• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorulmaya başladım..

merve89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
234
1
96
Aydın
kızlar 3,5 yıllık bi ilişkim var.benimle evlenmeyi istiyor.sorun monotonluk ama öyle böyle değil bayagı bi monoton.kendisi çalıştıgı için haftada 1 gun yada 2-3 haftada bir görüşebiliyoruz diğer türlü genelde mesajlaşıyoruz gündüz işte oldugu içn akşamları msjlaşıyoruz.ilk zamanların heyecanı kalmadı artık.(tmm hep heyecanlı olmaz tabiki de) günaydın hayatım diye mesaj atar.eve gelince de geldim vs afiyet olsun sana da gibi cümleler kurar.arada bi napıyosun falan der.yatarken de iyi geceler allah rahatlık versin sana da şimdiden hayatım öptüm falan der.dogru duzgun bi paylaşımı yok.çok nadirdir sıkıntısını vs anlattıgı.önceden böyle değildi hep konusmak isterdi niye değişti çözemiyorum....sıkıcı olmaya başladın dedim kıyameti koparır gibi oldu.smsim bitti.yenilemicem dedim otur bi düşün ilişki nereye gidiyo diye dedim.3 gun oldu değişme yok hiçbişey olmamış gibi sabah gunaydın hayatım,eve gelır eve geldm yataken de hayırlı geceler hayatım der yatar.ya okadar şey söyledim hiçmi düşünmüyor halaa daha aynı.bakalım zaman geçtikçe napacak bilerek sms falan yenilemiyorum.çok nadir önceleri kızardım fln bazı şeylerine msj atmazdım o duramazdı özür dilerdi özledm gibi çok guzel şeyler yazardı şimdi o da yok.nolucak böyle sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Bence biraz ara vermeyi teklif et. Bi gün görüşün yüzyüze otur ve sorunları anlat. Anlayışlı olmasını iste bence araya ihtiyacınız var.

3,5 sene içinde iki üç kez ara verdik bisüre aynı güzel gidiyor sonra yine bozuluyor.aşkın ömru 3 yıl derler o ana geldik sanırım.ya canlı tutucaz ya da bilmiyorum.beyefendi sadece mesaj atıp kandilimi kutladı bugun o kadar.

Kolaya kaçıyo sanırım mesajlasıyruz arasırada görüşüyoruz daha ne istiyosun gibi.. Bence olayın farkında değil

Sakın ha sakın erkeklerin deyimiyle ''dırdır'' yapma,hele ki ilişki nereye gidiyor tarzı soruları hiç sorma,bir gün patlayıverir,ilişkinden de olursun.

Şu anda ona göre herşey normal,sen sürekli sorun çıkaran konumundasın,buna izin verme.Yapacağın en güzel şey sevgilinle ilgilenmemek.
Biraz klişe ama aklını oyalayacak birşeyler bul mutlaka,yoksa tüm gün kafanda kurar kurar olmadık zamanda olmadık şeyler söyleyiverirsin.

Kitap oku,çık gez arkadaşlarınla buluş,hiçbirşey yapamıyorsan telefonunu koy bir çekmeceye ve unut,her ne kadar smsn yenilemeyeceğim falan desen de belli telefon başında bekliyorsun.Aradığında da soğuk konuşma,normal olmaya çalış,hatta annem babam çağırıyo kapatıyorum sonra görüşürüz vs de,bir süre sonra noluyoruz moduna geçecektir.Bir ay sonra olumlu değişimi görürsün umarım.

Iletisim probleminiz var. Birbirinizin arkadasi olmalisiniz. Nasil bir insan arkadasiyla her gun gorusup, konusmak isterse, sizlede oyle olmali. Neden gun icersinde ne olup, bittigi hakkinda hic konusmuyorsunuz? Iletisimizi arttirin derim. Gonul muhabbet ister.

Back
X