra neden bende boyle söylemedim diye kendıme kızı yorumm.bi fikir verınn bana lutfennn

Ne gibi ne laf sokuyo mesela ona göre yorumlar yapalım
Mesela sabah görümce min çeyizin de n bahsederken eşim biz veririz bçbe gerek var diye şaka yaptı.kayınvalide de hani sizin çeyızınız mi var dedi. Kendi de nişanda bohça attı hepsi eski püskü getirdiği gibi duruyor.kızının kayınvalidesıne bohça yaptı .hepsi benim ona verdiğim bohçaydı.kendinden bi çöp yoktu.onunla da ovunup durur.benim şoyleyımm ben boyleyım dıye

laf sokmak nedir ya? rahatsız olduğun konuları açık ve net şekilde söylesen olmaz mı? mesela ev halinizi misafir yanında anlatıyor, misafir gittikten sonra bu tip konuşmalar beni rahatsız ediyor desen? aynı evde de oturuyorsun, zor yani.

laf sokmak nedir ya? rahatsız olduğun konuları açık ve net şekilde söylesen olmaz mı? mesela ev halinizi misafir yanında anlatıyor, misafir gittikten sonra bu tip konuşmalar beni rahatsız ediyor desen? aynı evde de oturuyorsun, zor yani.
Zaten o bana laf sokuyor ve ben öyle kalıyorummm.

Zaten o bana laf sokuyor ve ben öyle kalıyorummm.
tamam işte canım, açık ve net bir şekilde rahatsız olduğun konuyu söyle. ama polemiğe girme, girmesine fırsat verme. olayın üzerine her zamanki gibi davranmaya devam et. böyle insanlarla geçinmek zordur, en azından dene bakalım. olmadı ayır eve çıkmak istediğini eşinle konuş. böyle bir ihtimal ve imkan var mı?

Back
X